Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (21) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (4) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (12) hoteluri
  (26) hoteluri
  (13) hoteluri
  (28) hoteluri
  (14) hoteluri
  (3) hoteluri
  (25) hoteluri
  (10) hoteluri
  (26) hoteluri
  (11) hoteluri
  (28) hoteluri
  (7) hoteluri
  (19) hoteluri
  (16) hoteluri
  (29) hoteluri
  (28) hoteluri
  (7) hoteluri
  (27) hoteluri
  (23) hoteluri
  (26) hoteluri
  (29) hoteluri
  (9) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (21) hoteluri
Cum ajungeţi în Predeal:

Hoteluri Predeal

Predeal

29 hoteluri

 • Scor: 9.41

  Strada Trei Brazi, nr.12 , Predeal

  Situat în stațiunea Predeal, la 15 minute distanță de pârtia Clăbucet.
  de la160lei

Hotelul Hera pune la dispoziția clienților 24 de locuri de cazare dispuse în 20 de apartamentele şi 4 garsoniere spaţioase, ce oferă living/spaţiu de zi, dormitor, chicinetă, baie. Deşi spaţioase, gazdele nu permit totuşi cazarea a mai mult de 4 persoane într-un singur apartament. Din camere nu lipsesc facilităţile ce fac şederea confortabilă şi placută: TV cablu, încălzire centrală, grup sanitar, frigider, minibar, telef Detalii »

Hotelul Comfort Suites este singurul hotel de cinci stele din Predeal și printre puținele hoteluri high class de pe Valea Prahovei. Cele 36 de spaţii de cazare ale hotelului beneficiază de numeroase dotări: TV în cameră, telefon, uscător de păr, seif, minibar, aer condiţionat, acces internet, balcon, halat de baie, cada cu hidromasaj. Hotelul oferă o serie de facilități: călcătorie/spălătorie, camere persoane cu dizabilită Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Trei Brazi, Nr. 12 , Predeal

  Cabana Trei Brazi este situată la poalele Masivului Postăvarul, la 7 km de staţiunea de schi Predeal.
  de la60lei

Cabana Trei Brazi se află în mijlocul unei păduri, la o altitudine de 1.120 metri, la 10 minute de mers cu maşina de centrul staţiunii Predeal. Unitatea pune la dispoziţie 21 de spaţii de cazare şi o capacitate de 42 locuri, dispuse în 11 apartamente mici, 4 apartamente mari şi 6 camere duble. Toate camerele sunt mobilate simplu şi sunt prevăzute cu frigider şi baie privată. Unele camere au TV prin cablu şi balcon. Restaurant Detalii »

 • Scor: 9.41

  Valea Râșnoavei, nr 69 , Predeal

  Complexul turistic Zada este localizat pe Valea Râșnoavei, la numai 3 km de centrul statiunii Predeal.
  de la80lei

Hotelul Zada dispune de  23 camere și 5 apartamente family. În camerele și apartamentele hotelului fumatul nu este permis, iar acestea sunt dotate cu paturi confortabile, băi cu cabine de duș sau cadă, televiziune prin satelit, internet wireless. Restaurantul-bar și terasa, cu vedere spre pădurea seculară de brazi are o capacitate de 98 de locuri, cu spații separate pentru fumatori si nefumatori. Sala de conferințe are o cap Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Mihail Saulescu Nr. 149 - Predeal , Predeal

  Hotelul Piemonte 4* este localizat la 2 minute de gară și 10 minute de pârtia de ski.
  de la120lei

Hotel Piemonte pune la dispoziție un total 41 camere, dintre care 7 camere de 3*, 4 apartamente cu jacuzzi, 26 camere duble (14 duble twin, 12 duble matrimoniale),1 triplă,10 camere single. Pentru confortul turiștilor hotelul oferă servicii de calitate: restaurant clasic cu specific național și internațional (80 locuri), bar de zi (40 locuri), sală de conferințe (echipată corespunzător: aranjare modulară, internet wireless, flip c Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bd. Libertăţii nr. 102 , Predeal

