Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (16) hoteluri
  (23) hoteluri
  (24) hoteluri
  (6) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (29) hoteluri
  (1) hoteluri
  (36) hoteluri
  (16) hoteluri
  (16) hoteluri
  (43) hoteluri
  (22) hoteluri
  (61) hoteluri
  (43) hoteluri
  (29) hoteluri
  (66) hoteluri
  (25) hoteluri
  (53) hoteluri
  (10) hoteluri
  (58) hoteluri
  (13) hoteluri
  (44) hoteluri
  (27) hoteluri
  (69) hoteluri
  (48) hoteluri
  (23) hoteluri
  (65) hoteluri
  (40) hoteluri
  (18) hoteluri
  (69) hoteluri
  (19) hoteluri
  (65) hoteluri
  (17) hoteluri
  (5) hoteluri
  (68) hoteluri
Cum ajungeţi în Mamaia:

Hoteluri Mamaia

Mamaia

69 hoteluri

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotel este situat pe malul lacului Siutghiol, la doar 100 m de plajă.
  de la50EURO

Hotelul Splendid deschis tot timpul anului oferind oaspeţilor săi confort, intimitate şi seri romantice pe malul lacului. Hotelul are o capacitate de cazare de 33 camere dispuse în: 25 de camere duble, 6 camere twin si 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și sunt dotate cu: grup sanitar propriu cu uscător de păr, sistem de climatizare, TV cablu, minibar, telefon, internet, seif, balcon cu vedere la lac sau către stațiun Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este localizat în nordul staţiuni, la 10 minute de clubul La Mania și la 50 de metri de plajă.
  de la139lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 144 camere duble şi 4 apartamente, dispuse în 2 corpuri, de 2 și 3 stele. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV cablu, telefon, grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, aer condiționat, partial. Hotelul dispune de restaurant propriu, cu o capacitate de 400 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, clătitărie, bar de zi și o terasă. Pentru conferințe, seminarii și întâln Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în partea sudică a staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă, în apropiere de Aqua Park.
  de la90lei

Prin amplasarea sa, hotelul este varianta ideală de cazare pentru cei ce doresc să beneficieze de acces uşor către Satul de Vacanţă, parcul acvatic, magazine, discoteci şi terase Hotelul dispune de 205 spații de cazare, structurate în: 161 camere duble, 11 garsoniere şi 33 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer condiţionat, telefon. Garsonierele au 1 pat matrimonial şi Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat la intrare în stațiune, la 20 de metri de plajă.
  de la160lei

Hotelul Bavaria Blu este ideal pentru turismul de afaceri și cel de relaxare, oferind servicii de calitate. Hotelul dispune de 123 de spații de cazare, structurate în: 54 de garsoniere, 32 de camere duble și 37 de camere single. Camerele au vedere spre mare sau spre grădina interioară și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie. Restaurantu Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în nordul stațiunii, pe malul lacului Siutghiol.
  de la140lei

Hotelul Voila are o capacitate de 200 de camere dispuse în camere duble în regim single, camere duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: Tv, aer condiționat, frigider, baie proprie cu duș, balcon. Majoritatea camerelor oferă vedere spre Lacul Siutghiol. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu autoservire sau în sistem card client, ce oferă o gamă variată de preparate. Pentru conferințe sau întâlniri Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în staţiunea Mamaia la 50 m distanţă de plajă.
  de la120lei

Hotelul dispune de 119 camere duble și 3 apartamente, dotate cu aer condiţionat, televiziune prin cablu, frigider, internet wireless, telefon cu acces internaţional, balcon, baie cu cabină de duş. Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane în interior şi 240 de persoane pe terasă, oferă un meniu variat cu preparate atât din bucătăria tradiţională românească, cât şi din cea internaţională. Sala de conferinţe a hotelulu Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat la intrare în stațiune, aproape de Pavilionul Expozițional, chiar pe marginea plajei.
  de la198lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 186 de camere dispuse în: 174 camere duble şi 12 apartamente, ce sunt dotate cu: aer condiţionat, TV, internet, seif, birou de lucru, baie proprie cu cadă şi uscător de păr, balcon. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat în stil bufet suedez ce se servește în sala de mese, iar pentru prân și cină sunt oferite diverse preparate, atât din bucătăria românească, cât și cea Detalii »

