Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (17) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (18) hoteluri
  (3) hoteluri
  (19) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (23) hoteluri
  (16) hoteluri
  (25) hoteluri
  (20) hoteluri
  (4) hoteluri
  (24) hoteluri
  (6) hoteluri
  (18) hoteluri
  (4) hoteluri
  (22) hoteluri
  (3) hoteluri
  (21) hoteluri
  (19) hoteluri
  (27) hoteluri
  (26) hoteluri
  (4) hoteluri
  (23) hoteluri
  (24) hoteluri
  (25) hoteluri
  (27) hoteluri
  (13) hoteluri
  (20) hoteluri
  (1) hoteluri
  (20) hoteluri
Cum ajungeţi în Sibiu:

Hoteluri Sibiu

Sibiu

27 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Intersectia DN 1 KM 296 cu DN 7 , Sibiu

  Hotelul este situat la 10 minute de Sibiu, în intersecția DN 1 cu DN 7.
  de la110lei

Hotelul Vestem are o capacitate de cazare de 26 de camere confortabile și mobilate modern. Acestea dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: cablu TV, internet wireless, telefon, aer condiționat, minibar și baie proprie. Restaurantul hotelului își întâmpină clienții cu preparate delicioase din bucătăria românească și continentală, iar băuturile preferate se pot servi la bar. Restaurantul are o capacitate de 60 Detalii »

 • Scor: 9.26

  Aleea Mihai Eminescu, nr. 1 , Sibiu

  Hotelul este amplasat în Parcul Sub Arini, la 5 minute de centrul istoric.
  de la40EURO

Datorită amplasării sale, Hotelul Silva este locul ideal pentru acei care apreciază plimbările în natură. Hotelul dispune de 33 camere cu două paturi individuale, 11 camere cu pat dublu, 2 garsoniere și 5 apartamente cu un dormitor. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: cablu TV, telefon, internet, baie poprie cu cabină de duș sau cadă. Mesele se pot servi atât pe terasă cât și în restaurantul propriu, cu o capacitate Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bulevardul Victoriei, nr. 55 , Sibiu

  Hotelul este situat la 1 km distanță de centrul istoric și la 3 km de aeroport.
  de la140lei

Hotelul Gallant are o capacitate de cazare de 59 de locuri dispuse în 29 de camere, ce pot fi folosite atât în regim single cât și dublu. Camerele sunt atent mobilate și cu dotări moderne pentru a asigura conforul necesar oaspeților: cablu tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar și baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri, cât și pe t Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. General Vasile Milea, nr. 76, 550331 , Sibiu

  Hotelul este sitat pe DN1, la 5 minute de centrul administrativ, și cultural al orașului.
  de la130lei

Hotelul Premier are o capacitate de cazare de 12 camere ce se disting printr-un concept modernist care îmbină eleganța, rafinamentul și utilitatea. Camerele sunt dotate cu: televizor, internet, aer condiționat, birou, baie proprie cu uscător de păr. Hotelul dispune și de 2 penthouse prevăzute cu dormitor, living-room, bucătărie, sală de conferințe, terasă, echipate și dotate ultramodern. Aceste apartamente sunt puse la dispozi Detalii »

 • Scor: 7.5

  Piața Unirii, nr. 10 , Sibiu

  Hotelul, găzduit de o clădire monument istoric, este situat în centrul istoric al orașului.
  de la57EURO

Hotelul are o capacitate de cazare de 135 de camere dispuse în camere standard și executive. Camerele sunt spațioase, elegante și dotate cu: aer condiționat, minibar; TV LCD, internet wireless, telefon, seif, minibar, baie proprie, halat de baie, papuci, uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă mâncăruri autentice din zona Balcanilor, dar și din bucătăria internatională. Băututile și cocktailurile Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Calea Dumbravii, nr. 12 , Sibiu

  Hotelul este localizat în imediata apropiere a centrului vechi al orașului.

Hotelul Rin are o capacitate de cazare de 20 de camere dispuse în: 4 camere single, 11 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale și 3 apartamente. Camerele sunt foarte spațioase, mobilate elegant și cu bun gust și sunt dotate cu: cablu tv, linie telefonică internațională, mini-bar, aer condiționat, internet, baie proprie cu uscător de păr. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 130 de locuri și o gamă variată d Detalii »

 • Scor: 7.85

  Str. Nicolae Balcescu, nr. 4 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Situat într-o clădire ce datează din secolul al XVI-lea, hotelul Împăratul Romanilor impresionează prin arhitectura sa şi interioarele sale elegante. Hotelul are o capacitate de cazare de 160 locuri de cazare dispuse în 93 de camere: 25 camere single, 32 camere duble, 25 garsoniere, 10 apartamente și un apartament prezidențial. Camerele sunt mobilate elegant, cu bun gust și dispun de dotări moderne: linie telefonică cu acces inte Detalii »

Hotelul Fântânița Haiducului dispune de 44 de camere dispuse în: 6 apartamente, 4 duplex, 3 garsoniere, 2 duble și 3 single. Pentru a satisface necesitățile fiecărui client hotelul pune la dispoziție camere pentru persoane alergice, cu handicap și nefumători. Camerele sunt spațioase, moderne și dispun de: TV, radio, telefon, internet, minibar, paie proprie cu jacuzzi sau cabină de duș. Mesele se pot servi la restauran Detalii »

 • Scor: 7.35

  Str. Rahova, nr.40 , Sibiu

  Hotelul este situat într-o zonă rezidenţială liniştită, în apropierea centrului istoric al orașului.