  Hotelul este situat în zona rezidenţială Cioplea (fost hotel Cioplea) din Predeal.
  de la150lei

Hotelul Belvedere este înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, având una din cele mai impresionante panorame din Predeal. Hotelul pune la dispoziţia clienților săi 135 de camere împărţite în 74 de camere duble cu pat  matrimonial, 5 camere single, 42 de camere duble twin, 4 camere tripe, şi 10 apartamente, toate fiind dotate cu televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service, inter Detalii »

 • Scor: 9.41

  Turiștilor, nr.13 , Predeal

  Hotelul este situat în imediata vecinătate a pârtiei de ski Clăbucet.
  de la90lei

Hotelul Cool este  situat în stațiunea balneo-climaterică Predeal, este o construcție nouă, cu un confort sporit și servicii ireproşabile. Vă aşteaptă 16 camere single sau duble dotate complet, cu un confort de trei stele. Capacitatea de cazare a celor 16 camere este de 32 de locuri, fiecare cameră având 1 pat matrimonial (single) sau 2 paturi (duble), grup sanitar propriu, minibar, televizor color, căldură și apă caldă Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Trei Brazi, nr. 20, cartier Vladeț , Predeal

  Hotelul Andy (fostul Rowa Dany Predeal) este situat la 20 de minute de Brașov și la 5 minute de gara Predeal.
  de la35EURO

Andy Hotels Predeal oferă turiștilor pentru cazare 27 de camere duble și twin, 3 apartamente și 1 apartament VIP. Camerele dispun de următoarele facilități: cablu TV prin satelit, acces card magnetic, internet, conectare automată a convorbirilor interne și internaţionale ,minibar, camere pentru nefumători ,servicii de curățenie zilnice, servicii de recepție (deșteptare la oră fixă, anunțare evenimente) . Restaurantul hotelu Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Teleferic, nr. 8B , Predeal

  Hotelul are o poziționare excelentă, fiind situat la baza pârtiei de schi Clăbucet Sosire.
  de la80lei

Cabana Schiorilor vine în întâmpinarea turiștilor cu 23 de spații de cazare dispuse în: 8 duble matrimoniale, 13 camere cu paturi twin și 2 apartamente. Camerele sunt moderne, dotate cu internet wireless, minibar, televiziune prin cablu, grup sanitar propriu și balcon. Restaurantul are o o capacitate de 80 de locuri și  își întâmpină oaspeții cu  preparate cu specific tradițional românesc, cât și internațional. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str Liviu Rebreanu, nr. 2 , Predeal

  Hotelul este situat în Predeal, la numai 50m distanţă de pârtia Clăbucet.

Hotelul Ski & Sky 3* oferă cazare în camere spaţioase şi moderne, dar şi multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber. Cazarea se face în 21 camere cu 2 paturi, 5 camere cu pat matrimonial şi 3 apartamente, toate fiind dotate cu baie proprie cu uscător de păr, TV cablu, minibar, telefon, încălzire centrală, internet în cameră şi balcon. Hotelul dispune de restaurant propriu cu 100 locuri, terasă cu 30 locuri, b Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bulevardul Libertății, nr. 70 , Predeal

  Hotelul este situat pe drumul spre Cioplea, lângă pădure, în apropierea discotecii "Office". Pârtia Clăbucet se află la numai 10 minute de mers pe jos.

Hotelul Edelweiss, modernizat în anul 2008, oferă condiţii de cazare bune la tarife avantajoase. Cazarea se face în 7 camere duble matrimoniale, 4 camere duble cu 2 paturi şi 4 apartamente, dotate cu baie proprie cu cadă, TV satelit, frigider, telefon, încălzire centrală, internet wireless, balcon, geam termopan şi pardoseală mochetată. Apartamentele sunt formate din living şi dormitor. Hotelul are restaurant propriu, caffe-bar Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bd. M. Săulescu, nr. 159 , Predeal

  Hotelul este situat pe DN1, aproape de Stadionul Orăşenesc.

