Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (7) hoteluri
  (14) hoteluri
  (2) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (14) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
  (6) hoteluri
  (19) hoteluri
  (23) hoteluri
  (17) hoteluri
  (23) hoteluri
  (18) hoteluri
  (5) hoteluri
  (21) hoteluri
  (18) hoteluri
  (22) hoteluri
  (14) hoteluri
  (23) hoteluri
  (3) hoteluri
  (17) hoteluri
  (18) hoteluri
  (23) hoteluri
  (23) hoteluri
  (10) hoteluri
  (21) hoteluri
  (23) hoteluri
  (22) hoteluri
  (23) hoteluri
  (13) hoteluri
  (7) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (19) hoteluri
Cum ajungeţi în Poiana Brasov:

Hoteluri Poiana Brasov

Poiana Brasov

23 hoteluri

Hotel Rina Tirol se află în centrul staţiuni Poiana Brasov şi este construit în 1999 în stil arhitectural tirolez, de societate mixtă romano-elvețiană. Hotelul pune la dispoziţie 55 de camere: single, double, double deluxe, garsoniere, apartamente president şi un apartament royal. În fiecare cameră se întâlnește: mobilier confortabil şi original ca design, TV, telefon, minibar, frigider, uscător de păr, baie cu cadă. Cen Detalii »

Hotelul face parte din lanţul hotelier RINA HOTELS. Hotelul Rina Vista are în portofoliu 88 de camere double, 17 camere matrimoniale şi 1 suită, structurate pe 6 nivele într-un stil modern. Fiecare cameră este dotată cu: baie, TV, minibar, telefon. Hotelul dispune de următoarele facilități: saună, seif, internet wireless pentru spaţiile publice din cadrul hotelului, masaj, închiriere echipament ski, școală de ski şi transfer l Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Poiana lui Neagoe , Poiana Brasov

  Hotelul este situat într-o zonă plină de verdeaţă, înconjurat de munţi.
  de la130lei

Hotelul Royal vă pune la dispoziţie 29 de camere împărţite în: 18 camere duble şi 11 apartamente (8 apartamente lux dotate cu jacuzzi şi cabine de duş cu hidromasaj), frigider dotat cu minibar, televizor (cablu), telefon cu acces internaţional, internet la cerere, seif, jacuzzi în unele camere. Sala de conferinţe are o  capacitate de 120 de locuri, fiind dotată corespunyător cu: instalaţii pentru microfoane, ecran de proie Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Sporturilor , Poiana Brasov

  Hotelul Ruia este situat aproape de pârtiile de schi şi de principalele mijloace de transport pe cablu.
  de la40EURO

Hotelul  dispune de 20 de camere duble, 10 apartamente Junior Suite şi 2 apartamente President Suite, fiind dotate cu internet, telefon, minibar, uscător de păr, seif, jacuzzi (în unele camere), baie. Hotelul Ruia beneficiază de un restaurant de 90 de locuri, cu bucătărie cu specific naţional şi internaţional, cu o bogată gamă de preparate culinare, dispune de un salon spaniol şi o terasa cu barbeque. Barul "Ruia" vă oferă Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Poiana lui Stechil, Nr. 22 , Poiana Brasov

  Hotelul Acasă la Dracula a fost construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel standard DeLuxe.
  de la265lei

Hotelul dispune de 17 camere şi anume: 5 camere single, 7 camere duble și o cameră dublă de lux, 3 apartamente şi 2 suite, fiind dotate cu minibar, telefon-linie internaţională, televizor conectat la cablu, cabină de duş, internet, avertizor de fum, accesorii de baie, uscătorul de păr. Barul "Acasă la Dracula" se află la primul etaj al hotelului ce oferă o gamă variată de băuturi. Vara, este deschisă şi terasa interioară d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Strada Poiana Lui Brâncă, nr 30 , Poiana Brasov

  Hotelul Princess Club este situat în populara staţiune de schi Poiana Braşov, la 800 de metri de pârtii.  
  de la180lei

Hotelul Princess este cea mai recentă apariție pe piata hotelieră a celei mai frumoase staţiuni montane din țară, Poiana Brașov. Cele 20 de camere duble sunt mobilate și echipate după standarde înalte cu toate facilităţile necesare unei vacanţe plăcute: telefon, internet, minibar, seif, halate, papuci de cameră. Barul și cafeneaua situate la parter oferă o gamă largă  de băuturi, cafea și cocktailuri. Hotelul are Detalii »

Aflat în inima Munţilor Carpaţi, în minunata staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport Hotel & Spa dispune de o locaţie privilegiată. Înconjurat de păduri dese şi aflat la baza pârtiilor de ski, Sport Hotel & Spa este alegerea perfectă în orice anotimp – atât ca destinaţie relaxantă de vacanţă, cât şi pentru cele mai reuşite evenimente, conferinţe sau întâlniri de afaceri. Descoperă fascinanta Transilvanie, cu Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Sportivilor , Poiana Brasov

