Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (18) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (17) hoteluri
  (20) hoteluri
  (22) hoteluri
  (16) hoteluri
  (4) hoteluri
  (19) hoteluri
  (6) hoteluri
  (14) hoteluri
  (4) hoteluri
  (19) hoteluri
  (2) hoteluri
  (13) hoteluri
  (11) hoteluri
  (23) hoteluri
  (22) hoteluri
  (3) hoteluri
  (23) hoteluri
  (18) hoteluri
  (23) hoteluri
  (23) hoteluri
  (12) hoteluri
  (21) hoteluri
  (1) hoteluri
  (21) hoteluri
Cum ajungeţi în Pitesti:

Hoteluri Pitesti

Pitesti

23 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Calea București, nr. 31 , Pitesti

  Hotelul este situat la doar 900 de metri de Piața Primăriei.
  de la150lei

Hotelul Ramada dispune de 135 de spații de cazare, structurate în: 9 junior suite, 62 standard Queen, 48 standard Twin, 10 executive Queen, 4 executive Twin, 1 apartament și 1 apartament Prezidential. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, cutie de valori, minibar, baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, halat de baie şi papuci. Mesele se pot servi în restauran Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Piața Muntenia, nr. 1 , Pitesti

  Hotelul este amplsata în centrul orașului, în apropierea primăriei.

Hotelul Muntenia dispune de 395 de locuri de cazare dispuse în 227 de camere de 2* și 3*. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr și articole de toaletă, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Pentru servirea meselor hotelul dispune de 2 restaurante, cu o capacitate de 150 și 200 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de prep Detalii »

 • Scor: 9.26

  Piața Muntenia, nr. 3 , Pitesti

  Hotelul este situat în centeul orașului, lângă centrul comercial Trivale

Hotelul Arges dispune de 42 de camere şi 3 apartamente spațioase și confortabile, fiind dotate cu: TV, telefon cu acces internațioal, aer condiționat, minibar, balcon,baie proprie cu uscător de păr. În sala de mese se poate servi micul dejun, în stil bufet suedez. Întâlnirile de afaceri, conferințele și seminariile se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate de 30 de locuri și este amenajată corespunzător. D Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Egalității, nr. 21 , Pitesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Victoria are o capacitate de cazare de 96 de camere structurate în 81 de camere single și duble și 15 apartamente. Camerele îmbină eleganța clasică cu tehnologia modernă pentru a oferi confortul necesar unui sejur plăcut, fiind dotate cu: TV LCD, telefon, internet, seif, minibar, sistem wake-up call, baie cu jacuzzi, cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat si papuci de baie, roduse cosmetice. Pentru servirea meselo Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Frații Golești, nr 48 , Pitesti

  Hotelul este situat la câteva minute de gară și de centrul orașului.

Hotelul Yaky are o capacitate de cazare de 25 de camere, din care 3 sunt apartamente. Camerele sunt amenajate cochet și dotate cu: TV, cablu tv,  telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri, oferă diverse preparate din bucătăria românească și internațională, fiind ideal și pentru organizarea de mese festive. Pentru simpozioane, conferințe sau întâlniri de afaceri Detalii »

 • Scor: 8.09

  Bld. Libertății , Pitesti

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, de parte de agitația cotidiană, la marginea Pădurii Trivale.

Hotelul Magic Trivale dispune de 19 spații de cazare structurate în: 9 camere single, 4 camere duble și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate clasic și dotate cu: telefon, televizor, radio, aer condiționat, minibar, seif, internet prin cablu/wireless, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Mesele se pot servi pe terasă sau in una din cele 2 săli de restaurant, cu o capacitate de 200 și 800 de locuri, ce oferă meniuri diversificat Detalii »

 • Scor: 9.26

  Autostrada București-Pitești, Km 110 , Pitesti

  Hotelul este situat la marginea orașului, la 2,5 km de centru.

Hotelul Celly are o capacitate de cazare de 32 de camere dispuse în 4 apartamente și 18 de camere duble și 10 single. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie propie cu uscător de păr. Restaurantul își întâmpină clienții cu preparate din bucătăria românească și cea internațională, iar barul oferă o gamă variată de băuturi. Pentru conferințe, întâlniri de Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Republicii, nr. 57 , Pitesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 5 minute de Primărie și de Piața Vasile Milea.

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate, hotelul Yaky Center este ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru recreere. Hotelul are o capacitate de cazare de 45 de camere, dispuse în: 25 de camere matrimoniale, 18 duble și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: telefon, tv, internet, aer condiționat, minibar, acces pe bază de cartelă magnetică, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Lunca, nr.110, Bascov , Pitesti

  Hotelul ste situat într-o zonă liniștită, departe de agitația cotidiană, pe malul râului Argeș.

Hotelul Star are o capacitate de cazare de 45 de locuri dispuse în 21 de camere: 12 camere duble twin, 3 camere single și 6 apartamente cu pat twin. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, seif, minibar, balcon, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă preparate delicioase. În sezonul cald se poate utiliza și terasa Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Panselelor, nr.1 , Pitesti

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Metropol dispune de 12 camere duble și 5 camere single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi pe terasă cu o capacitate de 60 de locuri sau în sala de restaurant, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. Hotelul oferă o serie de servicii gratuite precum: room service, cameră pentru bagaje Detalii »

 • Scor: 9.12

  Șos. București-Pitești, km 11, Ștefănești , Pitesti

  Hotelul este localizat în Comuna Ștefănești, aproape de centura orașului.

