Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (5) hoteluri
  (14) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (17) hoteluri
  (1) hoteluri
  (22) hoteluri
  (11) hoteluri
  (15) hoteluri
  (27) hoteluri
  (20) hoteluri
  (27) hoteluri
  (22) hoteluri
  (6) hoteluri
  (29) hoteluri
  (12) hoteluri
  (17) hoteluri
  (9) hoteluri
  (24) hoteluri
  (4) hoteluri
  (20) hoteluri
  (19) hoteluri
  (30) hoteluri
  (24) hoteluri
  (3) hoteluri
  (24) hoteluri
  (23) hoteluri
  (30) hoteluri
  (30) hoteluri
  (16) hoteluri
  (20) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (21) hoteluri
Cum ajungeţi în Sinaia:

Hoteluri Sinaia

Sinaia

30 hoteluri

 • Scor: 9.26

  Str. Theodor Aman, Nr. 16 , Sinaia

  Hotelul Smart este la 1,5 km de centrul oraşului Sinaia, la 3 km de gară, în drum spre cota 1400.
  de la200lei

Prin stilul arhitectural unic, hotelul reușește să îmbine farmecul și frumusețea stilului clasic cu dotările și tehnica modernă. Hotelul are o capacitate de cazare de 20 de camere structurate în: 2 apartamente, 2 camere king size bed, 9 triple și 7 camere duble twin. Camerele sunt mobilate modern și dotate la standarde internaționale: minibar, internet, televizor, telefon, balcon, baie proprie, accesul făcându-se pe bază de cart Detalii »

 • Scor: 7.65

  Str. Gârbovei, nr.10C , Sinaia

  Hotelul este situat în cartierul Cumpătu, la 15 minute de mers pe jos de Castelul Peleş.
  de la160lei

Hotelul  Piatra Șoimului are o capacitate de cazare de 35 de locuri, dispuse în: 10 camere double standard, 3 apartamente și 2 camere double de lux. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: televizor, telefon, minibar, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are o capacitate de 100 de locuri și oferă mâncăruri din bucătăria intern Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Pictor Luchian, nr. 2 , Sinaia

  Hotelul se află la 5 minute de centrul orașului și la 70 de metri de Mănăstirea Sinaia.
  de la150lei

Hotelul Silvia Apart dispune de 12 apartamente cu dormitor, sufragerie, bucătărie, baie; un apartament cu 2 dormitoare, sufragerie, bucătărie, baie și 3 garsoniere cu o cameră, bucătărie, baie. Apartamentele sunt spațioase, mobilate modern și cu toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV, internet, încălzire centrală, uscător de păr, balcon, iar bucătăriile au frigider, cuptor cu microunde, flitru de cafea. La parter Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Ferdinand, nr 22 , Sinaia

  Hotelul este situat la intrarea în stațiune, la o distanță de 1,5 km de teleschiuri.
  de la160lei

Hotelul Regina are o capacitate de 27 de camere, din care un apartament și o suită. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dotate cu: televizor cu cablu TV, telefon, radio, internet, minibar, baie proprie. Restaurantul, având o capacitate de 100 de locuri, își întâmpină oaspeții, într-o atmosferă intimă, cu preparate delicioase din bucătăria românească și internațională. Întâlnirile de afaceri, conferințele și seminarii Detalii »

 • Scor: 8.68

  Drumul Cota 1400, nr.7 , Sinaia

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a stațiunii, la 600 m de telegondolă.
  de la180lei

Hotelul dispune de 20 de camere, structurate în: 13 camere duble standard, 1 cameră dublă matrimonială de lux, 4 junior suites şi 2 senior suites. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: televizor LCD, minibar, telefon, internet, birou, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, care își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria tradiţională şi internaţională, iar în aer liber este amenajat un barb Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Carol I, nr. 18 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, în apropierea Castelului Peleș.
  de la140lei

Hotelul Irish House are o capacitate de cazare de 24 de locuri dispuse în 12 camere duble. Camerele sunt spațioase, fiecare având un stil diferit și dispun de toate facilitățile necesare unei vacanțe plăcute: TV, frigider, telefon, terasă cu balcon, grup sanitar propriu. Restaurantul cu specific irlandez are o capacitate de 150 de locuri și oferă preparate cu specific irlandez, mâncare tradițională și internațională, într-un Detalii »

