Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (7) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (4) hoteluri
  (4) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
Cum ajungeţi în Targu Jiu:

Hoteluri Targu Jiu

Targu Jiu

8 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Str. Victoriei, nr. 35 A , Targu Jiu

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Laguna dispune de 27 de camere cu pat matrimonial, un apartament Executive și un apartament Business. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș, balcon. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase, într-o atmosferă plăcută, iar la cerere se poate transforma în sală de conferințe. Hotelul dispune și de un bar se s Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17 , Targu Jiu

  Hotelul este situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului.

Hotelul Anna oferă 30 de spații de cazare dispuse în: 14 camere twin, 12 camere matrimoniale, 2 apartamente și 2 garsoniere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet wireless, seif, minibar, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr, papuci și halat de baie. Restaurantul oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru confer Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Eroilor, nr. 6 , Targu Jiu

  Hotelul este situat în zona centrală aproape de Parcul Central cu Poarta Sărutului, Aleea Scaunelor și Masa Tăcerii.

Hotelul Gorj are o capacitate de cazare de 288 de locuri dispuse în 144 de camere duble, triple și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate g Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Calea Eroilor, nr. 22 , Targu Jiu

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Europa are o capacitate de cazare de 57 de louri dispuse în: 16 camere cu pat matrimonial, 8 camere twin și 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină pot alege dintr-o gamă variată de preparate. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa în aer liber. Hotelul oferă și o Detalii »

 • Scor: 9.26

  Aleea Digului, nr. 1B , Targu Jiu

  Hotelul este situat pe malul râului Jiu, la 3 minute de piața centrală a orașului.

Hotelul River dispune de 12 camere duble matrimoniale, ce pot fi utilizate și în regim single. Acestea sunt dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate. Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: spălătorie, călcătorie, trezirea turiștilor la ora solicitată, parcare supravegheată Detalii »

Hotelul Brâncuși oferă 86 de locuri de cazare dispuse în: 5 camere single, 28 camere duble twin/matrimoniale, 3 camere triple, 4 apartamente, 1 apartament king, 3 camere single luxury cu pat matrimonial, 3 camere duble luxury cu pat matrimonial. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Progresului, nr. 1-3 , Targu Jiu

  Hotelul este amplasat la aproximativ 1 km de centrul orașului.

Hotelul Lexi Star are o capacitate de cazare de 32 de locuri în prima aripă și 24 de locuri în a doua aripă, structurate în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu hisromasaj și uscător de păr. Restaurantul  dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și in Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Victoriei, nr. 142 , Targu Jiu

  Hotelul este situat într-o zona liniștită, aproape de centrul orașului.

Hotelul Anabell are o capacitate de cazare de 12 camere dispuse în camere single și duble. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de băuturi calde și reci. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie. Detalii »