Hotelul Rozmarin din Predeal poate fi gazda dumneavostra în orice anotimp. Hotelul Rozmarin  pune la dispoziție 70 de spații de cazare, împărțite astfel: 37 matrimoniale, 20 twin, 6 triple, 1 garsonieră, 6 apartamente dotate fiecare cu baie proprie, uscător de păr,  minibar și TV. Serviciile oferite de hotel sunt: spaţiu de parcare, bar de zi, recepţie 24h, internet wireless, salon mic dejun, club, saună, masaj, fitnes Detalii »

 • Scor: 7.06

  Str. Vasile Alecsandri, nr. 35, Zona Cioplea , Predeal

  Hotelul este localizat la baza bulevardului Libertății din Predeal, bulevard care continuă până la zona Cioplea, la circa 700 m de centrul stațiunii.

Pensiunea Ursuleţul pune la dispoziția clienților săi 30 de camere ce dispun de dotări moderne. Camera dublă este dotată cu - 1 pat dublu, minibar, TV conectat la cablu, telefon interior cu posibilitate de ieșire în exterior, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj, uscător de păr și casă de valori cu cifru. Camera twin este dotată cu: minibar, TV conectat la cablu, telefon cu acces internațional, baie proprie cu cabină de Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Mihai Săulescu, nr. 28 , Predeal

  Hotelul Dragului este situat în centrul stațiunii Predeal, pe DN 1.

Hotelul Dragului este situat în centrul orașului Predeal, o frumoasă stațiune montană turistică aflată în mijlocul Carpaților. Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri, în 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit și dispune de camere confortabile, mobilate modern.Toate camerele sunt dotate cu: televizor, TV cablu , minibar, telefon, Detalii »

 • Scor: 8.97

  Baza pârtiei Clăbucet , Predeal

  Hotelul Premier este localizat la baza pârtiei de ski Clăbucet, la o altitudine de peste 1041 metri în mijlocul Munților Carpați.

Hotelul Premier din Predeal oferă condiții optime de cazare chiar la baza pârtiei de  ski, într-o atmosferă ce îmbină rusticul montan și confortul modern în mod armonios. Hotelul oferă turiștilor posibilitatea de cazare în 12 camere duble și 6 apartamente, asigurând o capacitate de aproximativ 42 de locuri. Camerele sunt dotate cu televizor, TV cablu, frigider, minibar, telefon, internet, aer condiţionat, baie cu cadă, ba Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Libertății, nr. 29 , Predeal

  Hotel Doru este situat central, pe bulevard, drumul spre Cioplea aproape de pârtia de ski și de patinoar.

Hotelul pune la dispoziție 24 camere de lux și 4 camere duplex de lux, dotate cu mobilier nou, Tv LCD, băi cu dușuri cu hidromasaj, jacuzzi și muzică, uscător păr, lift panoramic, internet, frigider, camere cu balcon, jacuzzi în cameră, încălzire centrală, baie, minibar, telefon. Facilități cazare: frigider în unitate, fax, TV în living, ATV, cutie de valori, internet wireless, discotecă, se acceptă animale, parcare, acces Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Mihail Saulescu, nr. 111 , Predeal

  Hotelul Nobless este situat la DN1 la mai puțin de 150 m de pârtia Clabucet.

 Hotelul Nobless dispune de 32 de camere, împărţite astfel: 19 camere duble matrimoniale, 6 camere duble twin, 2 camere triple, 3 garsoniere, 2 apartamente de tip duplex dotate cu aer condiționat, mini-bar în fiecare cameră, TV Cablu, telefon, acces internet wireless, cabină duș sau cadă cu hidromasaj, uscător de păr, balcon ( în toate camerele), produse cosmetice. Restaurantul cu 75 de locuri oferă un cadru intim pentr Detalii »

 • Scor: 8.82

  Strada Muncii, nr. 10 , Predeal

  Complexul Robinson este situat în centrul stațiuni Predeal, la numai 5 minute de gară și 10 minute de pârtie.

