Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Tenis de masa
  TV
 • (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (6) hoteluri
  (4) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (6) hoteluri
  (4) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (5) hoteluri
Cum ajungeţi în Gura Humorului:

Hoteluri Gura Humorului

Gura Humorului

6 hoteluri

Hotelul Best Western Bucovina dispune de 130 de camere, structurate în: 60 camere duble twin, 24 camere matrimoniale, 38 camere single, 4 junior suite, 2 apartamente, 2 camere VIP. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de card. Cele două săli de restaurant, cu o capacitate de până la 200 de persoane, își întâmpină oaspeții cu prep Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Bucovinei, nr. 105 A , Gura Humorului

  Hotelul este situat la 700 m de gară și la 5 minute de mers cu maşina de mănăstirea Voroneţ.

Hotelul Rubin oferă 25 de spații de cazare dispuse în: 15 camere cu pat matrimonial, 8 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu duș. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul are o capacitate de 350 de locuri și oferă o gamă variată de preparate, atât din bucătăria românească cât și cea internațională. Pentru conferințe, seminarii sa Detalii »

Hotelul Simeria are o capacitate de cazare de 19 camere dispuse în: 12 camere duble, 2 apartamente, 2 miniapartamente și 3 camere duble la mansardă. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, frigider, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă plăcută. Este pusă la dispoziția clienților și o mini sală Detalii »

Hotelul Aldi dispune de 68 de locuri de cazare, structurate în: 2 camere single, 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple și un apartament. Camerele sunt amenajate cu mobilier din lemn masiv și dispun de: tv, internet, aer condiționat, minifrigider, baie proprie cu duș, balcon. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria românească și intern Detalii »

Hotelul Toaca Bellevue oferă 35 de locuri de cazare dispuse în: camere single, duble și apartamente. Acestea sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, iar la cerere se oferă fier și masă de călcat. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria locală, cât și internațională, vinur Detalii »

Hotelul El Quatro pune la dispoziție 10 spații de cazare, structurate în 8 camere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet WI-FI, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă, balcon. Restaurantul, cu o capacitate de 50 de locuri, își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase din bucătăria românească și cea internațională. Barul completează atmosfera restaurantului oferind Detalii »