Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (11) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (9) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (9) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (5) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (10) hoteluri
Cum ajungeţi în Sovata:

Hoteluri Sovata

Sovata

11 hoteluri

 • Scor: 8.68

  Str. Trandafirilor, nr. 111 , Sovata

  Hotelul este amplasat la doar 500 de metri de lacul heliotermal Ursu.

Hotelul Danubius are o capacitate de cazare de 168 de camere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer ondiționat, minibar, seif, baie proprie, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale. Pentru conferinţe, traininguri sau recepţii este pusă la dispoziție o sală de co Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Bradului, nr. 28 , Sovata

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, vis-a-vis de Lacul Negru.

Hotelul dispune de 52 de spații de cazare, structurate în: 9 camere double twin, 5 apartamente și 2 suite. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, grup sanitar propriu cu cadă sau cabină de duș. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină sunt oferite diverse preparate din bucătăria românească și cea internațională. În sezonul cald mesele pot fi servite și Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Tivoli nr. 1 , Sovata

  Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, aproape de Lacul Ursu.

Hotelul Tivoli are o capacitate de cazare de 47 de locuri dispuse în: 9 camere duble twin, 5 camere triple, 2 camere cu 4 locuri și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, radio și grup sanitar propriu. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, ce oferă o gamă diversificată de preparate și poată găzdui diverse evenimente. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul dispune de: tenis de masă, saună și gim Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Vulturului, nr. 27 , Sovata

  Hotelul este situat la intrarea în stațiune, la 4 km de gară

Hotelul Hefaistos oferă 150 de locuri de cazare dispuse în camere duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, grup sanitar poropriu cu duș, balcon. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 200 de locuri, dispune de terasă acoperită și oferă o gamă variată de preparate. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sala de conferințe are o capacitate de 150 de locuri și poate găzd Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Stâna de Vale, nr. 9 , Sovata

  Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, la 1 km de lacul Ursu.

Hotelul Edelweiss are o capacitate de cazare de 15 camere duble, cu posibilitatea de a introduce paturi suplimentare. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, radio, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase din bucătăria locală și cea internațională. Restaurantul dispune și de o terasă cu 60 de locuri. Pentru organizare Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Vulturului, nr. 39 , Sovata

  Hotelul este situat la 250 de metri de Lacul Ursu.

Hotelul Brădet dispune de 136 de spații de cazare structurate în: 134 camere cu două paturi și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, grup sanitar propriu, balcon. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, cu terasă de vară, ce își întâmpină oaspeții cu specialităţi transilvănene şi internaţionale, iar la bar se pot servi diverse băuturi reci și calde. De asemenea, hotelul dispune de sp Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Trandafirilor, nr. 72/1 , Sovata

  Hotelul este situat la 100 de metri de Lacul Ursu.

Hotelul Aluniș are o capacitate de cazare de 280 de locuri dispuse în camere matrimpnoale sau twin, fiind dotate cu: tv, telefon, baie proprie cu duș sau cadă, iar camerele renovate dispun și de minibar și internet wireless. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate. Cele 3 Ssli de conferințe au o capacitate de până la 250 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate c Detalii »

 • Scor: 8.53

  Câmpul Cetății , Sovata

  Complexul este localizat la 20km de centrul stațiunii Sovata.

Nomad Camp primului camping nomad din România ce oferă cazare în 20 de iurte, fiecare iurtă având o capacitate de maxim 4 persoane. Iurta este un fel de cort, de formă conică, acoperit cu pâslă. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, ce oferă preparate gătite în mod tradițional, în cuptoare la foc deschis. Mentru momentele de răsfăț și relaxare este pus la dispoziția turiștilor un centru Wellness, ce oferă: băi Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Vulturului, nr. 68 , Sovata

  Hotelul este amplsata în centrul stațiunii, la 150 de metri de Lacul Ursu.

Hotelul Brădet oferă 98 de spații de cazare dispuse în 96 de camere duble cu pat matrimonial sau cu două paturi și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, grup sanitar propriu, balcon. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate transilvănene și internaționale, într-o atmosferă plăcută. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa în aer liber. Sala de conferințe are o capacitate Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Primăverii, nr. 58 , Sovata

  Hotelul este situat aproape de gară și la 3 km de centrul stațiunii.

Motelul Veritas are o capacitate de cazare de 13 camere, mbilate modern și dotate cu: tv, internet wireless, grup sanitar propriu cu cadă sau duș. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. momentele de relaxare se pot petrece la sala de fitness, saună sau solar. De asemenea, este pus la dispoziție și spațiu de parcare. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Trandafirilor, nr. 85/A , Sovata

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, la câteva minute de Lacul Ursu.

Hotelul Pacsirta dispune de 13 camere duble și triple, mobilate modern și dotate cu: tv, televizor, internet wireless sau prin cablu, minibar, baie proprie. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină sunt oferite o gamă diversificată de preparate transilvănene și internaționale. Timpul liber se poate petrece în sala de jocuri ce oferă masă de biliard și fotbal de masă. De asemenea, este amen Detalii »