Hotelul Iatsa are o capacitate de cazare de 24 de camere și 5 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate la standarde internaționale: TV LCD, telefon cu acces internațional, aer condiționat, internet, minibar, baie prorpie. Restaurantul, cu o capacitate maximă de 250 de locuri, își întâmpină clienții cu meniuri din bucătăria românească și cea internațională. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la disp Detalii »

 • Scor: 9.12

  Calea Bascovului, nr. 2A , Pitesti

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului.

Hotelul Campus are o capacitate de cazare de 74 de camere spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate sofisticate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Întâlnirile de afaceri, simpozioanele și diversele evenimente se pot otganiza în una din cele două să Detalii »

 • Scor: 7.06

  Parcul Trivale, Str. Trivale, nr. 75 , Pitesti

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, în Pădurea Trivale, la 4 km de centrul orașului.

Hotelul Cornul Vânătorului are o capacitate de cazare de 70 de camere, din care 53 camere de 3 stele și 18 camere de 2 stele. Camerele sunt spațioase, amenajate modern și dotate cu: telefon, televizor, minibar, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr. Hotelul dispune de 8 săli de restaurant, în carul cărorra se pot servi mesele și organiza diverse evenimente festive. În cardul sălilor de pot otganiza și Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld I.C. Brătianu, nr. 2 , Pitesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Prefectură.

Hotelul Cara dispune de 27 de spații de cazare, dispuse în: 23 de camere duble, 2 camere single și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și utilate cu: cablu TV, telefon, internet, aer condiționat, minibar, birou de lucru, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă preparate delicioase din buc Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Republicii, nr. 7 , Pitesti

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 2 km de gară.

Hotelul Regat are o capacitate de cazare de 14 camere, structurate în: 2 camere single, 10 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate în stil clasic și sunt dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 200 de locuri, își întmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută cu o gamă variată d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Prelungirea Craiovei, nr. 22 , Pitesti

  Hotelul este situat în partea de sud, la 3 km de centrul oraşului.

Hotelul Ambiance dispune de 25 d spații de cazare, structurate în: 22 de camere duble, 2 apartamente și 1 garsonieră. Camerele sunt amenajate modern și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV, internet Wi-Fi, aer condiționat, minibar, baie cu cadă sau cabină de duș. Mesele se pot servi în restauantul propriu, cu o capactate de 100 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria tradițională Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 54 , Pitesti

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului.

Hotelul Rehoma are o capacitate de cazare de 32 de camere dispuse în camere single, duble și triple. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: Tv , telefon, minibar, internet, baie proprie. Hotelul dispune de 6 săli de restaurant, cu o capacitate între 40 și 380 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate și în cadrul cărora se pot organiza diverse evenimente festive. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: spăl Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Rahovei, nr. 27 , Pitesti

  Hotelul este situat în zona centrală, la 10 minute de mers pe jos de Piața Vasile Milea.

Hotelul Duet are o capacitate de cazare de 16 camere duble și single. Camerele sunt elegant mobilate și dotate cu: TV, telefon, aer condișionat, internet, minibar, grup sanitar propriu cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească și ceainternațională, într-o atmosferă intimă și elegantă. Hotelul oferă și o serie de Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 7 , Pitesti

  Hotelul este situat la marginea orașului, la capătul autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti.

Hotelul Sorelo dispune de 27 de spații de cazare dispuse în: 21 camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă diversificată de preparate. Pentru conferințe, simpozioane sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Repulicii, nr. 84 , Pitesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Piaţa Muntenia.

Hotelul Carmen are o capacitate de cazare de 34 de camere, din care 4 sunt apartamente. Camerele sunt spațioase și dotate cu: telefon, televizor, minibar, aer conditionat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri, își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională. Timpul liber se poate petrece la bar, alături de prieteni, savurând una Detalii »

 • Scor: 8.82

  DN 65b varianta Vama Piteşti - Slatina , Pitesti

  Hotelul este situat la marginea orașului, aproape de autostrada Pitești-București.

Hotelul Veneția are o capacitate de cazare de 40 de camere duble și single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, grup sanitar propriu. Restaurantul are o capacitate de 200de locuri și oferă preparate delicioase atât din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internaționașă, intr-o atmosferă placută. La bar sunt servite o gamă completă de băuturi fine şi cocktail-uri. Mom Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Bucovina, nr.79 , Pitesti

  Hotelul este amplasat îmtr-o zonă liniștită, la 2 km de centrul orașului.

Hotelul AMD are o capacitate de cazare de 64 de camere, mobilate modern și dotate cu: TV, telefon, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu, iar unele camere au balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. Restaurantul poate găzdui și diverse evenimente festive. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: recepţie deschisă nonstop, camer Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Pasajul Școlii, nr.70 , Pitesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Alcadibo dispune de 36 de spații de cazare dispuse în 30 camere double și matrimoniale și 6 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie prorpie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea Detalii »