 • Scor: 7.79

  Drumul Cota 1400, Nr. 7 , Sinaia

  Hotelul este situat la o altitudine de 800 m, pe drumul cotei 1400.
  de la175lei

Cabana Schiori are o capacitate de cazare de 33 de locuri dispuse în: 4 camere double, 4 duplexuri si 3 garsoniere. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, frigider și baie proprie. Camerele duplex sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial la parter și un dormitor cu 2 paturi la etaj. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 130 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate românești Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Aleea Peleșului, nr. 2A , Sinaia

  Hotelul este amplasat pe domeniul regal al Castelului Peleș, la 10 minute de gară și la 20 minute de telecabină.

Hotelul are o capacitate de cazare de 12 camere duble și un apartament. Acestea sunt atent mobilate și dotate cu: minibar, tv, cablu tv, internet, încălzire centrală și baie privată. Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă intimă și elegantă cu preparate româneşti şi internaţionale rafinate. Situat la parter, cu deschidere către curtea interioară, barul "Le Caporal" este locul ideal pentru a servi cafeaua Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bd. Carol 1, Nr. 4 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii și la 100 de metri de gară.

Situat într-un cadru pitoresc, hotelul Caraiman este construit în stil clasic și are o vechime de peste 120 de ani. Hotelul are o capacitate de cazare de 71 de camere dispuse în: 10 garsoniere, 46 de camere cu doua paturi și 15 camere cu pat matrimonial. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: cablu TV, telefon cu acces internațional, internet, încălzire centrală, baie privată cu duş. Restaurantul, cu o capacitate de 140 de l Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bd. Carol 1, Nr. 8 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de parcul Dimitrie Ghica.

Hotelul Rina Sinaia dispune de 243 de camere, din care 45 sunt de 4 stele. Camerele sunt atent decorate, cu mobilier din lemn de esenţă tare și sunt dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, minibar, balcon, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, iar cele de 4 stele oferă în plus sisteme de trezire individuale și posibilitatea depozitării obiectelor de valoare într-un seif. Mesele se pot servi în restau Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Octavian Goga nr .4 , Sinaia

  Hotelul este situat în parcul Dimitrie Ghica, la doar 3 minute de mers pe jos de gară.

Hotelul Palace dispune de 150 de camere, structurate în: 3 apartamente, 9 garsoniere, 72 de camere cu două paturi, 47 de camere cu pat matrimonial și 19 camere single. Camerele sunt amenajate în stil elegant cu mobilier clasic și dispun de următoarele dotări: televiziune prin cablu, linie telefonică directă, minibar, internet, încălzire centrală, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 230 de locuri, ofe Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Carol I, Nr. 22 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul orașului, vizavi de telecabină.

Hotelul are o capacitate de cazare de 21 de camere structurate în: 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale), 2 apartamente și 9 apartamente executive. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: televiziune prin cablu, minibar, internet wireless sau prin cablu, telefon, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, atât din bucătăria tradi Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bd. Carol I, nr. 19 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 500 de metri de telegondolă și gară.

Hotelul Rina Cerbul are o capacitate de cazare de 79 de locuri dispuse în camere duble, triple și apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: cablu TV, telefon, minibar și baie proprie cu cabină de duș. La minibarul hotelului se pot degusta diverse sortimente de cafea și băuturi. Întâlnirile de afaceri, seminariile și coferințele se pot organiza în sala de conferințe, cu o capacitate de 40 de persoane și echipată l Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 39 , Sinaia

  Hotelul este situat la 10 minute de centrul oraşului și telecabină.

Hotelul Roberto are o capacitate de cazare de 27 de locuri dispuse în: 11 camere cu două paturi și trei apartamente, din care unul de lux dotat cu jacuzzi. Fiecare camera este mobilată unic și dotată corespunzător: telefon, televiziune prin cablu, mini bar, internet, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, terasă. Mesele se pot servi în unul din cele două restaurante ale hotelului, cu specific internațional și tradițional rom Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Avram Iancu, nr. 1 , Sinaia

  Hotelul este situat pe șoseaua DN1, la 200 m de centrul stațiunii și 1 km de gară.

