Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (16) hoteluri
  (8) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (15) hoteluri
  (2) hoteluri
  (18) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (17) hoteluri
  (18) hoteluri
  (22) hoteluri
  (24) hoteluri
  (5) hoteluri
  (24) hoteluri
  (10) hoteluri
  (12) hoteluri
  (5) hoteluri
  (24) hoteluri
  (12) hoteluri
  (20) hoteluri
  (13) hoteluri
  (26) hoteluri
  (25) hoteluri
  (5) hoteluri
  (19) hoteluri
  (21) hoteluri
  (26) hoteluri
  (26) hoteluri
  (11) hoteluri
  (21) hoteluri
  (1) hoteluri
  (26) hoteluri
Cum ajungeţi în Oradea:

Hoteluri Oradea

Oradea

26 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Str. Meșteșugarilor, nr. 110 , Oradea

  Hotelul este situat la 500 de metri de Gara de Vest și la 3 km de Gara Centrală.
  de la121lei

Hotelul Corola oferă 12 spații de cazare dispuse în camere single, duble și triple. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, frigider, grup sanitar propriu. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurantul hotelului. Sala de conferințe are o capacitate de 250 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiin dota Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Meziadului, nr. 2B , Oradea

  Hotelul este localizat într-o zonă liniștită, aproape de Aeroportul internațional Oradea.
  de la121lei

Hotelul Class oferă 60 de locuri de cazare dispuse în 30 de camere single, double și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, frigider, baie proprie. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină sunt oferite o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Calea Aradului, nr. 9 , Oradea

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 10 minute de aeroport.
  de la65EURO

Hotelul Ramada are o capacitate de cazare de 127 de camere, ce dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute. Camerele sunt amenajat e cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, interet wireless și prin cablu, sistem de climatizare, minibar, birou de lucru, baie proprie cu duş, uscător de păr, cosmetice, papuci de baie şi halat de baie în camerele business. Restaurantul hotelului dispune de o locație elegantă și este idea Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Victor Babeș, nr. 5-7 , Oradea

  Hotelul este amplasat în zona centrală, oferind acces facil către principalele puncte de interes.
  de la44EURO

Hotelul Maxim dispune de 39 de spații de cazare, structurate în 37 de camere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului  este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru conferințe, traininguri sau înt Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Făcliei, nr. 29 , Oradea

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului, la 500 de metri de Ștrandul Municipal.
  de la85lei

Hotelul Terra are o capacitate de cazare de 21 de camere dispuse în: 4 camere single, 16 camere double și 1 apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 180 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe, seminarii sau în Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Republicii, nr. 55 , Oradea

  Hotelul este localizat în centrul orașului, la doar câteva minute de gară.
  de la100lei

Hotelul Carnival oferă 40 de locuri de cazare dispuse în 17 camere, dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, grup sanitar propriu. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese, iar pentru prânz și cină pot comanda din meniul cu o gamă variată de preparate. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Lăpușului, nr. 2 , Oradea

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, aproape de centrul orașului.
  de la180lei

Hotelul Nevis oferă 66 de spații de cazare dispuse în 63 de camere și 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe, simpozioane sau prezentări de afaceri este pusă la dispoziț Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Louis Pasteur, nr. 102 , Oradea

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, la 900 de metri de centrul oraşului.
  de la170lei

Hotelul Silver dispune de 36 de spații de cazare, structurate în: 31 de camere single și duble, Junior Suite și 3 apartamente Deluxe. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cadă și duș sau uscător de păr. Restaurantul, situat la parterul hotelului, oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și r Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str.Ogorului, nr. 62 , Oradea

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, aproape de centre comerciale importante.
  de la146lei

Hotelul Transit are o capacitate de 19 de camere duble și 5 apartamente, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie prorpie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 de locuri, sau pe terasa acoperită, cu o capacitate de 100 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Barul completează atmosfera restaur Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Stefan Zweig, nr. 4 , Oradea

  Hotelul este situat în zona centrală, la 3 km de aeroport.
  de la120lei

Hotelul RHC Royal dispune de 42 de locuri de cazare, structurate în 15 camere și 3 apartamente. Camerele sunt mobilate unic și dispun de: tv, telefon, internet wireless și prin cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, balcon. Restaurantul, cu o capacitate de 50 de locuri, își întâmpină oaspeții cu preparate culinare traditionale și internaționale, într-o atmosferă plăcută. Crama are o capacitate de 3 Detalii »

 • Scor: 7.5

  Aleea Ștrandului, nr. 1 , Oradea

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la câteva minute de principalele puncte de interes.
  de la48EURO

Hotelul Continental Forum oferă 168 de spații de cazare dispuse în: 143 camere standard 18 camere executive și 7 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun  gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria ro Detalii »

Living In Aparthotel oferă 12 apartamente în regim hotelier. Acestea sunt formate din living, unul sau două dormitoare, baie cu cadă sau cabină de duș, bucătărie complet achipată și un hol și dispun de: tv, telefon, internet, birou de lucru, uscător de păr, balcon. Sunt oferite și o serie de servicii, precum: recepție non stop, fax, copiator, imprimantă, parcare, 6 garaje. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. I.C. Brătianu, nr. 26 , Oradea

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă parcul I.C. Brătianu.