  Hotelul este amplasat la liziera pădurii, lângă pârtia de ski.
  de la68EURO

Capacitatea hotelului este de 59 camere constituite în: 1 apartament, 32 camere duble, 14 camere superioare, 10 camere deluxe şi 2 garsoniere. Toate beneficiază de baie proprie, televiziune prin cablu, telefon internațional, mini bar, uscător de păr. Centrul de conferințe al complexului Ana Hotels cuprinde 12 săli cu o capacitate între 10 și 250 de locuri și este dotat cu logistică necesară pentru organizarea și desfășurarea d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Poiana Soarelui, nr. 2 (Poiana Mică) , Poiana Brasov

  Complexul Monterai este situat chiar la intrarea în staţiune, în Poiana Mică.
  de la40EURO

Complexul pune la dispoziţie 12 vile, fiecare vilă dispune de spaţiu verde, terasă la parter şi balcoane la etaje, oferind accesul la o minunată privelişte asupra Poienii Mici. Toate camerele sunt dotate cu cabină de duș/jacuzzi, TV/LCD, frigider - minibar, fotolii/canapele din piele, uscător de păr. Vila 1 şi vila 2 au aceaşi structură: 3 apartamente (câte unul pe fiecare nivel) cu bucătărie, dormitor cu pat dublu, baie cu Detalii »

 • Scor: 9.12

  Zona Hotel Piatra Mare , Poiana Brasov

  Hotelul se află în centrul stațiunii, în spatele hotelului Piatra Mare şi în apropierea pârtiilor Postăvaru şi Bradul.
  de la135lei

Poziţionat într-un cadru natural deosebit, hotelul Condor vine în intâmpinarea turiştilor cu un număr total de 22 de camere din care: 20 camere double şi 2 apartamente cu cate 4 locuri fiecare. Fiecare cameră este dotată cu TV, telefon, minibar, seif, baie cu cabină de duş, uscător de păr, internet cablu și Wi-Fi, jacuzzi (în unele camere), fiind orientate spre pârtie. Pentru conferinţe, seminarii sau diverse evenimente este Detalii »

Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor face parte din lanțul hotelier Împăratul Romanilor. Acesta a fost realizat în anul 2006 şi pune la dispoziţia turiştilor un număr total de 87 de camere și apartamente, 12 camere single (60 mp), 51 camere superior şi deluxe (100mp), camerele superior au un singur pat king size, camerele deluxe au 2 paturi king size, 18 premier suites (120mp), 6 Deluxe suites (200 mp), fiecare dotate după ultime Detalii »

Clasificat cu 5*, hotelul pune la dispoziția turiştilor un număr de 22 de camere, atent mobilate şi utilate cu băi proprii, uscător de păr, Tv, telefon, minibar, DVD player, CD player, aer condiţionat, seif de valori. De asemenea hotelul dispune de restaurant, bar, recepţie deschisă non-stop, grădină, terasă, lift, seif la recepţie, depozit pentru skiuri, internet wireless, gratuit disponibil în zone publice şi parcare. Locația Detalii »

 • Scor: 7.35

  Str. Valea Lungă, nr.8 , Poiana Brasov

  Rizzo Boutique Hotel & Spa este adăpostit printre brazi în staţiunea Poiana Brașov, situat pe creasta Munților Carpaţi.

Hotelul dispune de 54 camere, cu TV(ecrane LCD), internet wireless, aer condiţionat, telefon, baie. Cele 8 apartamente au fost create pentru cazarea oaspeţilor care doresc mai mult spaţiu în ceea ce privește camera de zi, bucătarie şi bar. Hotelul oferă posibilitatea  organizării diferitelor evenimente: convenţii, conferinţe de afacerii,inclusiv o sală care poate găzdui până la 120 de persoane şi servicii de catering. O Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Poiana Doamnei , Poiana Brasov

  Alpin Resort hotel şi restaurant are o poziţie privilegiată în centrul staţiunii Poiana Brasov.

Îmbinând stilul clasic cu rafinamentul, hotelul dispune de 258 spaţii de cazare, din care: Aripa Noua - APARTHOTEL cu o capacitate de 114 apartamente executive de 5* formate din 2 dormitoare individuale cu vestibul şi baie proprie, living comun şi terasă şi Hotelul cu o capacitate de 144 spaţii de cazare de 4*, toate fiind dotate cu televizor / plasmă, telefon cu conexiune internațională, minibar, internet prin cablu și wi-fi, teras Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Poiana Soarelui, nr. 162 , Poiana Brasov

  Hotelul este situat în apropierea telefericului, a pârtiei de ski şi a patinuarului.

Hotelul Edelweiss este inaugurat în decembrie 2005 şi omologat la 4 stele. Hotelul dispune de 29 de camere, repartizate astfel: 13 duble standard, 3 dublu Premier, 2 duble Lux, 2 garsoniere, 4 apartamnete Lux, 4 apartamente Family şi un apartament prezidenţial. Fiecare cameră este dotată cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaţionale, internet, dusuri şi căzi cu hidromasaj, minibar, acces pe bază de carte Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Poiana Ursului, nr.1 , Poiana Brasov

  Hotelul se află în apropierea Complexului Favorit, nu departe de pârtiile de schi şi de principalele mijloace de transport pe cablu.