Ansamblul rezidențial este format din 11 imobile cu o capacitate de 300 de apartamente compuse din 2 și 3 camere, fiind ideal pentru familii. Apartamentele au vedere către mare sau spre lacul Siutghiol, sunt mobilate modern și dispun de: bucătărie complet utilată, internet, cablu TV, aer condiţionat, 2 băi, jacuzzi. De asemenea, este pus la dispoziție și spațiu de parcare. Marile centre comerciale se află la aproximativ 7 minute Detalii »

 • Scor: 8.24

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în zona nordică a staţiunii Mamaia, la 50 m distanţă faţă de plajă.
  de la150lei

Hotelul beneficiază de dotări la cele mai înalte standarde, în raport cu clasificarea sa.  Capacitatea de cazare a hotelului este de 31 de camere dispuse în: 24 camere duble, 3 triple și 4 apartamente. Acestea sunt atent mobilate și dispun de: aer condiţionat, TV cablu, internet, minibar, mobilier nou, baie proprie cu cadă. Camerele oferă vedere atât la mare cât şi la bulevardul Mamaia. Oaspetii își pot începe ziua cu un Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în zona centrală a staţiunii, direct pe plajă, la aproximativ 300 m distanţă faţă de telegondolă.
  de la205lei

Hotelul Prestige este construit recent şi asigură condiţii de cazare moderne şi servicii de calitate superioară pentru o vacanţă reuşită. Hotelul dispune de 24 de spații de cazare structurate în 20 camere cu pat matrimonial şi 4 camere cu două paturi. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, aer condiţionat, minibar, telefon, internet wireless, seif, baie cu cabină de duş sau cadă cu jacuzzi și uscător de Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii Mamaia, la 50 m distanţă de plajă.
  de la80EURO

Prin amplasarea sa în centrul staţiuni și a servicii lor de calitate oferite, hotelul asigură un sejur plăcut atât pentru cei ce caută relaxare cât şi pentru oamenii de afaceri. Capacitatea de cazare a hotelului este de 34 de camere duble matrimoniale, 6 camere duble twin, 4 camere VIP și 3 apartamente. Toate camerele sunt utilate cu mobilier nou, minibar, televizor şi cablu TV, telefon, aer condiţionat. Camerele VIP sunt mai spa Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, în apropiere de Cazino, pe partea cu lacul.
  de la132lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 192 de camere duble, ce dispun de: televizor, aer condiționat, minibar și grup sanitar propriu cu duș, pardoseală din gresie, balcon. Hotelul dispune de restaurant propriu, cu o capacitate de 240 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate şi o terasă, cu o capacitate de 100 locuri, ce servește cocktailuri delicioase. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sală de confer Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Elegance este situat în zona central-sudică a staţiunii, lângă Club Melody şi Cazino, la aproximativ 80 m faţă de plajă.
  de la120lei

Hotelul Elegance, deschis tot anul, oferă cazare în 29 camere duble, din care 15 cu pat matrimonial și14 cu două paturi alăturate,cu vedere către lacul Siutghiol dar şi camere cu vedere la Marea Neagră. Spaţiile de cazare dispun de mobilier nou şi confortabil, aer condiţionat, TV cablu, mini-bar, baie proprie cu cabină de duş şi balcon. La parterul hotelului este un bar de zi unde se pot servi diverse cocktail-uri, cafea, bău Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia, nr. 306 , Mamaia

  Hotelul este amplasat la intrarea în staţiunea Mamaia, în imediata apropiere a plajei și la 300 de metri de parcul Aqua Magic.
  de la185lei

Hotelul Malibu este primul hotel de la intrarea în staţiunea Mamaia, în imediata apropiere a plajei, iar camerele sale oferă vedere atât la mare cât şi la lacul Siutghiol. Hotelul oferă o ambinanţă deosebită, de relaxare, confort şi dotări la cele mai înalte standarde. Capacitatea de cazare este de 152 de camere dispuse în: 40 de camere matrimoniale, 90 de camere twin și 22 apartamente. Acestea sunt amenajate cu bun gust și d Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la 50 m de plajă.
  de la200lei

Hotelul Regal oferă condiţii de cazare şi servicii de calitate, superioare clasificării sale oficiale şi este recomandat pentru o vacanţă reuşită. Hotelul are o capacitate de cazare de 46 camere dispuse în: 12 camere cu 2 paturi, 16 camere matrimoniale, 16 apartamente standard și 2 apartamente lux. Camerele sunt amenajate cu bun gust dotate cu: mobilier modern, TV cablu, minibar, internet, telefon cu acces internaţional, aer condi Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat la intrare în stațiune, aproape de lacul Tăbăcărie.
  de la32EURO

