Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (16) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (16) hoteluri
  (4) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (15) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (5) hoteluri
  (15) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (12) hoteluri
  (4) hoteluri
  (3) hoteluri
  (16) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (16) hoteluri
Cum ajungeţi în Saturn:

Hoteluri Saturn

Saturn

16 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Str. Green Port, nr. 32A , Saturn

  Hotelul este situat la 150 m de plajă, în zona centrală a staţiunii, având acces din strada principală.
  de la58EURO

Hotelul Saturn dispune de 68 camere duble cu pat matrimonial sau cu 2 paturi şi 4 apartamente, spaţioase şi dotate după cele mai înalte standarde ale calităţii şi confortului. Camerele dispun de: TV cablu cu ecran plat, minibar, telefon, seif, aer condiţionat, internet, grup sanitar propriu cu cadă şi uscător de păr, balcon cu şezlong şi măsuţă. Restaurantul, situat la parterul hotelului, dispune de o locație elegantă și Detalii »

 • Scor: 9.41

  Saturn , Saturn

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii Saturn, la 1 Km de gară şi la numai 20 m distanţă de plajă.

Hotelul Aida are o capacitate de cazare de 327 camere duble dotate cu baie proprie cu duş, iar camerele de la etaj au balcon. Repartizarea camerelor se face numai la recepţie, de unde se pot închiria aparate TV şi frigidere în limita unităţilor disponibile. Oaspeţii hotelului pot servi masa la restaurantul propriu, cu o capacitate de 760 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de Detalii »

 • Scor: 9.12

  Saturn , Saturn

  Hotelul se află la intrarea în staţiune, la circa 20 m de plajă.

Hotelul Balada oferă 283 de spații de cazare dispuse în 283 camere duble și 14 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, balcon, baie proprie cu uscător de păr. Apartamentele au living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial.  Masa se serveşte în restaurantul propriu, micul dejun fiind în stil bufet suedez, iar mesele principale sub formă de cont valo Detalii »

 • Scor: 9.26

  Saturn , Saturn

  Hotelul se află în zona nordică a staţiunii Saturn, la 20 m distanţă de plajă.

Hotelul Cerna este amplasat pe plajă şi are un bun raport calitatate-preţ. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare. Cazarea se face în 151 camere duble, amplasate atât la parter cât şi pe cele 5 etaje ale hotelului, toate având grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, balcon cu scaune şi măsuţă. Masa se serveşte în restaurantul propriu, micul dejun e în stil buffet suedez, ia Detalii »

 • Scor: 8.68

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în imediata apropiere a plajei, la circa 20 m distanţă de aceasta.

Hotelul Cleopatra are o capacitate de cazare de 252 camere duble şi 24 apartamente, dotate cu baie proprie cu cabină de duş, telefon şi uscător de păr, TV cablu, minibar, telefon, seif, aer condiţionat, internet, balcon cu şezlonguri şi măsuţă. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă, dormitor matrimonial si baie cu cadă, iar accesul în toate spaţiile de cazare se face pe bază de cartelă magnetică. Hote Detalii »

 • Scor: 9.41

  Saturn , Saturn

  Hotel Hora este situat în zona nordică a staţiunii, la circa 40 m distanţă de plajă.

Hotelul Hora, construcţie parter şi 14 etaje, este amplasat pe plaja staţiunii Saturn şi oferă condiţii bune de cazare, precum şi servicii de calitate. Cazarea se face în 269 camere duble şi 14 apartamente, dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, balcon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă şi dormitor matrimonial. Există posibilitate de intrenet în Detalii »

 • Scor: 9.12

  Saturn , Saturn

  Hotelul se află în zona central nordică a staţiunii, la circa 200 m distanţă de plajă.

Hotelul Mures oferă cazare în 153 camere duble, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu şi balcon pentru camerele de la etaj, iar la recepţie se pot închiria aparate frigorifice şi jocuri de societate (şah, rummy, table). Turiştii beneficiază de restaurant propriu cu o capacitate de 370 locuri, unde se serveşte micul dejun sub formă de meniu fix şi mesele principale în sistem bonuri valorice, bar de zi și terasă. De asemenea, Detalii »

 • Scor: 8.97

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în zona central-nordică a staţiunii, la circa 200 m distanţă de plajă.