Hotelul Poiama Ursului iese în evidenţă prin arhitectura unică şi confortul deosebit al camerelor. Hotelul are o capacitate de cayare de 42 de camere, structurate în: 15 duble matrimoniale, 17 duble twin, 6 apartamente, 2 garsoniere şi 1 duplex (2 DBL alăturate care comunică). Toate sunt dotate cu TV LCD şi televiziune prin cablu, ceas-radio electric, minibar, room service, telefon internaţional, baie cu cabină de duş, balcoane c Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Complex Aluniș, nr.15 , Poiana Brasov

  Hotelul este amplasat la intrarea în staţiune, nu departe de pârtiile de ski.

Hotelul Miraj vă oferă cele mai bune condiţii pentru petrecerea vacanţelor, într-un spaţiu familial şi cu personal deosebit de ospitalier. Hotelul dispune  de 26 camere duble, 3 single şi 5 apartamente, toate dotate la standard de 4 stele. Apartamentele sunt foarte elegante şi confortabile, spaţioase şi dotate ultramodern cu: tv cablu, jacuzzi, minibar, telefon, baie cu cabină de duş sau cadă, uscător de păr şi jacuzzi Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Poiana Soarelui, nr. 166 , Poiana Brasov

  Hotelul este amplasat într-o poziție excelentă în Poiana Brasov, lângă pârtii și accesul la instalațiile de transport pe cablu.

În camerele Hotelului Miruna eleganța și funcționalitatea se îmbină într-un mod foarte armonios. Hotelul este structurat în 18 camere după cum urmează: 1 camera single, 3 camere duble, 7 apartamente de 2 locuri (dormitor cu pat matrimonial și living), 1 apartament de 4 locuri (2 dormitoare cu pat matrimonial și living), 1 apartament de 5 locuri (2 dormitoare cu pat matrimonial, cu living +1 camera single), 1 vilă de 5 locuri (1 c Detalii »

Hotelul  este închis pentru renovare până în anul 2015. Hotelul Ciucas dispune de 188 locuri de cazare, structurate în 78 de camere duble, 13 apartamente, 3 apartamente de lux, dotate cu telefon, cablu TV, baie, balcon.  Restaurantul are o capacitate de 400 de locuri și oferă o gamă variată de meniuri. Complexul de conferințe, prin cele 5 săli cu o capacitate totala de 300 persoane, asigură toate facilităţile organiz Detalii »

 • Scor: 9.12

  Poiana Brasov , Poiana Brasov

  Hotelul este situat in mijlocul naturii, într-o oază din împărătia munților.

Hotelul Poiana este un hotel modern unde vă puteți bucura de o atmosferă primitoare și relaxantă. Hotelul are o capacitate de 53 de spații de cazare ce dispun de următoarele facilități: balcon (în majoritatea camerelor), baie, televiziune prin cablu, telefon cu acces internațional, mini bar. Centrul de conferințe pune la dispoziție 6 săli, cu toate dotările necesare. Restaurantul de mic dejun al hotelului Poiana are o capacit Detalii »

 • Scor: 8.38

  Hotel Piatra Mare , Poiana Brasov

  Hotelul este amplasat în cel mai înalt punct al stațiunii, oferind o priveliște superbă asupra orașului.

Hotelul Piatra Mare are o capacitate de cazare de 186 de camere dispuse în: camere duble matrimoniale, duble twin, cameră largă dublă, apartamente și un apartament prezidențial. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: telefon, minibar, TV, aer condiționat, balcon, baie proprie cu uscătorde păr, iar în apartamente este disponibilă și cada cu jacuzzi. Restaurantul dispune de 3 saloane elegante, care îș Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Poiana Soarelui, nr. 160 , Poiana Brasov

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de patinoar.

Hotelul Escalade dispune de 64 de camere, structurate în: 10 camere duble cu pat matrimonial, 31 camere duble cu pat twin, 5 camere duble cu pat matrimonial, 9 camere duble cu pat twin și 9 apartamente cu canapea extensibilă. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces internaţional, baie proprie cu uscător de păr, balcon. Mesele se pot servi pe t Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Poiana Lui Stechil, nr. 20 , Poiana Brasov

  Hotelul este amplasat la poalele Muntelui Tâmpa, fiind înconjurat de poienițe și grădini.

Complexul Casa Viorel cuprinde 3 vile, având o capacitate totală de cazare de 34 de camere. Vila 1 este destinată nefumătorilor și dispune de: 2 camere duble standard, 2 camere duble superioare și 3 apartamente. Vila 3 dispune de 3 camere duble standard și 6 camere duble superioare, iar Vila 4 are 14 camere duble superioare și 4 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, minibar, telefon cu acces internațional, intern Detalii »