Hotelul Bulevard dispune de 100 de camere de 3 și 4 stele dispuse în: camere twin, camere matrimoniale, apartamente și garsoniere. Camerele sunt amenajate cu bun simț și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, seif, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de card. Pentru servirea meselor este pus la dispoziție un restaurant cu 100 de locuri, ce servește preparate delicioase din bucătăria internațională și cea româneas Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită s tațiunii, direct pe plajă.
  de la305lei

Hotelul Hawaii dispune de 25 apartamente și 5 camere duble. Toate apartamentele și camerele sunt cu vedere frontală la mare și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, instalație de climatizare, seif, baie proprie cu uscător de păr. La parterul hotelului, lângă aleea de promenada pe malul mării se afla restaurantul Fabaria unde se serveste micul dejun precum și celelalte mese. De asemenea, hotelul dispune de parcare prop Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Alcor este amplasat într-o zonă selectă şi liniştită a staţiunii, la 20 m de plajă.
  de la119lei

 Hotelul are o capacitate de cazare de 119 camere duble, o parte dintre ele fiind renovate în ultimii ani. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu cadă, TV cablu, internet, minibar, telefon şi balcon cu vedere la mare, mobilier recondiţionat, iar o parte dintre camere au aer condiţionat. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă variată de preparate. Pentru organizarea de conferințe, team buldin Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Ambasador este situat în partea de nord a staţiunii Mamaia, la numai 50 m faţă de plajă.

Hotelul are o capacitate de cazare de 129 camere dispuse în: 113 camere twin, 12 garsoniere și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: telefon, TV cablu, minibar, aer condiţionat, baie proprie cu cadă și uscător de păr, balcon. Masa poate fi servită în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, care are şi o mini-terasă de 15 locuri. Micul dejun este în stil bufet suedez. Pentru întâlnirile de aface Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Amiral este situat în partea de nord a staţiunii, la circa 30 m de plajă.

Hotelul dispune de 89 camere matrimoniale, 26 de camere twin și 5 apartamente. Camerele sunt amenajate modern și dotate cu: TV cablu, telefon, minibar, aer condiţionat, grup sanitar propriu cu cabină de duş, balcon cu vedere la mare. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, sau pe terasa hotelului. Sala de conferințe are o capacitate de 60 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate Detalii »

 • Scor: 7.94

  Mamaia Nord , Mamaia

  Pensiunea Alfa este situată pe marginea lacului Siutghiol, în zona de nord a staţiunii Mamaia, la o distanţă de 300 m de plajă.

Pensiunea Alfa este singura pensiune din Mamaia clasificată la 5*. Situată într-un spaţiu exclusivist, pensiunea pune la dispoziţia turiştilor un număr total de 18 spații de cazare, structurate în: 14 camere duble, 2 garsoniere și 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV cablu, aer condiţionat, minibar, telefon, băi cu cabină de duş, uscător de păr, internet wireless. Pe lângă dotările standard, în apartamente se regăses Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Apollo este situat în nordul staţiunii, la 100 m de plajă.

Hotelul dispune de 114 camere duble, toate dotate cu: baie proprie cu cabină de duş, TV cablu, frigider, telefon, aer condiţionat. Hotelul oferă o serie de servicii gratuite, precum: parcare, păstrarea obiectelor de valoare, apel de trezire la ora solicitată, informaţii turistice şi culturale, rezervări de taxi, bilete de tren, bilete la spectacole, primirea şi transmiterea mesajelor şi a corespondenţei turiştilor, transportul ba Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este localizat în partea de nord a staţiunii Mamaia, la aproximativ 1.5 km de centrul staţiunii si la 150 de metri de plajă.

