Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (18) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (3) hoteluri
  (15) hoteluri
  (7) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (18) hoteluri
  (13) hoteluri
  (11) hoteluri
  (30) hoteluri
  (5) hoteluri
  (12) hoteluri
  (2) hoteluri
  (28) hoteluri
  (6) hoteluri
  (14) hoteluri
  (4) hoteluri
  (32) hoteluri
  (17) hoteluri
  (3) hoteluri
  (30) hoteluri
  (7) hoteluri
  (4) hoteluri
  (32) hoteluri
  (5) hoteluri
  (18) hoteluri
  (6) hoteluri
  (32) hoteluri
Cum ajungeţi în Neptun Olimp:

Hoteluri Neptun Olimp

Neptun Olimp

32 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Faleza Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este amplasat direct pe plaja din staţiunea Olimp, în zona complexului Amfiteatru-Belvedere.
  de la120lei

Unul dintre cele mai noi hoteluri din staţiune, Egreta beneficiază de o amplasare de excepţie: direct pe plaja staţiunii Olimp. Capacitatea de cazare este de 25 camere duble, iar dotările acestora sunt concepute pentru confortul total al turistului: mobilier nou şi confortabil, pat matrimonial, baie proprie cu duş, TV cablu, minibar, aer condiţionat, internet wireless, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu terasă Detalii »

 • Scor: 9.26

  Olimp , Neptun Olimp

  Hotel este situat la intersecția dintre stațiunea Neptun și Olimp, fiind dispus paralel cu țărmul mării la doar 50 m distanță. Accesul se face de la strada principală a stațiunii.
  de la85lei

Renovat complet în decursul anului 2005, cu o curte interioară ca o adevarată oază de verdeață, beneficiind de spații de cazare moderne și spațioase, hotel Sibiu poate fi o variantă minunată pentru sejurul dumneavoastră. Acesta se învecinează cu Terasa Ciresica și este amplasat între Hotel Cocor și Hotel Slatina. Hotelul dispune de 52 de spații de cazare, structurate în: 26 camere cu 2 paturi şi 26 camere cu pat matrimonia Detalii »

 • Scor: 9.26

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la 50 m de Gara Neptun şi 300 m de mare.
  de la170lei

Hotelul Doina oferă 320 de spaţii de cazare dispuse în camere duble şi apartamente. Acestea sunt utilate cu mobilier nou, telefon, TV cablu, frigider, aer condiţionat, internet, baie proprie cu cabină de duş, balcon. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină se oferă o gamă diverificată de preparate, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională Detalii »

 • Scor: 9.26

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona de centrul staţiunii, la aproximativ 100 m de plajă.
  de la66lei

Hotelul Dacia dispune de 352 de locuri de cazare dispuse în 176 camere duble, dispuse pe parter şi 3 etaje, toate utilate cu grup sanitar propriu cu duş, TV cablu şi minibar, iar camerele de la etaj beneficiază şi de balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 330 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat, iar la bar se pot servi diverse sortimente de băuturi și răcoritoare. Pent Detalii »

 • Scor: 9.26

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul se află la circa 350 m distanţă de centrul staţiunii şi 200 m faţă de staţia CFR Neptun.

Hotelul Terra are o capacitate de cazare de 302 camere duble şi 7 apartamente, dotate cu grup sanitar propriu cu duş, TV cablu şi minibar, iar camerele de la etaj au balcon. Hotelul nu are restaurant, masa putând fi servită la restaurantele Romanţa, Caraiman şi Craiova, în sistem bonuri valorice. Printre facilităţile oferite de hotel se numără parcare proprie, închiriere jocuri de societate (şah, table, rummy) și se acceptă ac Detalii »

 • Scor: 9.12

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centru staţiunii, lângă lacul Neptun 2, la aproximativ 300 m de mare.

Hotelul Istria oferă condiţii bune de cazare pentru un hotel de categoria sa, este recent renovat şi este amplasat într-o zonă liniştită şi plină de verdeaţă, care vă oferă un concediu relaxant şi răcoare indiferent de perioada vacanţei dvs. Cazarea se face în 90 camere duble şi 3 apartamente, toate dotate cu grup sanitar propriu cu duş, TV cablu, minibar şi balcon. Hotelul nu are restaurant propriu, masa se poate servi Detalii »

Hotelul Clabucet este un hotel cu dotări standard pentru clasificarea sa, însă oferă avantajul tarifelor accesibile şi al poziţionării într-o zonă liniştită a staţiunii. Cazarea se face în 242 camere duble, distribuite pe parter şi 3 etaje, toate având grup sanitar propriu cu duş, TV  cablu, minibar, măsuţă, iar camerele de la etaj au balcon. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor bar de zi, parcare proprie şi seif Detalii »

 • Scor: 9.12

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, lângă drumul de acces către plaja Steaguri, la circa 300 m de plajă.