Hotelul Robinson dispune de un număr de 14 camere duble și 3 apartamente ce dispun de facilitățile cerute de standardul de 3 stele. Restaurantul cu o capacitate de 75 de locuri, iar în sezonul de vară și o terasă de 80 de locuri, într-o ambianță specială, situat la parterul hotelului finisat modern, oferă preparate din bucătăria românească și internațională. Hotelul are de asemenea în dotare o sală de conferințe cu Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Trei Brazi, nr. 64 , Predeal

  Hotel Cota 1200 se află la o altitudine de 1200 de metri, pe drumul ce duce către Trei Brazi.

Hotel  COTA 1200 dispune de 16 camere dispuse în: 10 camere duble (4 camere cu pat dublu şi 6 camere twin), 3 apartamente (4 locuri), 3 camere twin la mansardă. Camerele duble pun la dispoziţie un pat dublu, baie proprie cu cabină de duş, televizor, telefon, minibar, două fotolii cu măsuţă pentru servit cafea, birou cu oglindă şi taburet precum şi balconul spaţios cu vedere spre pădure sau spre vârful Postăvarul. Apartamen Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Trei Brazi, nr 77-78 , Predeal

  Hotelul Meitner este situat în orașul Predeal la o altitudine de 1250 m, fiind înconjurat de pădure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi .

Hotelul dispune de 27 camere duble standard (16 cu paturi separate –tip twin și 11 cu paturi matrimoniale), dintre care 3 sunt camere duble superior. Camerele pot fi : cu balcon (9 camere matrimoniale ) ,fără balcon (15 camere) și tip mansardă (3 camere mari cu înălțimea de 2.50m și ferestre Velux). În camerele duble cu excepția celor care au balcon ,există posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Dotarea camerelor s-a fă Detalii »

 • Scor: 7.35

  Timișul de Sus, Dn1, Km 148 , Predeal

  Hotelul Continental Gaiser este localizat în localitatea Timișu de Sus, la 5 km de Predeal, pe Drumul Național DN1 (E 60).

Hotelul dispune de 57 de camere structurate în: 3 camere single, 34 duble, 3 triple, 7 cvadruple, 3 apatamente și 1 garsonieră. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: termostat reglabil, televizor, duș, detector electronic de fum. Restaurantul cu 140 de locuri vă stă la dispoziție cu un meniu bogat cu specialități românești și internaționale. Aerul rece de dimineață, priveliștea minutată vizibilă și din restaurant și Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Neagoe Basarab, nr. 7 , Predeal

  Hotel Eden 3* este localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii din staţiunea Predeal.

Capacitatea complexului este de 32 camere, în cazul grupurilor mari aceasta putând fi suplimentată până la 150 camere. Complexul este alcătuit din hotel şi 2 vile, aflate în aceeaşi incintă, unite de o terasă-restaurant acoperită. Camerele sunt modern decorate, dispun de TV cu diagonală mare, minibar, uscător de păr, telefon, internet wireless gratuit şi baie proprie. Restaurantul este elegant şi are o capacitate de 150 locu Detalii »

 • Scor: 7.79

  Str.Valea Râsnoavei, nr.10 Stațiunea Pârâul Rece , Predeal

  Hotelul Piatra Craiului se află în stațiunea turistică Pârâul Rece, la 7 km de Predeal.