Hotelul Class Hermannstadt are o capacitate de cazare de 98 de locuri dispuse în 40 de camere single sau duble și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și eleganță și dispun de: telefon direct intern și internațional, cablu TV, internet, mini-bar, balcon și baie proprie cu cabină. Mesele se pot servi în cadrul restaurantului propriu ce oferă o gamă variată de mâncăruri tradiționale și din bucătăria internațio Detalii »

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 71 de camere single, duble și matrimoniale. Camerele sunt amenajate elegant, cu o arhitectură tipică burgului medieval și cu dotări moderne, precum: acces pe bază de cartelă, internet, telefon intern și internațional, cablu TV, minibar și baie proprie. Hotelul dispune de un restaurant, cu o gamă largă de preparate tradiţionale şi internaţionale și o cramă unde se pot savura special Detalii »

 • Scor: 9.41

  Şoseaua Alba Iulia, nr. 120 , Sibiu

  Hotelul este situat la intare în oraș, la numai 500 de metri de Aeroportul Internaţional.

Hotelul Ana are o capacitate de cazare de 85 de camere dispuse în: 25 camere single, 30 camere double matrimoniale, 26 camere double twin, 2 camere triple și 2 apartamente. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: aer condiţionat, TV, telefon, internet, birou de lucru, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi la restaurantul propriu, ce își întâmpină clienții cu o gamă variată de meniuri, iar b Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Gușteriței 21-23 , Sibiu

  Hotelul este situat la 800 de metri de centrul orașului, într-o zonă ferită de agitația cotidiană.

Hotelul Libra are o capacitate de cazare de 64 de camere dispuse în: 15 camere single, 8 single superior, 21 duble, 18 duble superior, 1 apartament, 1 apartament deluxe. Camerele sunt amenajate cu stil și bun gust și sunt dotate la cele mai înalte standarde : TV LCD, aer condiționat, minibar, telefon, internet, baie proprie. Restaurantul Hess oferă oaspetilor săi o gamă variată de preparate deosebite atât din bucătăria internațio Detalii »

 • Scor: 7.94

  Piaţa Mică, nr.16 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Construit pe prima incintă de fortificaţii a oraşului medieval, hotelul işi păstrează şi astăzi elemente arhitecturale unice, oferind turiștilor o vacanță de vis. Casa Luxemburg are o capacitate de cazare de 16 locuri, dispuse în: 2 apartamente, 1 cameră single, 1 cameră doublă twin, 1 cameră dublă cu pat matrimonial, 1 cameră cu 3 paturi, 1 garsonieră cu pat matrimonial. Fiecare cameră este individual decorată, într-un Detalii »

Hotelul dispune de 81 de spații de cazare: 26 de camere single, 46 camere duble, 7 camere executive, 2 junior suites, iar una din camere este special amenajată pentru oaspeții cu disabilități. Camerele sunt amenajate elegant și cu mult bun gust și dispun de cele mai moderne dotări: telefon internațional, TV, internet, minibar, aer condiționat, seif, baie cu cabină de duș sau cadă cu hidromasaj și uscător de păr. Mesele se Detalii »

Villa Santa Maria are o capacitate de cazare de 17 camere, dispuse în: 6 camere tip standard, 5 camere tip balcony și 6 camere duplex. Camerele sunt decorate în stil mediteranean şi în stilul vapoarelor de croazieră, cu mobilier lucrat manual și sunt dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, internet wireless, grup sanitar propriu cu cabină de duș sau cadă. Camerele orientate către răsărit oferă o priveliște deosebită către Mun Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Emil Cioran, nr.2 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul orașului, la câteva minute de principalele obiective turistice.

Hotelul Ramada se distinge prin eleganță și modernism, fiind locul ideal pentru desfășurarea întâlnirilor de afaceri și a evenimentelor speciale. Hotelul dispune de 127 camere (single, double, executive, apartment, apartament prezidenţial) mobilate modern și cu mult bun gust. Toate camerele sunt echipate cu:  TV LCD, telefon cu linie internațională, minibar, seif, internet, detectoare de fum și sistem de climatizare, baie pr Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. G-ral Magheru, nr.12 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Decorat cu lucrări de artă originale cu subiect muzical și prin îmbinarea farmecului istoric cu decorul modern, hotelul Levoslav House este locația perfectă pentru turism și business travel. Hotelul are o capacitate de cazare de 13 camere dispuse în: 7 apartamente, 3 camere double și 1 camera twin. Camerele sunt spațioase, cu un design unic și cu dotările necesare să creeze o atmosferă plăcută și confortabilă, precum: tv, ae Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 2 , Sibiu

  Hotelul este situat în partea de sud a orașului, oferind oaspeților săi servicii de cazare și masă.