Hotelul Traian este parţial renovat şi reprezintă o variantă de cazare la tarife convenabile. Capacitatea de cazare este de 65 camere duble, toate orientate spre mare, distribuite pe 3 etaje, camere cu grup sanitar complet renovat, TV cablu, minibar şi balcon pentru camerele de la etaj. Masa poate fi servită la restaurantul Sulina sau 2D, in regim bufet, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Hotelul pune la Detalii »

Hotelul Romanţa are o capacitate de cazare de 322 camere duble, repartizate pe 5 etaje, dotate cu baie proprie cu duş, balcon pentru camerele de la etaj, iar Tv şi frigider se pot închiria de la recepţie. Mesele se pot servi în restaurantul propiu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la barul de zi se pot servi diverse sortimente de băuturi. Pentru organizarea de conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție Detalii »

 • Scor: 8.82

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la circa 600 m distanţă de plajă.

Hotelul Caraiman este o variantă accesibilă de cazare, fiind un hotel cu dotări standard pentru categoria sa. Hotelul are o capacitate de cazare de 242 camere duble, repartizate pe parter şi 4 etaje, dotate cu grup sanitar propriu cu duş, 2 paturi, măsuţă, TV cablu si minibar, balcon. Hotelul dispune de restaurant propriu, însă masa poate fi servită şi la restaurantele Romanţa sau Craiova, în sistem bonuri valorice. Alte facil Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Trandafirului , Neptun Olimp

  Hotelul se află în apropierea Satului de Vacanţă din Neptun, pe malul lacului, la 200 m de plajă.

Hotelul Sara dispune de 110 spații de cazare, structurate în: 107 camere duble, 2 junior suite şi 1 senior suite, toate modern mobilate, cu TV LCD, minibar, telefon, seif, aer condiţionat şi internet wireless, grup sanitar propriu şi terasă cu vedere la mare (pentru camerele de la etaj). Hotelul nu are restaurant propriu, însă masa poate fi servită în sistem bonuri valorice la restaurantul Mediteraneo. Clienții beneficiază de pla Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Plopilor, nr. 12 B , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la doar 5 minute de plajă.

Hotelul Recif are o capacitate de cazare de 180 de camere duble și 2 apartamente. Acestea sunt mobilate modern și dotate cu: TV cablu, minibar, aer condiţionat, grup sanitar propriu cu duş, balcon cu şezlonguri. Accesul în spaţiile de cazare se face cu cartelă magnetică. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea şi dormitor cu pat matrimonial. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu 3 terase, ce oferă o gamă variat Detalii »

Hotelul Mioriţa are o capacitate de cazare de 334 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, TV satelit, minibar şi telefon, iar o parte dintre camere au aer condiţionat şi balcon. În restaurant propriu cu terasă, se poate servi micul dejun în stil bufet suedez, iar mesele principale cu plată fişă cont. Pentru organizarea de seminarii, conferințe sau întâlniri de afacwri sunt puse la dispoziție două săli de conferințe cu o Detalii »

 • Scor: 9.71

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la circa 300 m de plajă.

Hotelul dispune de 229 de spații de cazare, structurate în 223 camere duble şi 6 apartamente, toate dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu cu cabină de duş, TV cablu, minibar, telefon şi aer condiţionat, balcon pentru camerele de la etaj. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial. La parter sunt 4 camere pentru persoanele cu dizabilităţi. Complexul dispune de restaurant propri Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Delta , Neptun Olimp

  Hotelul este situat pe malul lacului Neptun 1, la aproximativ 400 m de plajă.

Hotelul Insula oferă 50 de spații de cazare dispuse în: 14 camere duble, 4 apartamente, 5 duplex, cu 2 si 3 camere 2 garsoniere. Camerele sunt spațioase și dispun de; Tv,telefon, aer condiționat, frigider, internet, baie proprie. Mesele pot fi servite în restaurantul propri, cu specific pescăresc, ce își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută. Turiştii au la dispoziţie serviciu de room service, iar din faţa hotelului Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Trandafirilor, nr. 24 , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în partea nordică a staţiunii la circa 250 m de plajă.