Hotelul Internațional dispune de 180 de camere, structurate în: 145 de camere duble standard, 1 cameră single, 14 junior suite, 6 camere duble de lux, 7 executive junior suite, 6 one bedroom suite și o cameră pentru persoanele cu dizabilități. Camerele sunt amenajate cu bun gust, cu mobilier din lemn masiv și au toate dotările necesare unei șederi plăcute, precum: internet, aer condiționat, TV, telefon cu acces internațional, seif, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Furnica, nr. 52 , Sinaia

  Hotelul este localizat la doar 5 minute de de mers pe jos de Castelul Peleș.

Hotelul Marami are o capacitate de cazare de 17 camere, amenajate în stil elegant și cu toate dotările necesare unei vacanțe relaxante: televizor, telefon, internet, minibar, baie proprie cu uscător păr. Pentru conferințe, seminarii sau trainguri este pusă la dispozitie o sală de conferințe, cu o capacitate de 40 de persoane și cu toate dotările necesare unei întâlniri de succes: telefon, fax, internet, TV, video,DVD retroproiec Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Brașovului, nr. 8 , Sinaia

  Hotelul este situat în partea de nord a stațiunii, pe malul râului Prahova.

Hotelul Riviera are o capacitate de cazare de 40 de locuri dispuse în: 12 camere double cu 2 paturi, 5 camere double cu pat matrimonial și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: telefon, minibar, TV, cablu tv, grup sanitar propriu cu cadă sau cabină de duș, balcon. Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri și terasa cu 40 de locuri oferă o gamă variată de preparate într-o atmosferă placută, fiind locul idea Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Gârbovei, nr. 27 , Sinaia

  Hotelul este situat în cartierul Cumpătu, la 3 km de castelele Peleş şi Pelişor.

Hotelul Cumpătu dispune de 25 de camere structurate în: 6 camere double twin, 11 camere executive double, 7 camere double deluxe și un junior suite. Camerele sunt spatioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: telefon, TV LCD,casetă de valori, minibar, internet, baie proprie cu cadă, iar camerele duble executive dispun de şemineu. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate c Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Carol, nr. 22 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 50 de m de stația de telecabină.

Hotelul Anda are o capacitate de cazare de 30 de camere dispuse în: 3 apartamente, 7 duble cu pat mare King Size și 20 duble cu doua paturi. Camerele sunt atent mobilate și dotate conform standardelor de patru stele cu: televizor și cablu TV, minibar, telefon, seif, internet, baie proprie, jacuzzi în apartamente și sistem de închidere card-key. Hotelul dispune de un restaurant, cu o capacitate de 70 de locuri prevăzut cu terasă de va Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Drumul Cotei , Sinaia

  Hotelul este situat la 10 km de Sinaia, aproape de pârtiile de ski.

Situat deasupra stațiunii, cu o vedere panoramică, hotelul Cota 1400este locul ideal pentru un sejur relaxant. Hotelul dispune de 72 de camere structurate în: 24 camere duble matrimoniale, 38 duble twin, 4 camere single și 6 Junior Suite. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV cablu, minibar, telefon, intenet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are 2 sal Detalii »

 • Scor: 7.79

  Calea București, nr. 22 , Sinaia

  Hotelul este situat în apropierea stadionului Municipal și la câteva minute de centrul orașului.

Hotelul Cristal Stadion are o capacitate de cazare de 88 de locuri dispuse în: 8 apartamente cu 2 dormitoare, 4 apartament cu 1 dormitor, 4 camere duble matrimoniale şi 24 camere duble twin. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, cablu TV, ventilație, baie cu cabină de duș și uscător de păr.  Pentru servirea mesei sunt puse la dispoziție două săli de restaurant, a cate 60 locuri, ce oferă preparate din Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Șoimului, nr. 4A , Sinaia

  Hotelul este situat pe drumul către "Cota 1400".

