Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (34) hoteluri
  (17) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (40) hoteluri
  (5) hoteluri
  (27) hoteluri
  (17) hoteluri
  (18) hoteluri
  (39) hoteluri
  (39) hoteluri
  (49) hoteluri
  (42) hoteluri
  (6) hoteluri
  (51) hoteluri
  (19) hoteluri
  (46) hoteluri
  (13) hoteluri
  (46) hoteluri
  (14) hoteluri
  (43) hoteluri
  (27) hoteluri
  (53) hoteluri
  (50) hoteluri
  (17) hoteluri
  (46) hoteluri
  (51) hoteluri
  (53) hoteluri
  (52) hoteluri
  (34) hoteluri
  (51) hoteluri
  (3) hoteluri
  (46) hoteluri
Cum ajungeţi în Timisoara:

Hoteluri Timisoara

Timisoara

53 hoteluri

 • Scor: 8.68

  Str. Miorița, nr. 11-13 , Timisoara

  Hotelul este amplasat la 2 km de centrul orașului și la 11 km de aeroport.
  de la40EURO

Hotelul Check Inn oferă 48 de spații de cazare dispuse în 45 de camere si 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, seif, aer condiționat, baie proprie. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină sunt oferite diverse preparate, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională. Barul completează atmosfera restaurantulu Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Protopop George Dragomir, nr. 9 , Timisoara

  Hotelul este amplasat în centrul orașului și face parte din complexul hotelier Perla.
  de la210lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 31 de camere spațioase, mobilate cu mult bun gust și sunt dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, încălzire proprie, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele au cadă cu hidromasaj. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria românească și in Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Protopop George Dragomir, nr. 7 , Timisoara

  Hotelul este situat în centrul orașului și face parte din complexul hotelier Perla.
  de la150lei

Hotelul dispune de 22 de camere, categoria 3* standard. Camerele sunt confortabile, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, încălzire proprie, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, atât din bucătăria tradițional românească cât și din cea internațională. Pentru conferințe, seminarii Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Evlia Celebi nr 14 , Timisoara

  Hotelul este situat la 1 km de centrul orașului și face parte din complexul Perla, ce este format din 3 corpuri.
  de la190lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 30 de camere, categoria 3* business.Camerele sunt spațioase, decorate într-un stil minimalist și sunt dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, încălzire proprie, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 60 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătări Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Dinu Lipatti, nr. 25 , Timisoara

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, în apropiere de Gara de Nord.
  de la190lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 18 camere dispuse în 15 camere, în regim single sau double și 3 apartamente. Acestea sunt mobilate modern și cu dotări ce se ridică la standarde internaționale: TV, aer condiționat, telefon, minibar, baie proprie. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, cu o capacitate de 30 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițională românească și cea in Detalii »

 • Scor: 8.82

  Calea Torontalului, nr. 71 , Timisoara

  Hotelul este localizat la intrarea în oraș, 3 km de centrul orașului.
  de la150lei

Hotelul Torontal oferă 23 de spații de cazare dispuse în 20 de camere double și 3 apartamente. Acestea sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 70 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru organizarea Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Divizia 9 Cavalerie , Timisoara

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 10 minute de aeroport.
  de la54EURO

Hotelul Angellis are o capacitate de cazare de 50 de camere dispuse în camere single, duble, apartamente și apartamente de lux. Camerele sunt mobilate elegant, cu mult bun gust și au toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV, telefon, fax, internet wireless, aer condiționat, mini-bar, casete  de valori, baie cu uscător de păr. Restaurantul Bavaria își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate cu specific in Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Lucian Blaga, nr. 3 , Timisoara

  Hotelul este situat în centrul orașului, la mică distanţă de monumentele importante din oraş.
  de la230lei

Hotelul Victoria dispune de 15 camere, spațioase, mobilate cu bun gust si dotate cu: TV, telefon, internet, minibar, seif, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Restaurantul hotelului își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate tradiționale românești și din bucătăria internațională, iar la bar se oferă un meniu extins de băuturi și cocktailuri. Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: room service, Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Mehadia, nr. 5 , Timisoara