Hotelul Shine este un hotel de lux, iar amplasarea pe strada de promenadă a staţiunii Neptun, precum şi camerele sale cu un design unic, îl fac alegea optimă pentru cei care doresc petrecerea unui sejur la cele mai înalte standarde. Fiecare dintre cele 19 spaţii de cazare are un decor modern şi unic, conceput pentru confortul clientului. Spaţiile de cazare, structurate în 12 camere duble, 4 apartamente şi 3 garsoniere, ce dispun de Detalii »

 • Scor: 8.97

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în partea centrală a staţiunii, la aproximativ 250 m de plajă.

Hotelul Decebal are o capacitate de cazare de 53 camere duble şi 2 partamente, dotate cu: TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, balcon, grup sanitar propriu cu cabină de duş şi uscător de păr. Apartamentele au living cu canapea extensibilă şi fotolii. Diminețile se pot începe cu un mic dejun bogat în sala de mese, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sala de conferințe are o capacitate de 30 de Detalii »

 • Scor: 9.26

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, în apropierea restaurantului Insula, la circa 350m distanţă de plajă.

Hotelul Delta are dotări standard pentru categoria sa, fiind unul dintre hotelurile nerenovate ale staţiunii. Cazarea se face în 112 camere duble, dintre care 72 sunt la etaj şi beneficiază de balcon, camere utilate cu baie cu duş, minibar,TV cablu. Turiştii cazaţi aici mai pot beneficia de un bar de zi şi parcare gratuită în limita locurilor disponibile și se acceptă accesul cu anumalele de companie. Masa poate fi servită cu bo Detalii »

 • Scor: 9.26

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona rezidenţială a staţiunii, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Cocor este una dintre puţinele locaţii exclusiviste ale staţiuni Neptun - Olimp, oferind oaspeţilor săi cazare în camere spaţioase, moderne şi confortabile, precum şi posibilitatea de a se relaxa la unul dintre cele mai moderne centre SPA de pe litoralul românesc. Camerele hotelului oferă vedere către grădina hotelului sau către piscina exterioară, iar hotelul dispune de plajă privată. Hotelul oferă 242 spaţii de ca Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Gării, nr. 1 , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în partea de nord a staţiunii Neptun, la intersecţia staţiunilor Neptun cu Olimp, pe strada principală.

Hotelul Albert dispune de 62 de spații de cazare, structurate în 55 camere duble şi 7 apartamente, modern mobilate și dotate cu: baie proprie, aer condiţionat, minibar, TV cablu, frigider, telefon. Hotelul dispune de un restaurant în incinta hotelului şi unul pe faleza Mării Negre, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Alte facilităţi oferite de hotel: bar, terasă, mese de Detalii »

 • Scor: 8.82

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona sudică a staţiunii, la circa 300m distanţă de plajă.

Hotelul Callatis are o capacitate de cazarea de 90 camere duble, dispuse pe 3 etaje, toate dotate cu baie proprie complet renovată cu duş sau cadă, TV cablu, minibar, telefon, balcon pentru camerele de la etaj. O parte dintre camerele hotelului sunt modernizate, aceste oferind în plus aer condiţionat şi mobiler nou. Hotelul dispune de recepţie, bar, seif la recepţie, parcare proprie, birou de schimb valutar, centrală termică prop Detalii »

 • Scor: 9.12

  Neptun , Neptun Olimp

  Hotelul este amplasat în nordul staţiunii, la circa 450m distanţă de plajă.

Hotel Bâlea reprezintă o variantă de cazare accesibilă pentru cei care doresc un sejur confortabil la tarif redus. Amplasarea sa în vecinătatea bazei de tratament Doina îl face alegerea ideală pentru cei care vin în staţiune cu intenţia de a beneficia şi de tratamente. Cazarea se face în 323 camere duble, dispuse pe parter şi 5 nivele, toate dotate cu grup sanitar propriu cu duş şi balcon, iar de la recepţie se pot închiria Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Trandafirilor, Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul se află în centrul staţiunii Olimp, la 150 m de plajă.