Hotelul Majestic a fost complet renovat în anul 2011şi reprezintă o variantă bună de cazare pentru cei care doresc un sejur confortabil şi relaxant. Cazarea se face în 226 camere double, 8 garsoniere şi 13 apartamente de lux , fiecare dispunând de aer condiţionat, mobilier nou, băi proprii dotate cu uscător de păr şi cabine de duş, minibar, internet. Hotelul s-a făcut cunoscut de-a lungul timpului datorită serviciilor de mas Detalii »

Phoenicia Holiday Resort, cel mai nou şi modern complex de vacanţă din staţiunea Mamaia, se adresează în mod special familiilor cu copii. Aici veţi regăsi tot  confortul necesar pentru odihnă, relaxare dar şi pentru distracţie şi bună dispoziţie. În cadrul complexului sunt peste 1200 locuri de cazare în 420 de studiouri şi apartamente cu 2 sau 3 dormitoare. Studioul dispune de living, zonă pentru dormit, bucătărie com Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia Nord , Mamaia

  Hotelul este aşezat în zona de nord a stațiunii, într-o zonă relaxantă, la 50 de metri de plajă.

Hotelul Arcadia este amplasat în nordul staţiunii Mamaia, iar clienţii hotelului au la dispoziţie o plajă lată cu nisip fin. Hotelul are o capacitate de cazare de 26 de camere dispuse în 24 camere duble şi 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie precum şi balcoane (pentru o parte din camere). Poziţionarea camerelor permite selectarea ve Detalii »

Cele 63 de camere şi suitele de la Arena Regia Hotel & Spa dispun de balcon şi aer condiţionat. Fiecare spaţiu de cazare beneficiază de mobilier de epocă şi băi moderne. Restaurantul & Barul Arena oferă preparate excepţionale din bucătăria franţuzească şi cea europeană modernă, într-o ambianţă luxoasă. Restaurantul & Barul Romeo & Juliet oferă preparate din bucataria italiană. Oaspeţii işi pot savura m Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Condor se află în zona centrală a staţiunii, în zona Cazino, la doar 50 m de plajă.

Capacitatea de cazare este de 131 camere duble dispuse pe 6 etaje, toate având grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer condiţionat, internet wireless, telefon, accesul în camere făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese, iar pentru pranz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurantul hotelului. De asemenea, mesele se pot ser Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Del Mar este situat în zona sudică a staţiunii, în apropiere de Aqua Parc, la circa 90 m de plajă.

Hotelul are o capacitatea de cazare de 90 de camere dispuse în: 67 de camere duble standard,8 Double Executive, 2 Executive Suite, 2 V.I.P. Suite, 6 Senior Suite și 5 Junior Suite. Camerele sunt spaţioase şi confortabile și dispun de: aer condiţionat, TV, minibar, seif, baie cu cabină de duş, balcon, uscător de păr, telefon, acces pe bază de cartelă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, situat la ultimul etaj, are o capac Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Delta este amplasat în sudul staţiunii, aproape de Aqua Magic și la 50 de metri de plajă.

Hotelul dispune de 135 de spații de cazare, structurate în: 62 camere duble mari, 63 camere standard și 10 apartamente.Camerele sunt confortabile, atent mobilate și dotate cu: TV, minibar, baie proprie cu uscător de păr, iar  o parte dintre camere dispun de aer condiţionat și balcon. Băuturile răcoritoare se pot servi la barul hotelului, ce include o terasă în aer liber. Oaspeții hotelului pot beneficia de urmatoarele servic Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat la intrare în staţiune, la doar 20 de minute de gară.

Hotelul are o capacitate de cazare de 330 de camere dispuse în: 262 camere cu 2 paturi, 30 de camere cu pat matrimonial și 38 de apartamente. Camerele dispun de TV, frigider şi minibar, telefon cu linie internaţională, grup sanitar propriu, iar unele camere dispun de aer condiţionat. Restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Serile se pot petrece la bar unde se pot servi div Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în zona central-nordică a staţiunii, la aproximativ 100m de plajă şi are vedere spre lacul Siutghiol şi Marea Neagră.

Capacitatea de cazare este de 141 camere duble și 4 apartamente, cu vedere la mare sau spre lac. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV cablu, telefon internaţional, frigobar, aer condiţionat, seif, mobilier nou şi elegant, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu are o capacitate de 150 de locuri, ce servește o gamă variată de preparate. Pentru team building-uri sau întâlni Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Flora este situat în zona central - sudică a staţiunii Mamaia, în apropiere de clubul Melody.

Hotel Flora ofer 700 de locuri de cazare dispuse în 280 de camere duble si 26 de apartamente, majoritatea camerelor au vedere la mare. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, internet wireless, minibar, telefon, sistem de climatizare şi grup sanitar propriu cu duș. Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de până la 600 de locuri, ce servește o gamă variată de preparate românești și internaționale. Mesele p Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este poziţionat pe malul lacului, în zona sudică a staţiunii Mamaia, aproape de intrarea în staţiune.