Hotelul dispune de 22 de camere (14 duble și 8 garsoniere) cu clasificare de 2 și 3 stele. Complet renovat în 2004, hotelul dispune alături de dotările normale în camere (baie proprie, TV cablu, frigider, sistem propriu de încălzire, internet) și de sală de conferințe (100 de locuri), sală de fitness, masaj, saună. Hotelul poate organiza la cerere trasee montane, alpinism, bungee jumping, iesire cu A.TV-ul, paintball, zbor cu balon Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Libertății, nr. 103 , Predeal

  Complexul Verona se află spre Cioplea, între hotel Belvedere și Club Office.

 Hotelul Complex Verona din Predeal veți beneficia de o gamă largă de servicii, calitatea acestora fiind asigurată de o echipă tânără și entuziastă. Structura de cazare a unității se constituie din 21 de spații de cazare dispuse în 18 camere duble și  3 apartamente dotate cu: telefon, televizor LCD, cablu TV, internet  wireless, minibar, miniseif, baie proprie, cabină de duș, uscător de păr. Complex Hotel V Detalii »

 Hotelul Cabana Vânătorului se află într-un cadru mirific plin de natură,perfect pentru întâlnirile de afaceri și  nu numai. Hotelul dispune de 24 de camere, respectiv 46 locuri structurate astfel: 5 apartamente, 17 camere duble, din care 13 cu 2 paturi și 4 cu pat matrimonial și  2 camere single, dotate cu mobilier discret care oferă un ambient agreabil, baie proprie, telefon conectat la rețeaua digitală cu factur Detalii »

 • Scor: 8.97

  Strada Teleferic, nr.10 , Predeal

  Hotelul Atelier este situat la 200 m de șoseaua națională DN1 și la 80 m de stația de telescaun din Predeal.

Hotelul Atelier este situat chiar la baza pârtiei de ski din Predeal, bucurându-se de una din cele mai bune poziţionări din staţiune. Hotelul  dispune de 16 camere duble (triple) şi 2 apartamente, dispuse pe 3 etaje, fiecare etaj dispune de un lobby, cu televizor, unde se poate fuma (nu se fumează în cameră), fiecare cameră având baie proprie cu duș, televizor, iar fiecare cameră are în dotare şi o canapea pentru 1 copil ( Detalii »

 Hotelul Mythos Luxery este situat într-o zonă rezidenţială din Predeal, toate camerele de la hotel  oferă vedere panoramică la muntele Postăvaru. Hotelul dispune de 5 camere fiecare cu o  zonă de relaxare cu o canapea. Toate camerele dispun de baie cu cadă sau duş, jacuzzi sau cadă cu bule, aer condiţionat, telefonie naţională şi internaţională, televiziune prin cablu, balcon sau terasă, minibar, acces gratui Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. 3 Brazi, nr. 6 , Predeal

  Hotelul este situat la numai 800 de metri de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana Trei Brazi şi staţiune şi la 50 de metri de DN1.

Hotelul Orizont este locul ideal pentru turiștii care doresc să exploreze treasele montane sau pentru a vizita obiectivele turistice aflate în zonă. Hotelul dispune de 139 de locuri de cazare  structurate astfel: 96 camere double standard, 18 camere double executive, 18 camere single, 4 apartamente standard şi 4 aparatmente executive, toate fiind dotate cu telefon, uscător de păr, minibar, TV cu cablu, aer condiţionat, internet, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Sos. Națională, nr.7, Timișul de Sus , Predeal

  Hotelul este situat la aproximativ 4 km de Oraşul Predeal, după curba de la Cotul Donului, se face stânga şi se merge 100 m.

Hotelul Timiş 2* este situat lângă pădurea de brazi şi pini oferiind un cadru natural clienţilor. Hotelul dispune de 84 de locuri de cazare, respectic 32 de camere duble cu balcon si 10 camere duble fără balcon. Camerele sunt dotate cu TV, cablu TV, frigider, telefon, încălzire centrală, baie. Restaurantul are o capacitate de 110 locuri, barul de 20 de locuri, iar sala de conferinţe este dotată corespunzător având o capacitat Detalii »