Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (16) hoteluri
  (23) hoteluri
  (24) hoteluri
  (6) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (29) hoteluri
  (1) hoteluri
  (36) hoteluri
  (16) hoteluri
  (16) hoteluri
  (43) hoteluri
  (22) hoteluri
  (61) hoteluri
  (43) hoteluri
  (29) hoteluri
  (66) hoteluri
  (25) hoteluri
  (53) hoteluri
  (10) hoteluri
  (58) hoteluri
  (13) hoteluri
  (44) hoteluri
  (27) hoteluri
  (69) hoteluri
  (48) hoteluri
  (23) hoteluri
  (65) hoteluri
  (40) hoteluri
  (18) hoteluri
  (69) hoteluri
  (19) hoteluri
  (65) hoteluri
  (17) hoteluri
  (5) hoteluri
  (68) hoteluri
Cum ajungeţi în Mamaia:

Hoteluri Mamaia

Mamaia

69 hoteluri

 • Scor: 9.56

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, direct pe plajă, la câteva minute de telegondolă.

Hotelul Ten dispune de 20 de camere duble și apartamente, 10 cu vedere spre Faleză și 10 cu vedere spre mare. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș, balcon. Mesele se pot servi pe terasă, în aer liber sau în restaurant unde se pot servi preparate tradiționale și din bucătăria internațională. Hotelul dispune de parcare, bar, plajă amenajată. Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în nordul stațiunii, la aproximativ 25 de metri de plajă.

Hotelul Lido dispune de 129 de spații de cazare, structurate în: 114 camere duble, 11 garsoniere și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, frigider, terasă, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Este pus la dispoziție un restaurant, cu o capacitate de 280 de locuri, ce servește preparate delicioase cu specific international și o terasa în aer liber cu vedere la mare, de 100 de locu Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat pe malul lacului Siutghiol, la 300 de metri de Aqua Magic.

Hotelul GG Gociman dispune de 23 de spații de cazare structurate în: 14 camere cu pat matrimonial, 3 camere twin, 2 apartamente junior și 2 apartamente prezidenţiale. Camerele sunt spațioase și dispun de toate dotările necesare pentru o vacanță plăcută și confortabilă. Pentru servirea meselor este pus la dispoziție un restaurant și o terasă ce își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase, într-o atmosferă relaxantă. P Detalii »

Hotelul Golden Tulip are o capacitate de cazare de 114 camere dispuse în: camere single, camere duble, apartamente și camere cu paturi suprapuse pentru familii cu copii. Camerele sunt spațioase și dispun de: tv, aer condiționat, telefon, internet, minibar, seif, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, acces pe bază de card. Clienții pot servi masa pe terasă sau în restaurant, ce oferă meniuri diversificate, c Detalii »

 • Scor: 8.53

  Aleea Lamia, nr. 6 , Mamaia

  Hotelul este situat în partea de nord a stațiunii, într-o zonă selectă pe malul mării.

Blue Beach are o capacitate de cazare de 14 apartamente, dispuse în două vile. Apartamente sunt fodrmate din camerele cu pat matrimonial sau cu două paturi, living cu canapea extensibilă, bucătărie complet echipată și baie cu cabină de duș, iar din dotări nu lipsesc: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, terasă pentru apartamentele de la parter și balcon pentru cele de la etaj. Mesele se pot servi în restaurantul cu teras Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, la 30 de metri de plajă.

Hotelul Palas are o capacitate de cazare de 288 de locuri dispuse în 104 camere duble și 40 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, frigider, fier de călcat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu o variată gamă de meniuri cu specific românesc și internațional, î Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în nordul stașiunii, la 50 de metri de plajă.

Hotelul Pelican are o capacitate de cazare de 358 de locuri dispuse în 175 camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, frigider, fier de călcat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de meniuri cu specific românesc și internațional. De asemenea este pusă la dispoziție și o teras Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 100 de metri de plajă.