Hotelul Florida oferă condiţii excelente de cazare şi servire a mesei, iar terasa amplasată pe malul lacului vă garantează linişte şi deconectare. Cazarea se face în cele 88 de camere dispuse în: 24 camere duble twin, 57 de camere duble cu pat matrimonial, 1 apartament prezidențial și 6 apartamente Superior. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV cablu, telefon, minibar, internet, aer condiţionat, încălzire centr Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul are o capacitate de cazare de 66 de locuri, distribuite în 29 camere duble twin şi 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: baie proprie cu cabină de duş, articole de toaletă, balcon, TV, frigider și balcon. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia turiştilor restaurant propriu cu o capacitate de peste 85 de locuri, cu specific românesc. La doar 3 km de hotel este situat un aquapark. Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la 20 m de plajă.

Poziţia privilegiată a hotelului în centrul staţiunii Mamaia, deschiderea spre mare sau spre lac, precum şi ambianţa de relaxare şi confort, sunt doar câteva elemente care vă vor asigura o vacanţă reuşită, atât pentru cei care doresc relaxare într-o locaţie de lux, cât şi pentru cei care doresc un concediu activ. Hotelul IAKI are o capacitate de cazare de 244 de locuri dispuse în 122 de camere şi apartamente cu vedere par Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona sudică a staţiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol, la circa 200 m de plajă.

La hotelul Laguna surprinde arhitectura, amenajările exterioare şi poziţia pe malul lacului. Atât recepţia cât şi întregul hotel sunt un spectacol de inox şi sticlă. În spaţiul recepţiei este amenajată o seră de plante exotice care poate fi admirată şi din liftul panoramic ce porneşte chiar din centrul serei. Cazarea se face în 31 camere duble si 3 apartamente, ce sunt prevăzute cu minibar, linie telefonică internaţional Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, la circa 100m de plajă.

 Hotelul Lotus are o capacitate de cazarea de 130 camere duble cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, dispuse pe cele 4 etaje ale hotelului dar şi la parterul acestuia. În dotarea camerelor duble intră: mobilier nou, aer condiţionat, TV, minibar, grup sanitar propriu cu cabină de duş, balcon (parțial). Hotelul pune la dispoziţia turiştilor următoarele servicii:  internet wirelles în hol şi la recepţie, păstrarea obiectelo Detalii »

Complexul dispune de 3 unități Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3* și Vila Maia 4*, având o capacitate totală de cazare de 282 de camere duble, ce sunt dotate cu aer condiţionat, televizor, telefon, minibar, baie proprie cu cabină de duș și articole de toaletă. Este disponibil un serviciu de trezire. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant ce oferă oferă o gamă variată de preparate din bucătăria italiană şi internaţ Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Modern este situat în partea central-nordică a staţiunii Mamaia, la 100 m distanţă de plajă.

Hotelul dispune de o grădină interioară cu plante exotice. Hotelul dispune de 171 de spații de cazare, amenajate cu bun gust și dotate  cu: TV cablu, frigobar, aer condiţionat, seif, baie proprie cu uscător de păr, halat de baie şi papuci. Camerele duble superioare sunt mai spaţioase şi au în plus o canapea extensibilă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de pre Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii Mamaia, la circa 40m distanţă de plajă.

Hotelul Palm Beach oferă condiţii de cazare la cele mai înalte standarde internaţionale, specifice unui hotel de 5 stele. Hotelul pune la dispoziție camere duble, duplexuri și apartamente cu dotări ultramoderne: TV satelit, telefon pentru apeluri interne şi internaţionale, internet, minibar, seif electronic, aer condiţionat, încălzire centrală, băile au uscător de păr, priză, telefon, duş, iar o parte din camere sunt dotate Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul Pescăruş este situat în sudul staţiunii, în apropiere de Aqua Magic şi de Satul de Vacanţă, la 100 m distanţă de plajă.

Hotelul are o capacitate de cazare de 133 camere duble, dotate cu: TV cablu, minibar, grup sanitar propriu cu cabină de duș, iar o parte dintre ele au balcon și aer condiţionat. Barul este locul ideal unde clienții hotelului se pot relaxa alături de prieteni degustând unul din cele mai bune cappuccino. De asemenea, hotelul dispune și de birou de schimb valutar, seif la recepţie şi parcare. Detalii »

 • Scor: 7.35

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este afiliat lanţului internaţional Best Western şi este amplasat direct pe plajă în partea de nord a staţiunii, la doar 5,5 km de Constanţa.

