Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
  (5) hoteluri
  (3) hoteluri
  (12) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (10) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (12) hoteluri
  (7) hoteluri
  (12) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (12) hoteluri
  (2) hoteluri
  (9) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
Cum ajungeţi în Jupiter:

Hoteluri Jupiter

Jupiter

12 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Jupiter , Jupiter

  Hotelul este situat pe malul lacului Tismana, la 100 m de plajă.
  de la156lei

Hotelul Tismana este unul dintre puţinele locaţii care oferă servicii All Inclusive şi beneficiază de piscină proprie şi o minunată grădină interioară. Cazarea se face în 247 camere duble şi 12 apartamente, moderne şi confortabile. Toate spaţiile de cazare sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, telefon, iar majoritatea camerelor beneficiază de aer condiţionat şi balcon. Apartamentele sunt formate din living Detalii »

 • Scor: 9.12

  Jupiter , Jupiter

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, pe malul mării.
  de la95lei

Hotelul Cometa  are o capacitate de cazare de 212 camere duble, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, minibar şi balcon. Camerele modernizate au mobilier nou, iar majoritatea camerelor au vedere la mare. Serviciile de masă se pot asigura la restaurantele din împrejurimi, sub formă de bonuri valorice. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: de bar de zi, seif la recepţie, cameră pentru bagaje, internet wireless, primir Detalii »

Hotelul Olimpic  are o capacitate de cazare de 450 de locuri dispuse în 214 camere duble şi 9 suite. Acestea sunt mobilate modern și dispun de: TV cablu, frigider, internet, baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă cu jacuzzi. Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la mare, iar accesul în camere se face cu cartele magnetice. Masa poate fi servită în restaurantul propriu, cu o capaci Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Brindisi, nr. 8A, Jupiter , Jupiter

  Hotelul este situat la numai 15 m distanţă de plajă.
  de la150lei

Hotelul Hercules  are o capacitate de cazarea de 23 camere duble spaţioase, mobilate elegant şi dotate cu: TV cablu, minibar, telefon, internet, sistem de climatizare, baie cu cabină de duş. Toate camerele au vedere la mare. Restaurantul are construcția în formă de vapor și oferă un meniu diversificat, cu preparate din pește proaspăt gătite după rețete marinărești și preparate cu specific românesc și internațional. Su Detalii »

 • Scor: 9.56

  Bld. Regina Elisabeta, nr. 47, Jupiter , Jupiter

  Hotelul este amplasat la intrarea în stațiune, la circa 50 m distanţă de plajă.
  de la140lei

Hotelul Rio Cazarea oferă 93 de spații de cazare dispuse în: 54 camere duble cu 2 paturi, 15 camere single şi 24 apartamente. Camerele au mobilier nou și dispun de: TV, minibar, telefon, aer condiţionat, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş și uscător de păr, balcon. Apartamentele sunt formate din living şi dormitor matrimonial. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 locuri, unde micul dej Detalii »

Hotelul Capitol are o capacitate de cazare de 208 camere dispuse în: 197 camere duble și 11 garsoniere. Camerele sunt mobilate moder și dispun de: tv, minibar, aer condiționat, baie proprie cu duș, balcon. Restaurantul are o capacitate de 400 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate naționale și internaționale, într-o atmosferă plăcută. Cele două săli de conferințe au o capacitate de 50 și 80 de locuri și pot g Detalii »

 • Scor: 9.26

  Jupiter , Jupiter

  Hotel Delta 3* este situat în partea sudică a staţiunii Jupiter, aproape de intrarea în staţiunea Cap Aurora, la circa 50m distanţă de plajă.

Hotelul Delta a avut parte de numeroase îmbunătăţiri în ultimii ani, în prezent oferind condiţii foarte bune de cazare şi numeroase facilităţi pentru petrecerea timpului liber, atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Cazarea se face în 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu două paturi și 5 apartamente, toate utilate cu mobilier nou, TV cablu, frigider, telefon, aer condiţionat, baie proprie cu duş, balcon.  Hotelul Detalii »

Complexul hotelier Iris Nalba Mimosa este complet renovat, oferă condiţii de cazare moderne şi confortabile, iar amplasarea într-o zonă liniştită a staţiunii îl recomadă tuturor celor care doresc un sejur relaxant în apropierea mării.  Cazarea se face în 180 camere duble matrimoniale, twin și apartamente, repartizare în 3 hoteluri cu structură parter şi 2 etaje, toate dotate cu baie proprie cu duş sau cu cadă, TV cablu Detalii »

 • Scor: 8.82

  Jupiter , Jupiter

  Hotelul Majestic 3* este situat în partea nordică a staţiunii, la graniţa dintre Jupiter şi Neptun, la circa 100m distanţă de plajă.

Hotelul Majestic este una dintre cele mai căutate unităţi de cazare din Jupiter deoarece oferă condiţii bune de cazare, dotări şi facilităţi moderne. Cazarea se face în 174 camere duble şi 8 apartamente, dotate cu TV cablu, telefon, baie proprie cu duș, aer condiţionat. Apartamentele au în plus living cu canapea extensibilă. Oaspeții își pot începe diminețile cu un mic dejun consistent în stil bufet suedez, iar pentru p Detalii »

 • Scor: 9.12

  Jupiter , Jupiter

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, la 20 m distanţă de plajă.

Hotelul Meteor oferă 223 spații de cazare dispuse în 214 camere duble şi 9 garsoniere, toate dotate cu mobilier nou, baie proprie cu duş, TV cablu, minibar, balcon mobilat, aer condiţionat. Garsonierele au o canapea extensibilă şi baie cu cadă. Hotelul dispune de restaurant spaţios cu o capacitate de 800 locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Sala de conferințe are o capacitate de 150 de locuri și poate găzdui div Detalii »

 • Scor: 8.97

  Jupiter , Jupiter

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă.

Hotelul Camelia este un hotel recente renovat, amplasat în apropierea plajei si oferă un bun raport caltate-preţ. Cazarea se face în 57 camere duble dotate cu mobilier nou, TV cablu, minbar, pardoseală din gresie, baie proprie cu duş. Masa poate fi servită cu bonuri valorice la restaurantul Meteor, aflat în apropiere. Hotelul are parcare proprie, oferită gratuit turiştilor în limita locurilor disponibile. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str Gala Galaction, Jupiter , Jupiter

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii Jupiter, la 350 m distanţă de mare.

Hotelul Violeta este situat într-o zonă liniştită, în centrul staţiunii, şi oferă cazare în condiţii bune şi la preţuri accesibile. Cazarea se face în 57 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu duş, mobilier nou, TV cablu, minibar, telefon, internet gratuit, camere fără balcon. Turiştii pot beneficia gratuit de parcare, în limita locurilor disponibile. Mesele se pot servi la restaurantele din împrejurimi. Detalii »