Hotelul Regal Dispune de 15 camere structurate în: 7 apartamente standard (un dormitor), 6 apartamente familiale (2 dormitoare) și 2 apartamente duplex (3 dormitoare). Camerele sunt spațioase, mobilate elegant și dotate cu: TV-LCD, internet wireless, baie cu jacuzzi sau cabină de duș, balcon. Hotelul dispune de bar, ce își întâmpină oapeții, într-o atmosferă primitoare, cu cafele aromate și o gamă diversificată de băuturi fi Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Furnica, nr. 51 , Sinaia

  Hotelul este situat pe drumul către Cota 1400, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Arca lui Noe dispune de 31 camere și 2 apartamente, fiind amenajate in stilul clasic și dotate cu: TV, telefon, mini-bar, seif, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj, balcon cu vedere asupra Munţilor Bucegi. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă delicioase mâncăruri tradiţionale armene, cât și din bucătăria internațională. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii, cursuri de formare profesională Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Carol I, nr. 24 , Sinaia

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, la 200 de metri de teleschi.

Prin localizare și servicii de cea mai înaltă calitate, hotelul este destinația ideală pentru recreere sau pentru orice eveniment. Hotelul New Montana are o capacitate de cazare de 177 de camere și apartamente, fiind elegant amenajate și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții, Detalii »

 • Scor: 9.41

  Platoul Izvor, Str. Toporașilor, nr. 1 , Sinaia

  Hotelul este amplasat la câțiva km distanță de centrul stațiunii.

Hotelul Mara are o capacitate de cazare de 256 de locuri, dispuse în 138 de camere: 22 single, 18 double twin, 50 matrimoniale, 20 duble matrimoniale de lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior și un apartament de lux. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, minibar, aer condiționat, internet, baie cu cadă și uscător de păr. Restaurantul clasic, cu o capacitate de 150 de locuri Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Calea Codrului, nr. 11-15 , Sinaia

  Hotelul este situat între drumul cotei și Telegondolă, într-un cadru natural de excepție.

Hotelul este construit în stilul unui boutique hotel cochet, având o capacitate de cazare de 53 de locuri, dispuse în: 18 camere duble, una single și 5 apartamente. Camerele sunt decorate cu bun gust, în culori pastelate și dotate cu: TV, internet, aer condiționat, baie proprie cu halate şi papuci. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria internaţională şi specialită Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Octavian Goga, nr. 35-37 , Sinaia

  Hotelul este situat aproape de Mănăstirea Sinaia și la 1 km de gară.

Hotelul Tantzi dispune de 19 camere duble și 3 camere single și un apartament. Camerele sunt unic mobilate și dispun de: telefon, frigider, cablu TV, internet wireless, încălzire centrală, baie proprie cu cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu pizzerie, ce serveşte mâncăruri clasice. La barul de zi se pot savura băuturile preferate într-o atmosferă intimă. Hotelul oferă o serie de facilități, precum: room ser Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld.Carol I, nr. 46 , Sinaia

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de obiectivele turistice.

 Hotelul Rowa Dany are o capacitate de cazare de 140 de locuri dispuse în: 66 camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate elegant și dotate la standarde internaționale: TV LCD, minibar, telefon cu acces internațional, internet prin cablu și wirless, seif, aer conditionat, baie cu cadă și uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de maxim 120 de locuri, își întâmpină clienții cu preparate din bucătăria rom Detalii »

 • Scor: 7.35

  Str. Drum Cota 1400, nr. 2D , Sinaia

  Hotelul este amplasat la 3,5 km de centrul stațiunii şi la 1 km de pârtia de schi.

Hotelul are o capacitate de cazare de 22 de camere, structurate în: 10 camere duble matrimoniale, 8 camere duble twin, 1 cameră single, 2 apartamente și 1 apartament premium. Camerele sunt mobilate elegant și dotate cu: TV, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș, papuci de casă şi uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria internațională, iar la ba Detalii »

 • Scor: 8.09

  Calea Codrului, nr. 8 , Sinaia

  Hotelul este situat la doar 500 de metri distanța de telegondolă și la 1,5 km de centrul oraşului.

Hotelul Marea Neagră dispune de 34 de camere structurate în 17 camere duble matrimoniale și 17 camere duble twin. Camerele sunt mobilate modern, cu bun gust și dispun de: telefon, Tv, încălzire centrală, minibar, internet wireless, baie proprie, balcon. Restaurantul are o capacitate de 68 de locuri și oferă o gamă variată de preparate românești și internaționale. Pentru conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri este pusă Detalii »