Hotelul 11 Euro are o capacitate de cazare de 54 de locuri, dispuse în 28 camere ce pot fi folosite în regim double sau single. Fiecare cameră este amenajată în stil diferit, la standarde europene. Acestea se împart în două categorii: economy și business class ce sunt dotate cu televizor și grup sanitar propriu cu duș, iar camerele business au baie cu jacuzzi și duș cu hidromasaj. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce a Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Alexandru Vlăhuță, nr. 11 , Sibiu

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială a orașului, la doar 2 km de centrul istoric și 6 km de aeroport.

Îmbinând ideea hanului medieval cu facilitățile moderne pe care le oferă, hotelul răspunde tuturor exigențelor clienților Casa Moraru are o capacitate de cazare de 4 apartamente și 6 camere, ce surprind prin rafinamentului designului și prin confort. Fiecare cameră este atent mobilată și dispune de: telefon, TV, internet, minibar, încălzire centrală, aer condiționat, baie cu cad= și uscător de păr. Mesele se pot servi pe Detalii »

 • Scor: 9.41

  Strada Școala de Înot, nr. 1 - 3 , Sibiu

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, în Parcul Sub Arini.

Hotelul Parc are o capacitate de cazare de 74 de camere dispuse în camere single, duble, garsoniere și apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de TV, telefon internațional, minibar, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 90 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de meniuri. Pentru întâlnirile de afaceri, se Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str.Principală, nr.1011, GURA RÂULUI , Sibiu

  Hotelul este situat în apropierea orașului, la o distanță de 20 de minute.

Hotelul Bocca Del Rio are o capacitate de cazare de 40 de locuri dispuse în 15 camere. Camerele sunt mobilate unic și sunt dotate cu: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu. Hotelul dispune de un restaurant cu două saloane multifuncționale, cu o capacitate de 60 si 30 de locuri, cramă și bar, unde se poate servi o gama variată de băuturi. Pentru întâlnirile de afaceri și conferințe se poate utiliza sala de conferințe, ce este Detalii »

 • Scor: 9.26

  Strada Ștefan cel Mare, nr. 47 , Sibiu

  Hotelul este situat la o distanță de 800 de metri de centrul orașului.

Hotelul Sonne dispuse de o capacitate de 11 camere structurate în: camere single, duble și triple. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: cablu TV, telefon, internet, baie proprie. Mesele se  pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gama variată de meniuri din bucătăria tradițională românească și cea internațională. Pentru întâlnirile de Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Calea Dumbrăvii, nr. 2-4 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 5 minute distanță de cele mai importante repere și 15 minute de aeroport.

Hotelul are o capacitate de cazare de 195 de camere structurate în: 11 apartamente, 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor, 99 de camere single cu pat matrimonial și 81 camere twin. Camerele sunt mobilate modern și utilate conform ultimelor standarde: internet, telefon cu acces internațional, cablu TV, aer condiționat, seif, baie proprie, accesul în camere facându-se pe bază de carduri electronice. Mesele se pot servi la resta Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Pădurea Dumbrava, nr.1 , Sibiu

  Hotelul este situat lângă Pădurea Dumbrava, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional și la 5 minute de centrul medieval.

Hotelul Hilton dispune de 115 camere structurate în: 95 camere și 20 apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate elegant și cu bun gust și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: aer condiționat, Wi-Fi, TV, telefon cu acces internațional, seif, minibar, baie privată cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr și balcon cu vedere spre Munții Carpați. Petru servirea meselor, hotelul dispune de 3 restaurante ce Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Piaţa Mică nr.31 / Str. Avram Iancu nr.1-3 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul istoric, între Piaţa Mică şi Piaţa Mare.

Fiind situată într-o fostă primărie din secolul al XIV-lea, Villa Astoria îşi întâmpină oaspeţii într-un ambient classic și de un lux delicat. Hotelul are o capacitate de cazare de 10 camere dispuse în camere single, double, suite, apartament pentru 2 persoane şi apartament pentru 4 persoane. Acestea sunt decorate într-un stil clasic şi elegant și dotate cu: televiziune prin cablu, mini-bar, telefon, birou lucru, acces intern Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Charles Darwin, nr. 16-18 , Sibiu

  Hotelul este situat în proximitatea centrului istoric al orașului, într-un cartier liniștit.

Hotelul Roberts are o capaciate de cazare de 29 de camere: 27 de camere de trei și patru stele și două apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: telefon internațional, internet, TV, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Hotelul dispune de restaurant propriu, cu o capacitate de 60 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească Detalii »

 • Scor: 8.97

  Piaţa Mare, nr. 14 , Sibiu

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Am Ring dispune de 26 de spații de cazare, structurate în: 3 camere single, 21 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, cu un design unic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de card. Oaspetii își pot începe ziua cu un mic dejun bogatservit în restaurantul propriu, iar pentru prânz ș Detalii »