Hotelul Prahova beneficiază de o poziţionare avantajoasă în staţiune, majoritatea camerelor având vedere la mare. Cazarea se face în 153 camere duble, dispuse pe parter şi 5 etaje, toate având dotări standard pentru un hotel de 2*: baie proprie cu duş şi balcon pentru camerele de la etaj, iar de la recepție se pot închiria aparate TV şi frigidere. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, ce oferă o g Detalii »

 • Scor: 9.12

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în zona nordică a staţiunii, la numai 20 m distanţă de plajă.

Hotelul Sirena oferă cazare în 269 camere duble şi 14 apartamente, camerele fiind complet renovate şi dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, minibar, seif, mobilier nou, aer condiţionat, balcon. Apartamentele au living cu canapea extensibilă şi dormitor matrimonial. Majoritatea spaţiilor de cazare beneficiază de vedere la mare. Turiştii vor mai beneficia şi de restaurant propriu, terasă, bar de zi, parcare c Detalii »

 • Scor: 9.26

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în zona sudică a staţiunii, la 250 m distanţă de plajă.

Hotelul Tosca este un hotel standard pentru categoria sa, amplasat în sudul staţiunii şi usor accesibil dinspre Mangalia. Hotelul are o capacitate de cazare de 327 camere duble, cu grup sanitar propriu, iar camerele de la etaj au balcon, iar de la recepţie se pot închiria aparate TV şi frigidere, precum şi jocuri de societate (table, şah, rummy). Mesele se pot servi în restaurantul propriu, iar la bar se pot servi diverse sortiment Detalii »

 • Scor: 9.26

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în nordul staţiunii Saturn, la circa 100 m distanţă de plajă.

Hotelul Saturn are o capacitate de cazare de 153 camere duble, amplasate atât la parter cât şi la cele 5 etaje ale hotelului, toate dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, iar camerele de la etaj au şi balcon. De la recepţia hotelului se pot închiria aparate frigorifice. Hotelul are restaurant propriu cu o capacitate de 370 locuri, unde se serveşte micul dejun sub formă de meniu fix, iar mesele principale în sistem bonuri valorice, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii Saturn, la circa 30 m distanţă de plajă.

Hotelul Narcis are avantajul de a fi situat foarte aproape de plajă şi de piscinele din apropiere. Cazarea se face în 327 camere duble cu grup sanitar propriu, iar camerele de la etaj au balcon.  Hotelul are restaurant propriu cu o capacitate de 700 locuri și terasă de vară, ce oferă o gamă diversificată de preparate, iar la barul de zi se pot servi diverse sortimente de băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de parcare prop Detalii »

 • Scor: 8.68

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în partea sudică a staţiunii, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Semiramis are avantajul de a fi poziţionat în imediata apropiere a plajei şi aproape de centrul staţiunii. Hotelul beneficiază de plajă privată. Cazarea se face în 327 camere duble dotate cu baie proprie cu duş, Tv cablu şi balcon. De la recepţie se pot închiria aparate frigorifice şi jocuri de societate. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, iar timpul liberb se poate petrece la barul de zi. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii Saturn, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Cupidon este cea mai cautată variantă de cazare din staţiunea Saturn, fiind un hotel renovat complet şi având un bun raport calitate-preţ. Datorită situării sale paralel cu tărmul mării, jumătate dintre camere au vedere la mare, iar cealaltă jumătate au vedere la staţiune. Între hotel şi plajă se află o frumoasă grădină în care turiştii se pot adăposti în zilele caniculare. Hotelul are 187 camere duble şi 1 a Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Green Port, nr. 30 , Saturn

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, cu acces din strada principală, la aproximativ 2 minute de plajă.

Hotelul Adria oferă condiţii de cazare moderne şi servicii de o calitate ireproşabilă, fiind un hotel nou în circuitul turistic. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, în imediata apropiere a multor centre de distracţie şi relaxare. Cele 32 spaţii de cazare ale hotelului sunt repartizare astfel: 25 camere duble cu pat matrimonial, 5 camere triple cu pat matrimonial şi canapea extensibilă, 1 garsonieră, 3 apartamente, 1 apa Detalii »

 • Scor: 9.12

  Saturn , Saturn

  Hotelul este situat la 1 km de gară și doar 50 m de plajă.

Hotelul Atena dispune de 231 spații de cazare, structurate în: 10 single, 208 duble și 13 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, grup sanitar propriu cu duș, balcon, iar de la recepție se pot închiria frigidere. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 592 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie, iar de la recepție se pot înch Detalii »