Hotelul Majestic oferă servicii de calitate şi condiţii foarte bune de cazare. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare, datorită dispunerii perpendiculare pe malul mării. Capacitatea de cazare este de 206 camere duble şi 13 apartamente, utilate cu pat matrimonial sau 2 paturi, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, baie proprie cu duş, iar apartamentele au în plus un living cu canapea. Restaurantul își întâmpină oasp Detalii »

Hotelul Holiday Olimp este o construcţie relativ nouă, oferă turiştilor condiţii moderne şi confortabile de cazare şi petrecere a timpului liber. Hotelul oferă cazare în 37 camere duble şi 4 apartamente dotate cu mobilier modern, baie cu duş, TV cablu, telefon, aer condiţionat, acces internet în camere. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea i Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Amfiteatru, Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona central-nordică a staţiunii Olimp, la circa 50 m de plajă.

Hotelul Amfiteatru, parte a cunoscutului lanţ hotelier Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, beneficiază de avantajul poziţionării pe faleza staţiunii Olimp, dar şi în imediata vecinătate a principalelor atracţii ale staţiunii. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor 334 camere duble și 12 apartamente, utilate cu TV cablu, minibar, telefon, baie proprie cu cadă sau cabină de duş, balcon. Camerele modernizare și apartamentele au mobil Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Amfiteatru, Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Belvedere beneficiază de amplasarea pe malul mării şi este un hotel cu dotări standard pentru categoria sa. Cazarea se face în 220 camere duble şi 9 apartamente, toate având baie cu cadă, balcon, telefon, TV cablu şi minibar. Majoritatea camerelor au vedere la mare. Hotelul dispune de restaurant propriu cu o capacitate 600 locuri, bar de zi, terasă, internet wireless în zona recepţiei. Contra cost puteţi beneficia de Detalii »

 • Scor: 8.97

  Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în partea nordică a staţiunii Olimp, la 100 m de plajă.

Hotelul Slatina are o capacitate de cazare de 225 camere duble confortabile, dotate cu grup sanitar propriu cu duş, tv, iar camerele de la etaj beneficiază şi de balcon. La recepţie se pot închiria frigidere. Masa poate fi servită cu bonuri valorice la restaurantele Romanţa, Caraiman sau Craiova. De asemenea, hotelul dispune de bar de zi, seif la recepție,birou de schimb valutar, piscină şi parcare proprie. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în partea nordică a staţiunii, la aproximativ 1 Km de staţia CFR şi la 75 m de plajă.

Hotelul Craiova este alegerea optimă pentru cei care au buget redus de vacanţă, este amplasat în apropierea plajei şi oaspeţii hotelului beneficiază gratuit de piscina hotelului Slatina. Cazarea se face în 163 camere duble, repartizate în 2 clădiri, cu grup sanitar propriu cu duş, iar camerele de la etaj au balcon. De la recepţie pot fi închiriate aparate TV şi frigidere. Masa se poate servi cu bonuri valorice la restaurantele Detalii »

 • Scor: 9.26

  Olimp , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în zona nordică a staţiunii, la circa 150m de plajă.

Hotelul Banat are o capacitate de cazare de 208 camere duble şi 13 apartamente, toate având baie proprie cu cadă, TV cablu şi minibar. Apartamentele au în plus aer condiţionat. Toate camerele sunt amplasate la etaj şi majoritatea beneficiază de vedere la mare. Hotelul are bar de zi, cu o frumoasă panoramă asupra staţiunii şi asupra mării, situat la etajul 14. Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Trandafirilor, nr. 41A , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la aproximativ 400m de plajă.

Hotelul Tineretului oferă condiţii bune de cazare pentru cei care doresc un sejur confortabil la tarif redus. Hotelul are o capacitate de cazare de 54 de camere duble confortabile și dotate cu: tv, frigider, grup sanitar propriu cu duș. La nivelul fiecărui etaj turiștii beneficiază de recepție și bucătărie. Detalii »

Hotelul Ovidiu are o capacitate de cazare de 109 camere duble, dotate cu: tv, telefon, frigider, grup sanitar propriu cu duș, balcon la 89 de camere. La barul de zi se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Mesele se pot servi în sistem de bonuri valorice, la restaurantele din apropriere: Marea Neagra, Pizzeria Mediteraneo, Dunarea, Carnaval. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Amfiteatru, nr. 2 , Neptun Olimp

  Hotelul este situat în centrul stațiunii Olimp, la 120m de țărmul mării.

Hotelul Oceanic dispune de 8 spații de cazare structurate în: 4 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu paturi simple și 2 camere duble de lux. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, minibar, aer condiționat, internet wireless, baie propie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 50 de locuri, sau pe terasa în aer liber, cu o capacitate de 100 de locuri, ce oferă o gamă variată Detalii »