Hotelul Tomis dispune de 188 de spații de cazare, structurate în:  173 camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial, 13 camere triple și 2 apartamente. Camerele sunt cu vedere spre mare sau spre lac și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu duș, uscător de păr, halat, balcon, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri și oferă o gam Detalii »

Hotelul Club California dispune de 8 camere și 2 apartamente spațioase, decorate elegant în culori neutre și cu toate dotările necesare unei vacanțe plăcute: tv, telefon, internat, minibar, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz sau cină pot comanda specialitățile culinare exotice și tradiționale, în restaurantul hotelului. Baru Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 100 de metri de plajă.

Hotelul Mamaia are o capacitate de cazare de 24 de camere dispuse: 16 camere duble, 5 apartamente, 2 garsoniere și un apartament XXL. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, internet, minibar, seif, baie proprie. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată și bogată de preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Serile se pot petrece pe ter Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în nordul stațiunii, având ieșire direct pe plajă.

Hotelul Selena dispune de 47 de spații de cazare, structurate în: 21 camere duble de 2 stele, 21 camere duble de 3 stele și 5 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, aer condiționat, minibar, terasă, grup sanitar propriu cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Mesele se pot servi și pe terasa ăn aer liber cu Detalii »

Prin amplasarea sa și serviciile și dotările de înaltă calitate, hotelul este locația ideală atât pentru turismul de afaceri, cât și pentru cel de relaxare. Hotelul are o capacitate de cazare de 102 camere cu vedere spre mare sau spre lac, dispuse în: 28 twin, 56 matrimoniale, 3 apartamente Senior și 12 apartamente Junior. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust, cu vedere la Lacul Siut-Ghiol sau la mare și dotate cu: Tv, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 50 de metri de plajă.

Hotelul Patria are o capacitate de cazare de 203 camere, din care 2 apartamente și 1 garsonieră, cu vedere spre mare sau spre Lacul Siutghiol. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul Naţional în sistem bonuri valorice, situat la la câtiva metri. La barul hotelului se pot servi diverse băuturi răcoritoare. Hotelul oferă o serie de facilități, Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 50 de metri de lacul Siutghiol și la 150 de metri de plajă.

Hotelul Național are o capacitate de 160 de camere duble, ce sunt dotate cu:  tv, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 720 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate cu linie de autoservire. De asemenea, hotelul dispune de bar, terasă, cameră pentru bagaje și parcare proprie. Detalii »

Vila Pontica are o capacitate de cazare de 17 camere dispuse în 12 camere duble și 5 suite. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, aer condiționat, telefon, frigider, internet, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase, într-o atmosferă intimă și relaxantă. Pentru organi Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat în nordul stațiunii, fiind amplasat pe plajă.

 Hotelul Orfeu dispune de 99 de spații de cazare, structurate în: 11 camere matrimoniale, 85 de camere twin și 3 apartamente, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, minibar, aer condiționt, seif, baie proprie cu cadă, balcon. Pentru servirea meselor hotelul dispune de un restaurant, cu o capacitate de 250 de locuri, în sistem autoservire și o terasă în aer liber, ia bar se pot servi diverse băuturi răcoritoare. Pentru orga Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mamaia , Mamaia

  Hotelul este amplasat în nordul stațiunii, la aproximativ 100 de metri de plajă.

Hotelul Comandor dispune de126 de spații de cazare structurate în: 82 camere cu pat matrimonial, 38 camere cu 2 paturi și 6 apartamente. Camerele sunt cu vedere spre mare sau spre Lacul Siutghiol și dispun de: tv, telefon, minibar, seif, aer condiţionat, internet, baie proprie cu cabină de duş și uscător de păr. Oaspetii își pot incepe ziua cu un mic dejun în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină pot servi din specialit Detalii »

 • Scor: 8.82

  Mamaia , Mamaia

  Hotelul este situat la doar 25 m de plajă și la 300 de metri de Cazino Mamaia.

Hotelul Victoria are o capacitate de 320 de camere și apartamente, dotate cu: tv, minibar, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat ce satisface gusturile oricui. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: camră Detalii »

Hotelul Astoria pune la dispoziție 197 de spații de cazare dispuse în 193 de camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, minibar, aer condiționat, baie proprie cu duș, balcon, iar accesul se face pe bază de cartelă magnetică. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de băuturi și răcoritoare. De asemenea, hotelul di Detalii »