Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (14) hoteluri
  (14) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
  (9) hoteluri
  (15) hoteluri
  (15) hoteluri
  (3) hoteluri
  (16) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (14) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (7) hoteluri
  (16) hoteluri
  (14) hoteluri
  (1) hoteluri
  (16) hoteluri
  (15) hoteluri
  (16) hoteluri
  (16) hoteluri
  (9) hoteluri
  (15) hoteluri
  (16) hoteluri
Cum ajungeţi în Ploiesti:

Hoteluri Ploiesti

Ploiesti

16 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Bld. Republicii, nr. 1 , Ploiesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 2 km de gară.

Hotelul Central are o capacitate de 309 locuri dispuse în 166 de camere de 3 și 4 stele. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, seif, minibar, balcon, baie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție 4 săli de restaurant, cu tematici diferite, ce servesc preparate delicioase atât din bucătăria românească cât și din Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Tache Ionescu, nr. 6 , Ploiesti

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Tiara oferă 38 de spații de cazare dispuse în 36 de camere single și duble și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 250 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienti individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru conferințe, seminarii sau întâlni Detalii »

Datorită amplasării sale și a serviciilor oferite, hotelul Angelo D'oro este o variantă optimă de cazare. Hotelul are o capacitate de 18 spații de cazare dispuse în 2 camere single, 2 twin double și 14 double matrimoniale. Camerele sunt amenajate în stil elegant și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu duș sau cadă cu jacuzzi, uscător de păr, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi în r Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Gheorghe Doja, nr. 215 A , Ploiesti

  Hotelul este localizat la aproximativ 1 km de centrul orașului.

Hotelul Forum dispune de 43 de spații de cazare, structurate în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt spațioase și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau duș. Restaurantul, cu o capacitate de 50 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. În sezonul cald mes Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. C-tin Dobrogeanu Gherea, nr. 11 , Ploiesti

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Muzeul Ceasurilor.

Hotelul Prahova Plaza oferă 250 de locuri de cazare dispuse în: 109 camere single, 20 camere duble și 10 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, recepții și mese festive sunt puse la dispoziție două săli de restaurant, a câte 100 de locuri fiecare, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria româneasc Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. 1 B.P. Hașdeu , Ploiesti

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Star Rooms are o capacitate de cazare de 10 camere confortabile, dotate cu: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă diversificată de preparate gustoase, iar la bar se pot servi diverse sorimente de cafea și băuturi. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, spălătorie, se Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Independenței, nr. 28 , Ploiesti

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Vigo este amplasat într-o clădire construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, restaurat în întregime. Hotelul dispune de 25 de camere matrimoniale, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie porprie cu cabină de duș sau cadă cu hidromasaj și uscător de păr. Restaurantul dispune de o locație elegantă, ce oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, c Detalii »

Hotelul Acapulco oferă 17 spații de cazare dispuse în 15 camere duble și două apartamente. camerele sunt mobilate elegant și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă largă de preparate culinare din bucătăria tradițională și internațională, într-o atmosferă e Detalii »

Prin amplasarea sa centrală și a serviciilor de calitate oferite, hotelul este ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de recreere. Vigo Grand Hotel are o capacitate de cazare de 32 de camere duble matrimoniale și twin și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, iar apartamentele au jacuz Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Sondelor, nr. 74 , Ploiesti

  Hotelul este amplasat în partea de sud-vest a oraşului.

Hotelul Maryo dispune de 46 de locuri de cazare, structurate în: 4 camere single, 15 camere matrimoniale și 4 camere matrimoniale VIP. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet wireless sau prin cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș cu vibromasaj și uscător de păr. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pent Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Republicii, nr. 166 , Ploiesti

  Hotelul este situat la 3 km de centrul orașului.

Hotelul Tudor pune la dispoziție 30 de locuri de cazare dispuse în 12 camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wi-fi, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot fi servite în restaurantul propriu, ce oferă preparate gustoase din bucătăria românească și cea internațională. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepție, came Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Depoului, nr. 2 , Ploiesti

  Hotelul este situat la 200 de metri de Gara Sud.

Hotelul Sud are o capacitate de cazare de 18 camere dispuse în: 12 camere duble, 5 camere triple și 1 apartament cu SPA propriu. camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie cu cabină de duș, iar apartamentul dispune de saună, accesul făcându-se pe bază de card. Hotelul oferă o serie de servicii gratuit, precum: room service, cameră pentru bagaje, trezirea cliențil Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Maramureș, nr. 6 , Ploiesti

  Hotelul este situat în zona centrală, oferind acces facil către principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Class este o variantă optimă de cazare din punct de vedere calitate-preț. Sunt oferite spre cazare 10 camere duble matrimoniale și twin, confortabile și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, frigider, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul popriu cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul d Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Republicii, nr. 154 , Ploiesti

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, aproape de centrul orașului.

Hotelul  Best are o capacitate de cazare de 37 de camere dispuse în 35 de camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate în stil elegant și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa cu o capacitat Detalii »

 • Scor: 9.41

  Șoseaua de Centură DN1A , Ploiesti

  Hotelul este situat în dreptul localității Tătărani și la 6 km de gara principală.

Hotelul Daly are o capacitate de cazare de 29 de camere duble matrimoniale și twin și 2 garsoniere. camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar garsonierele dispun de cadă. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 250 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunur Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Făt-Frumos, nr. 15 , Ploiesti

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 5 minute de Gara Sud și la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Phoenix are o capacitate de cazare de 11 camere, confortabile și dotate cu: tv,  telefon, internet, minibar, aer condiționat, grip sanitar propriu cu cabină de duș. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda din gamavariată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Sala de mic dejun poate fi transformată în sală de conferințe, cu o capacitate Detalii »