Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (8) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (13) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (7) hoteluri
  (13) hoteluri
  (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (13) hoteluri
  (13) hoteluri
  (5) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
Cum ajungeţi în Suceava :

Hoteluri Suceava

Suceava

13 hoteluri

 • Scor: 8.24

  Str. Mihai Viteazul, nr. 4-6 , Suceava

  Hotelul este situat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.
  de la32EURO

Hotelul Continental dispune de 62 de spații de cazare, structurate în: 21 camere single, 37 camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurantul propriu. Cele 4 săli de conferințe au o capacitate d Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Sofia Vicoveanca. nr. 68 , Suceava

  Hotelul este amplasat la 500 m de autogară și 3.5 km de centrul orașului.

Hotelul Sonnenhof are o capacitate de cazare de 48 de camere duble spațioase. Acestea sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, seif, baie proprie cu cadă și uscător de păr, acces pe baza de cartelă. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria internațională. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasă sau în grădina de vară. Pentru seminar Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Sofia Vicoveanca, nr. 24 , Suceava

  Hotelul este situat la intrare în oraș, dinspre București, fiind aproape de centrele comerciale.

Hotelul Albert are o capacitate de cazare de 60 de camere duble triple și apartamente dispuse în două corpuri. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless și spein cablu, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul propriu are o capacitate de 120 de locuri unde clienții pot servi preparate gastronomice variate sau organiza diverse evenimente. Barul are o capacitate de 40 de locuri și oferă o ga Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Ana Ipătescu, nr. 5 , Suceava

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de principalele obiective turistice și administrative ale orașului.

Datorită amplasării sale și a tarifelor percepute, hotelul Bucovina este o variantă optimă de cazare pentru cei cu buget redus. Hotelul oferă 223 locuri de cazare dispuse în 116 camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de tv, telefon și grup sanitar propriu, iar apartamentele au și frigider. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria român Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Vasile Bumbac, nr. 4-8 , Suceava

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, lângă Parcul central.

Hotelul Gloria dispune de 32 de spații de cazare, structurate în: 23 camere duble, 6 camere single, 1 suită și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul, cu o capacitate de 250 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucătăria bucovineană, cât și internațională, într-o atmosferă relaxantă. Pentru seminarii, conferințe sau întâlniri de afa Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Sofia Vicoveanca, nr. 17 , Suceava

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, la intrarea în oraș.

Hotelul  Imperium are o capacitate de cazare de 78 de camere, amenajate cu bun gust, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj sau cadă cu jacuzzi. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Sal Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Cabanei, nr. 9 , Suceava

  Hotelul este situat într-un cadru pitoresc, la 3,5 km de oraș și la 5 km de gară.

Hotelul Căprioara are o capacitatate de cazare de 31 de locuri dispuse în 12 camere single, duble, triple și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate tradiționale bucovinene și vânătorești. Pentru petrecerea timpului liber hotelul oferă: echitație, vânătoare, Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Zamca, nr. 28 A , Suceava

  Hotelul este situat lângă Mănăstirea Zamca și la 20 de minute de centrul orașului.

Hotelul Zamca oferă 90 de locuri de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, internet wireless, frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu. Restaurantul disune de două saloane și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasa î Detalii »

 • Scor: 8.97

  Loc. Scheia, nr. 48A , Suceava

  Hotelul este situat la marginea orașului, la 4,5 km de centrul orașului.

Hotelul Polaris are o capacitate de cazare de 44 de camere dispuse în 24 de camere cu pat matrimonial și 20 de camere cu paturi separate. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, internet, minibar, grup sanitar propriu cu duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 400 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Mesele pot fi Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Universității, nr. 32 , Suceava

  Hotelul este amplasat vis-a-vis de parcul Universității Șefan cel Mare și la 15 minute de aeroport.

Hotelul Classic oferă 24 de spații de cazare dispuse în: 13 camere cu pat matrimonial, 7 camere twin și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă diverificată de preparate din bucătăria tradițională românească, cât și delicatese din bucătăria internațională, într-un cadru intim. Sunt oferite ș Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mitropoliei, nr. 3 , Suceava

  Hotelul este zituat ăn zona rezidențială a orașului, aproape de Cetatea de Scaun.

Hotelul Balada are o capacitate de cazare de 18 camere duble și un apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce ofer o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă plăcută. Sunt oferite și o serie de servicii, precum: room service, spălătorie, seif la recep Detalii »

Casa Aristocrat dispune de 14 spații de cazare structurate în 12 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Oaspetii își pot începe ziua cu un mic dejun bogat în stil bufet suedez ce se serveste în sala de mese, iar pentru prânz și cină pot comanda din gama variată de preparate oferite. de asemenea, hotelu Detalii »

Conacul Domnesc pune la dispoziție 40 de spații de cazare, structurate în: 2 camere single, 2 camere duble matrimoniale, 33 camere duble twin, 1 cameră triplă, 1 duplex și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațio Detalii »