Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (3) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Loc de joaca
  TV
 • (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (4) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (3) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
Cum ajungeţi în Miercurea Ciuc:

Hoteluri Miercurea Ciuc

Miercurea Ciuc

6 hoteluri

Hotelul  Hunguest Fenyo disune de 93 de camere structurate în: 27 camere cu pat patrimonial, 58 camere cu două paturi, 3 camere superioare, 3 apartamente și o suită compusă din două camere cu pat matrimonial. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cadă şi uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate din bucătărie internaţională, Detalii »

Hotelul Park are o capacitate de cazare de 45 de locuri dispuse în 18 camere şi 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, grup sanitar propriu. Pentru cină, recepții și mese festive, hotelul dispune de 4 săli de restaurant, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe, simpozioane sau training-uri sunt puse la dispoziție Detalii »

Hotelul Salvator are o capacitate de cazare de 128 de locuri dispuse în camere duble, triple și apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul, dispune de o sală mare cu 120 locuri și trei săli mici de 30 şi 60 de locuri, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru conferințe sau întâlniri Detalii »

Hotelul Flamingo oferă 52 de locuri dispuse în 26 de camere: 5 camere matrimoniale și 21 de camere twin. Acestea sunt mobilate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, frigider, grup sanitar propriu cu duș. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce oferă preparate ungurești și internaționale. Momentele de relaxare și răsfăț se pot petrece la centrul Wellness, ce oferă: piscină acoperită, saună-infraroșu, saun Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Harghita, nr. 74 , Miercurea Ciuc

  Hotelul este amplasat la intrarea în oraș, la aproximativ 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Prince oferă 19 spații de cazare dispuse în: 8 camere twin, 9 camere matrimoniale și 2 apartamente. Acestea sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, baie prorpie. Restaurantul oferă peste 98 de preparate culinare, atât din bucătăria națională, cât și cea internațională. De asemenea,, hotelul dispune de parcare proprie. Detalii »

Motelul Csillag are o capacitate de cazare de 21 de camere, atent mobilate și dotate cu tv și grup sanitar propriu cu duș. Turiștii pot servi mesele în restaurantul propriu, ce oferă preparate din bucătăria maghiară și cea românească. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi alcoolice. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: cameră pentru bagaje, trezirea turiștilor la ora solicitată, internet, p Detalii »