Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (13) hoteluri
  (9) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (12) hoteluri
  (16) hoteluri
  (7) hoteluri
  (4) hoteluri
  (16) hoteluri
  (16) hoteluri
  (22) hoteluri
  (21) hoteluri
  (4) hoteluri
  (21) hoteluri
  (4) hoteluri
  (13) hoteluri
  (3) hoteluri
  (19) hoteluri
  (2) hoteluri
  (16) hoteluri
  (17) hoteluri
  (23) hoteluri
  (21) hoteluri
  (2) hoteluri
  (20) hoteluri
  (24) hoteluri
  (24) hoteluri
  (24) hoteluri
  (10) hoteluri
  (21) hoteluri
  (1) hoteluri
  (24) hoteluri
Cum ajungeţi în Iasi :

Hoteluri Iasi

Iasi

24 hoteluri

 • Scor: 8.82

  Șos. Bucium, nr. 7 , Iasi

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială liniștită, la câteva minute de centrul orașului.

Datorită amplasării și a serviciilor de calitate, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru recreere. Hotelul Bellaria dispune de 47 de camere, structurate în: 10 Deluxe Double twin, 15 Deluxe Double pat matrimonial, 18 Premiere Suite, 2 Business Premiere Suite și 2 Executive Suite. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internaționa Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Grigore Ureche, nr. 27 , Iasi

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 15 minute distanţă de aeropor şi la 7 minute de gară.

Hotelul Ramada dispune de 76 de camere structurate în: 68 camere Standard Business, 4 camere Junior Suite și 4 camere Senior Suite, dedicate oaspeților VIP. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, birou de lucru, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr și cosmetice. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz ș Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Ciurchi, nr. 30 , Iasi

  Hotelul este amplasat la 10 minute de centru și la 4 km de gară.

Hotelul Tudor Palace are o capacitate de cazare de 45 de locuri dispuse în 22 de camere: 3 camere single, 11 camere double twin, 6 camere double matrimonial și 2 camere triple. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, aer condiționat, minibar, internet wireless, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpina oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și c Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Sf. Sava, nr. 1 , Iasi

  Hotelul este situat în centrul orașului, la câteva minute de Teatrul Naţional şi de Biserica Mitropoliei.

Hotelul Eden dispune de 16 camere cu pat matrimonial și un apartament. Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul stă la dispoziția clienților cu preparate delicioase și atent gătite, atât din bucătăria românească cât și din cea internațională. De asemenea, hotelul dispune și de parcare sup Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Basota, nr. 2 , Iasi

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 10 minute de mers cu maşina de gară şi la 15 minute de aeroport.

Hotelul Indiana oferă o paletă variată de servicii de calitate, într-o ambianță plăcută, atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de agrement. Hotelul dispune de 18 spații de caxare dispuse în: 10 camere duble, 7 camere twin și o cameră single. Camerele sunt confortabile și utulate cu: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Oaspetii își pot înc Detalii »

 • Scor: 9.26

  Zona de agreement Ciric , Iasi

  Hotelul este localizat pe malul lacului Ciric, într-o zonă liniștită, la 3 km de centrul oraşului şi la 1,8 km de aeroport.

Hotelul Ciric are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce cuprinde 3 săli, oferind preparate diversificate, într-o atmosferă relaxantă. Pentru organizarea de conferințe, întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sunt puse l Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Lăpușneanu, nr. 1 , Iasi

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, la doar 5 minute de gara centrală.

Hotelul Astoria dispune de 70 de spații de cazare, structurate în: 15 camere single, 34 camere duble și 6 suite. Camerele sunt confortabile, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, baie cu cabină de duș și uscător de păr. Pentru servirea meselor este pus la dispoziție un restaurant ce servește o gamă variată de preparate, într-o atmosferă rafinată. Pentru seminarii, congrese sau diverse evenimente Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Ciurchi, nr.21 , Iasi

  Hotelul este situat aproape de zona centrală, la 3 km de gară.

Hotelul Belleville oferă 20 de spații de cazare dispuse în camere single, duble twin, duble matrimoniale și un apartament deluxe. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, aer condiționat, frigider, internet, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă preparate proaspete ale bucătăriei Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Nicorita, nr. 26 , Iasi

  Hotelul este situat la câteva minute de centrul financiar la orașului.

Hotelul Dorobanți are o capacitate de cazare de 24 de camere, structurate în: 18 camere duble, 4 apartamente și 2 suite VIP. Camerele sunt amenajate în stil modern și elegant și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, seif, baie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă ariată de preparate, într-o atmosferă intimă și elegantă. Sala de conferințe a Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Anastasie Panu, nr. 31 , Iasi

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 3 km de gară.

Hotelul Moldova dispune de 148 de camere, structurate în: 66 camere duble twin, 77 camere single cu pat matrimonial și 5 apartamente. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, televizor, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Oaspetii își pot incepe ziua cu un mic dejun bogat ce se serveste în sala de mese, iar pentru prânzul și cina în restaurant, ce are o capacitate de 200 de Detalii »

 • Scor: 8.97

  Piața Unirii, nr. 1 , Iasi

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la doar 5 minute de gară și 20 de minute de aeroport.

Hotelul Traian dispune de 68 de spații de cazare, structurate în: 17 camere single, 45 camere duble, 2 camere pentru persoane cu dizabilități și 2 garsoniere. Camerele sunt decorate în tonuri luminoase, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu delicii culinare, într-un amb Detalii »

 • Scor: 8.24

  Stradela Moara de Vânt, nr. 31 , Iasi

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul orașului.