Hotelul dispune de 98 camere duble, 17 camere family (cu suprafaţă mai mare şi cu canapea extensibilă) şi 15 apartamente, accesul făcându-se pe bază de cartele magnetice. Toate camerele au aer condiţionat, minibar, TV, 2 telefoane cu acces internaţional (în cameră şi în baie), seif, internet wireless, grup sanitar cu cadă și uscător de păr, balcoane largi cu vedere la mare. Mesele se pot servi în restaurantul propiu ce ofer Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în sudul staţiunii Mamaia, în apropiere de parcul Aqua Magic.

Hotelul Select este o varianta optimă de cazare datorită tarifelor accesibile şi a amplasării hotelului, în partea sudică a staţiunii Mamaia, aproape de plajă. Capacitatea de cazare este de 204 camere cu paturi matrimoniale și twin și 10 garsoniere, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu și frigider, la cerere. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant cu specific italian, în regim autoservire. este pus la dispoziție Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în sudul staţiunii, la circa 50 m de plajă.

Hotelul Sulina are o capacitate de cazare de 270 de locuri dispuse în 133 de camere: 9 apartamente, 62 camere duble și 63 de camere matrimoniale. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV cablu, minibar, grup sanitar propriu, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. Hotelul mai dispune și de terasă și bar de zi. Hotelul oferă o serie de servicii gr Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. A. Lăpușneanu, nr. 202 A , Mamaia

  Hotelul este situat în imediata apropiere a Satului de Vacanţă, la circa 100 m de intrarea în Mamaia, la aproximativ 400 m.

Hotelul pune la dispoziţia clienţiilor 90 de camere duble şi 6 apartamente dotate cu mini-bar, linie telefonică internaţională, cablu TV, aer condiţionat, seif, internet wi-fi, balcon, baie proprie cu cabină de duş. Restaurantul are o capacitate de peste 200 de locuri și oferă meniuri delicioase, atât din bucătăria tradiţională şi internaţională, cât şi meniuri cu specific macedonesc şi grecesc. De asemenea, hotelul vă Detalii »

 • Scor: 9.12

  Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat la 50 de metri de plajă și la10 minute cu maşina de parcul Aqua Magic.

Hotelul Ovidiu are o capacitate de cazare de 447 de locuri dispuse în 169 de camere duble și triple. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu, balcon. Restaurantul are o capacitate de 350 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria tradițională românească. Este pusă la dispoziție și o terasă în aer liber cu 40 de locuri. Sunt oferite și o serie de fac Detalii »

 • Scor: 9.26

  Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 50 m de plajă.

Hotelul Venus dispune de 140 de camere duble, ce sunt dotate cu: tv, frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Mesele se pot servi în restaurant sau pe terasa în aer liber, cu o capacitate totală de 300 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională. Barul stă la dispoziția clienților cu diverse băuturi răcoritoare și cocktailuri deli Detalii »

 Corabia Piraților are o capacitate de cazare de 100 de locuri dispuse în 24 de apartamente duplex. Apartamentele sunt formate din living, două dormitoare cu balcon, două băi și sunt dotate cu: tv, frigider, aer condiționat, uscător de păr. Pentru mese în familie sau cu prietenii, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Sunt oferite Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplsata în centrul stațiunii, la 100 de metri de plajă.

Hotelul Coral este deschis tot timpul anului și dispune de 40 de locuri de cazare structurate în: 11 garsoniere, 9 camere cu pat matrimonial și 1 apartament. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, aer condiționat, internet, minibar, baie proprie cu cabină de duș, balcon. La parterul hotelului se afla restaurantul cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă preparate din bucătăria românească și cea mediteraneeană. Sala Poliva Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în sudul stațiunii, la 25 de metri de plajă și la câteva minute de parcul Aqua Magic.

Hotelul Aurora este o unitate de cazare modernă, cu o capacitate de cazare de 686 de locuri dispuse în 343 de camere duble. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, frigider, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, balcon cu vedere la mare sau spre Lacul Siutghiol, accesul făcându-se pe bază de de cartelă. Pentru cină, recepții sau mese festive, hotelul dispune de un restaurant, cu o capacitate de 600 de locuri, ce ofe Detalii »