Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (9) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (7) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (11) hoteluri
  (4) hoteluri
  (6) hoteluri
  (11) hoteluri
Cum ajungeţi în Satu Mare:

Hoteluri Satu Mare

Satu Mare

11 hoteluri

 • Scor: 8.53

  Str. Vasile Lucaciu, nr. 42 , Satu Mare

  Hotelul este situat în centrul orașului, fiind aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul City Hotel are o capacitate de cazare de 39 camere și apartamente de lux, cu vedere spre parcul hotelului, Camerele sunt spațioase, amenajate modern și dotate cu: TV LCD, telefon internet WI-FI, aer condiționat, minibar, seif, baie cu unscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria român Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Principală nr. 1, Păulești , Satu Mare

  Hotelul este situat lângă oraș, într-o zonă liniștită, ferită de agitația cotidiană.

Hotelul Melody oferă 23 de spații de cazare dispuse în 21 de camere duble sau single și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru seminarii, ședințe sau întâlniri de afaceri este pusă l Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Principală, nr. 450 , Satu Mare

  Hotelul este situat la ieșirea din oraș.

Hotelul Coral are o capacitate de cazare de41 de camere dispuse în: 3 camere single, 24 camere matrimoniale, 6 camere duble, 4 camere triple și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate în stil modern și clasic și dispun de: TV LCD, aer condiționat, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 270 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. M. Kogălniceanu, nr. 1 , Satu Mare

  Hotelul este amplasat în centrul istoric al orașului.

Hotelul Astoria are o capacitate de cazare de 23 de camere confortabile, dotate cu: tv, telefon, radio, internet, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul, cu o capacitate de 70 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru conferințe, seminarii sau traininguri este pusă la dispoziție o sal Detalii »

Hotelul Alma Spa dispune de 18 spații de cazare, structurate în 5 camere matrimoniale și 13 camere twin. Acestea sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Zona Spa este o oază de relaxare atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru cei care vor să se retragă din agitația urbană, beneficiind de: saună, masaj, sală de fitness, solar, cosmetică, frizerie. De ase Detalii »

 • Scor: 8.82

  Piața Eroii Revoluției, nr. 5 , Satu Mare

  Hotelul este situat într-o zonă liniștităl la aproximativ 1 km de centrul orașului.

Hotelul Cardinal oferă 52 de spații de cazare dispuse în 25 de camere şi un apartament. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon cu acces internațional, frigider, grup sanitar propriu cu duș. Camerele au și spaţii amenajate pentru pregătirea mesei. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese. Pentru organizarea de ședințe, conferințe sau întâlniri de afaceri este Detalii »

 • Scor: 9.12

  Piața Libertății, nr. 11 , Satu Mare

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă parcul central.

Hotelul Aurora are o capacitate de cazare de 97 de camere dispuse în camere twin, camere matrimoniale și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, internet wireless, baie proprie cu cadă sau duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 120 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu diverse preparate din bucătăria românească și cea internațională. Gr Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Wolfbuttel, nr. 9 , Satu Mare

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, la 1 km de centrul orașului.

Hotelul Aramia oferă 17 spații de cazare dispuse în: 2 camere single, 10 camere double, 4 camere matrimoniale și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă cu hidromasaj. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mircea Cel Bătrân, nr. 9-11 , Satu Mare

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul își desfășoară activitatea într-o clădire arhitecturală în stil baroc, spațiile de cazare oferind o combinație armonioasă de confort modern și eleganță aristocrată. Hotelul are o capacitate de cazare de 8 camere duble și 2 apartamente, dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, își întâmpină oaspeții cu specialită Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Careiului, nr. 128 , Satu Mare

  Hotelul este amplasat la ieșirea din oraș spre Oradea.

Hotelul Dana are o capacitate de cazare de 100 de locuri dispuse în camere duble, twin și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu, iar apartamentee dispun și de cadă cu jacuzzi. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Piața Libertății, nr. 2 , Satu Mare

  Hotelul este situat în centrul orașului, vis-a-vis de parcul central.

Hotelul Dana II oferă cazare în camere single, duble și apartamente. Acestea sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon cu acces internaționat, minibar, internet, baie proprie cu jacuzzi. Restaurantul oferă preparate diverse, atât din bucătăria tradițională românească, cât și internațională, iar la bar se pot servi vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare, într-o atmosferă intimă. Pentru ședințe, seminarii s Detalii »