Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (13) hoteluri
  (10) hoteluri
  (14) hoteluri
  (14) hoteluri
  (4) hoteluri
  (13) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (13) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (6) hoteluri
  (14) hoteluri
  (12) hoteluri
  (4) hoteluri
  (13) hoteluri
  (14) hoteluri
  (14) hoteluri
  (14) hoteluri
  (6) hoteluri
  (12) hoteluri
  (14) hoteluri
Cum ajungeţi în Targu Mures:

Hoteluri Targu Mures

Targu Mures

14 hoteluri

 • Scor: 8.24

  Piața Teatrului, nr. 5-6 , Targu Mures

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.
  de la39EURO

Hotelul Continental dispune de 111 camere structurate în: 32 de camere matrimoniale, 82 de camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu un meniu internațional variat. Pentru întâlniri de afaceri, training-uri sau seminarii hotelul dispune de 3 săli de conferințe, cu o capacita Detalii »

 • Scor: 8.97

  Piața Trandafirilor, nr. 46-47 , Targu Mures

  Hotelul este amplasat în zona centrală, la 3 km de gară.

Hotelul Plaza V are o capacitate de cazare de 104 camere dispuse în camere de 4 și 5 stele. Camerele sunt spațioase, unic decorate și dotate cu: TV, LCD, telefon, aer condiționat, internet, minibar, seif, baie prorpie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul ptoptiu ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria internațională, într-o atmosferă elegantă și relaxantă. Pentru organizarea con Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Gheorghe Doja, nr. 231 , Targu Mures

  Hotelul este situat la intrarea în oraș, la 7 km de seroport.

Hotelul President oferă 156 locuri de cazare dispuse în: 20 de camere matrimoniale, 56 camere duble twin, 2 apartamente junior, 2 apartamente standard și 2 apartamente prezidențiale. Camerele sunt spațioase, cu un design unic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, sistem de climatozare, minibar, seif, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu specific argentinian, are o capacitate de 120 de l Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Gheorghe Doja, nr. 155 , Targu Mures

  Hotelul este situat la 1,7 km de entrul orașului și la 9 km de aeroport.

Hotelul Perla are o capacitate de cazare de 22 de camere dispuse în: 4 camere single, 16 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, seif, are condiționat, baie proprie cu uscător de păr, papuci și halat de baie. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoo Detalii »

 • Scor: 8.68

  Piața Trandafirilor, nr. 45 , Targu Mures

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Datorită amplasării sale și aserviciilor de calitate oferite, hotelul Concordia este o variantă optimă atât pentru turismul de afaceri cât și pentru ceș de relaxare. Hotelul are o capacitate de cazare de34 de camere dispuse în: 17 camere cu pat king size, 11 camere twin, 2 garsoniere junior suite și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Uzinei, nr. 16-18 , Targu Mures

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la aproximati 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Everest oferă 22 de spații de cazare dispuse în 20 de camere cu două paturi și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, ședințe sau întâlniri de afaceri est Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Insulei, nr. 35 , Targu Mures

  Hotelul este amplasat la 10 minute de centrul orașului și la 20 de minute de aeroport.

Hotelul Black Lord are o capacitate de cazare de 80 de locuri dispuse în: 16 camere cu două paturi, 20 camere cu pat matrimonial și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională. Barul completează atmosfera res Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 250 , Targu Mures

  Hotelul este situat la intrarea îm oraș, dinspre Sighișoara.

Hotelul Business dispune de 56 de camere, structurate în: 48 camere duble, 2 camere Junior suite, 2 apartamente Business, 2 apartamente Standard și 2 apartamente Penthouse. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul hotelului este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Gheorghe Doja, nr. 143 , Targu Mures

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului și la 10 km de aeroport.

Hotelul Ciao are o capacitate de cazare de 34 de camere dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 350 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase, într-o atmosferă relaxantă. Cele două sală de conferințe, cu o capacitate de 18 și Detalii »

 • Scor: 9.26

  Piața Victoriei, nr. 28-30 , Targu Mures

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 2 km de gară.

Hotelul Grand are o capacitate de cazare de 104 camere dispuse în 98 de camere single și duble și 6 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie. Restaurantul oferă specialități culinare din bucătăria internaţională şi din cea românească, iar la bar se pot servi diverse sortimente de băuturi și cocktail-uri. Sala de conferințe are o capacitate Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 297 , Targu Mures

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.

Hotelul  Sandoria oferă 130 de locuri de cazare dispuse în: 23 de camere matrimoniale, 30 de camere duble, 3 camere triple și 1 apartament. Acestea sunt amenajate elegant și dispun de: TV LCD, internet, sistem de climatizare, minibar, baie proprie cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce dispune de două săli cu 200 și 350 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate cu specific românesc, unguresc și Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Tamas Erno, nr. 1 , Targu Mures

  Hotelul este amplasat langa zona bazelor sportive și la 1.5 km de centrul oraşului.

Hotelul Arena are o capacitate de cazare de 30 de camere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, seif, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, produse cosmetice și halat de baie. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 80 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de confer Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Vale, nr. 1 , Targu Mures

  Hotelul este situat la 1 km de gară și la 2 km de centrul orașului.

Hotelul Darina are o capacitate de cazare de 85 de locuri dispuse în: 37 de camere twin, 8 garsoniere și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, iar apartamentele dispun de jacuzzi. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul are o capacitate de 300 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea in Detalii »

Hotelul Premier oferă 27 de spații de cazare dispuse în 25 de camere și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau duș, iar accesul se face pe bază de cartelă magnetică. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent în stil bufet suedez servit în sala de mese. Pentru organizarea de conferințe, prezentîări sau întâlniri de af Detalii »