Hotelul Elite are o capacitate de cazare de 30 de spații de cazare dispuse în: 3 camere single de lux, 7 camere single și 20 camere double. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, baie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurant sau pe terasă, acesta oferind o gamă variată de preparate din bucătăria românească, italiană și internațională. Pentru momentel Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Transilvaniei, nr. 5 , Oradea

  Hotelul este amplasat la 150 metri de şoseaua E60.

Hotelul Melody are o capacitate de cazare de 22 de camere dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri hotelu Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Republicii, nr. 38 , Oradea

  Hotelul este situat în zona centrală, la doar 500 m de gară.

Hotelul Atrium dispune de 22 de spații de cazare, atent mobilate și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restauranul propriu, cu o capacitate de până la 130 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. La bar se pot servi diverse sortimente de băuturi calde sau reci Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Decebal, nr. 69 , Oradea

  Hotelul este situat în zona centrală, la 3 km de aeroport și la 4 km de gară.

Datorită amplasării sale și a serviciilor oferite, hotelul Impero este o variantă optimă de cazare atăt pentru turismul de afaceri, căt și pentru cel de relaxare. Hotelul dispune de 44 de spații de cazare, structurate în: 3 camere single, 31 camere matrimoniale, 8 twin și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless sau prin cablu, minibar, aer condiționat, baie proprie. Restau Detalii »

 • Scor: 8.97

  Parcul Petofi Sandor, nr. 16 , Oradea

  Hotelul este situat vizavi de Parcul Petofi Sandor și la 550 de metri de gară.

Hotelul Scorilo are o capacitate de cazare de 16 camere single și duble, 1 apartament și un apartament de lux. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu duș și uscător de păr, iar apartamentul de lux dispune și de jacuzzi, saună, solar, home-cinema, DVD și sistem audio. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase Detalii »

 • Scor: 9.41

  Șoseaua Borșului, nr. 400 , Oradea

  Hotelul este amplasat la 10 minute cu maşina de aeroport și la 2 km de graniţa cu Ungaria.

Hotelul Iris are o capacitate de cazare de 73 de camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless sau prin cablu, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă. Restaurantul, cu o capacitate de 100 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri ale Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Clujului, nr. 195 , Oradea

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 20 de minute de aeroport.

Hotelul Lyra oferă 24 de spații de cazare dispuse în 21 de camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, aer condiționat, birou de lucru, baie cu duș și uscător de păr, lacere. Pentru ședințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător. Barul, situat la parterul hotelului, oferă un sortiment variat Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Roman Ciorogariu, nr. 50 , Oradea

  Hotelul este localizat într-o zonă liniștită, în centrul orașului.

Vila Opera oferă 12 spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, grup sanitar propriu. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent servit în sala de mese, cu o capacitate de 30 de locuri. La bar se pot servi diverse sortimente de băuturi calde și reci. De asemenea, clienții pot beneficia de spațiu de parcare în curtea interioară Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Iosif Vulcan, nr. 9 , Oradea

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, în centrul orașului.

Datorită amplasării sale și a condițiilor oferite, hotelul Atlantic  este ideal atât pentru turismul de afaceri căt și pentru cei care vor să viziteze orașul. Hotelul dispune de 4 apartamente single și duble, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, fax, internet, room service, minibar, aer condiționat, seif, jacuzzi, iar accesul se face pe bază de cartelă magnetică. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Ioan Cantacuzino, nr. 4 , Oradea

  Hotelul este situat în zona centrală.

Hotelul Toscana are o capacitate de cazare de 20 de camere single, duble și apartamente. CAmerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul hotelului este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepție Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Bogdan Petriceu Hașdeu, nr. 20 , Oradea

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele atracții.

Hotelul Gala are o capacitate de cazare de 20 de camere confortabile, dotate cu: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru ședințe sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție săli de protocol, amenajată corespunzător. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: ro Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Eroului Necunoscut, nr. 37 , Oradea

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Casa Bim oferă 11 locuri de cazare dispuse în: o cameră single, 3 camere cu paturi matrimoniale și 2 camere twin. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon cu acces internațional, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 30 de locuri, ce își întânpină oaspeții cu preparate cu specific vânătoresc. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi Detalii »

Hotelul Vulturul Negru dispune de 47 de spații de cazare structurate în 43 de camere single și duble și 4 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibat, baie proprie cu cadă și uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă cu hidromasaj. Restaurantul oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, iar la bar se pot servi vinuri ale Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Budai Nagy Antal, nr. 31 , Oradea

  Hotelul este amplasat în cartierul Rogerius, lângă Biserica Sfântul Apostul Andrei.

Hotelul  Lan oferă 84 de locuri de cazare dispuse în 40 de camere. Acestea sunt spațioase și dispun de tv și grup sanitar propriu cu duș. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese. De asemenea, hotelul dispune de seif la recepție, fax și parcare proprie. Detalii »