Hotelul Little Texas are o capacitate de cazare de 62 de locuri dispuse în camere, cu un decor american original. Acestea sunt spațioase și dotate cu: tv, internet, telefon, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu specific american, într-un cadru specific vestului salbatic. Pentru training-uri, întalniri de afaceri sau simpozioane sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, ce Detalii »

 • Scor: 9.12

  Șos. Ungheni, nr. 2 , Iasi

  Hotelul este situat la 10 minute de centrul orașului și la 7 minute de aeroport.

Hotelul Amadeo are o capacitate de cazare de 16 camere dispuse în: 10 duble cu 2 paturi, 5 duble matrimoniale și 1 apartament. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă elegantă. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasă, având o Detalii »

 • Scor: 9.12

  St. Anastasie Panu, nr. 26 , Iasi

  Hotlul este situat la 6 minute de Palatul Culturii și la la 10 minute cu maşina de gară.

Hotelul Europa dispune de 110 locuri de cazare dispuse în 66 de camere și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, receptii și mese festive, hotelul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Barul de zi oferă o paletă vastă de băuturi fine și cafele aromate. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Piața Unirii, nr. 5 , Iasi

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 15 minute de gară.

Modern şi usor accesibil, Hotelul Unirea pune la dispoziţie clienţilor săi, camere moderne şi complet echipate. Dispunând de cea mai mare capacitate de cazare din centrul oraşului, 186 de camere single, matrimoniale, twin şi apartamente moderne, Hotel Unirea constituie un punct de atracţie pentru afaceri şi turism şi este destinaţia ideală pentru grupuri, familii sau cazări individuale.  Oaspeţii Hotelului Unirea se pot bucu Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Petru Rareş, nr. 7 , Iasi

  Hotelul este localizat în centrul orașului, la 650 de metri de Catedrala Mitropolitană.

Hotelul Majestic are o capacitate de cazare de 42 de camere dispuse în camere single, duble și suite. Camerele sunt spațioase amenajate cubun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie. mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate delicioase atât din bucătăria tradiţional românească cât şi specialităţi franţuzeşti, într-o atmosferă elegantă. Pentru seminari Detalii »

 • Scor: 8.97

  Sos. Nicolina, nr. 239A , Iasi

  Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la 4 km de centrul orașului.

Hotelul capitol dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 35 de camere, 2 apartamente și 3 garsoniere. Camerele sunt confortabile, decorate în culori calde și utilate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu cele Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Horia, nr. 8 , Iasi

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită a centrului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Au Centre are o capacitate de cazare de 7 camere în regim single și duble. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate culinare românești și mediteraneene, iar barul oferă o gamă variată de bături și cafele. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasă, în aer liber. Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Bucium, nr. 75 E , Iasi

  Hotelul este amplsata la 10 minute de centrul orașului și la 7,5 km de gară.

Hotelul Diplomat dispune de 17 spații de cazare, structurate în: 10 camere duble, 5 garsoniere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate în stil clasic, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: tv, internet, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională, avn Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 103 A , Iasi

  Hotelul este situat la 7 minute de Centru Comercial Iulius Mall și la 10 minute de centru.

Hotelul Ceramica este aproape de staţiile mijloacelor de transport în comun, facilitând accesul spre orice punct al oraşului. Hotelul dispune de 48 de locuri de cazare structurate în 21 de camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet Wi-Fi, baie proprie cu cabină de duș. Oaspetii își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, ce se servește în sal Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Cuza Vodă, nr. 4 , Iasi

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de Catedrala Mitropolitană.

Hotelul Continental are o capacitate de cazare de 29 de camere dispuse în 25 camere duble şi 4 camere single. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: televizor, internet, telefon, frigider (la cerere), grup sanitar propriu. Ziua se poate începe cu un mic dejun consistent servit în sala de mese, iar barul de zi oferă o gamă variată de băuturi și cafea. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: spălătorie, parcare propr Detalii »

 • Scor: 8.68

  Aleea M. Sadoveanu, nr. 54 , Iasi

  Hotelul este amplasat într-o zonă ferită de agitația cotidiană, lângă pădure, în Copou.

Hotelul La Castel dispune de 28 de spații de cazare, structurate în 24 de camere single și duble şi 4 apartamente de lux. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet, telefon, minibar, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr, acces pe bază de cheie magnetică. Pentru mese în familie, recepții și mese festive hotelul dispune de 3 săli de restaurant ce oferă preparate deli Detalii »

 • Scor: 9.12

  Piața 14 Decembrie 1989, nr. 2 , Iasi

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Select are o capacitate de 24 de camere dispuse în camere duble cu pat matrimonial sau twin și apartamente. Camerele sunt decorate în stil clasic, spațioase și dotate cu: tv, internet WI-FI, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate ale bucătăriei franceze, mediteraneene şi orientale, într-o atmosf Detalii »

 • Scor: 8.53

  Șos. Bucium, nr. 18B , Iasi

  Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială și liniștită, la doar 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Concordia dispune de 28 de spații de cazare structurate în: 14 camere cu 2 paturi, 12 camere cu pat matrimonial și 2 garsoniere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate cu: telefon, tv, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de cartelă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria românească și cea inte Detalii »