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului şi la 5 km de Gara de Nord.
  de la105lei

Hotelul Euro are o capacitate de cazare de 47 de camere structurate în: 33 camere single, 11 camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și cu bun gust și sunt dotate cu: frigider, minibar, televizor, telefon internațional, internet, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 58 de locuri, dispuse în mai multe separeuri intime și oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria rom Detalii »

Oxford Inns & Suites are o capacitate de cazare de 21 de camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate în stil elegant și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină este oferită o gamă variată de preparate din bucătăria națională și cea internațională. Pen Detalii »

Cu o amplasare de neegalat în centrul oraşului şi în vecinătatea liniştitoare a Parcului Civic, Hotelul North Star Continental, se află la numai câteva minute de Piaţa Unirii, Bastion, cluburi de noapte, toate atracţiile majore turistice şi de business. Considerat un simbol arhitectonic, Hotelul Continental, cea mai înaltă clădire din oraş, a fost recent renovat în întregime să vă ofere lux, eficienţă şi relaxare. Recepţi Detalii »

 • Scor: 9.71

  Calea Martirilor 1989 (fosta Girocului), nr.125 , Timisoara

  Hotelul este aplasat într-o zonă rezidențială, la 4 km de centrul orașului.
  de la31EURO

Hotelul IQ are o capacitate de cazare de 24 de camere dispuse în camere double și camere single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, aer condiționat, internet Wi-Fi, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițională românească și internațională. Întâlnirile de afaceri, conferințele Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Lugojului, nr.30 , Timisoara

  Hotelul este situat la ieșirea din Timișoara, la 4 km de aeroport.
  de la110lei

Hotelul Arta are o capacitate de cazare de 38 de camere structurate în camere single și double. Camerele sunt amenajate modern și dotate cu: tv și cablu tv, minibar, aer condiționat, internet. Restaurantul hotelului are o capacitate de 400 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o varietate de specialităţi tradiţionale româneşti şi internaţionale. Cele 3 săli de conferințe ce sunt puse la dipoziția clienților sunt specia Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Mehadia , Timisoara

  Hotelul este amplasat în zona centrală, la 5 km față de Gara de Nord și 10 km de la Aeroportul Internațional.
  de la130lei

Hotelul Valentina are o capacitate de cazare de 16 careme dispuse în: camere single, matrimoniale și duble. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV, telefon, aer condiționat, internet, încălzire centrală, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă pe timpul verii sau în restaurant, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Pentru în Detalii »

 • Scor: 8.82

  Aleea F.C. Ripensia, nr. 7A , Timisoara

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 20 de minute de Aeroportul Traian Vuia.
  de la35EURO

Hotelul Boavista dispune de 61 de camere structurate în: 32 camere cu pat matrimonial, 16 camere cu paturi duble, 3 suite și 10 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV, internet wireless, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr și halat de baie. Anumite camere includ zone separate de şedere şi bucătării complet echipate. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 1 Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Simion Bãrnuţiu, nr. 29 , Timisoara

  Hotelul este situat în cartierul de afaceri al oraşului, la jumătatea distanței dintre aeroport și centrul istoric.
  de la180lei

Hotelul Boca Junior dispune de 32 de camere și 4 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: cablu tv, telefon cu acces internațional, aer condiționat,minibar și baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 60 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri. Hotelul dispune și de un salon pentru evenimente, cu o capacitate de 150 de locuri. În Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Ștefan cel Mare, nr 5 , Timisoara

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, la câteva minute de pincipalele obiective turistice.
  de la90lei

Hotelul oferă o ambiență epocală, prin situarea sa într-o clâdire cu o vechime de 200 de ani, dar renovată și modernizată pentru a oferi maxim de confort. Spațiul de cazare este suficient pentru 45 de persoane fiind structurat în: 2 apartamente , 4 garsoniere, 11 camere duble și 8 camere twin. Camerele sunt amenajate cu atenție și dotate cu: aer condiționat, tv, frigider, telefon cu acces internațional, baie proprie. Mesele Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Șagului, DN 59, km 8+400 , Timisoara

  Hotelul este situat departe de galăgia cotidiană, în vecinătatea centrului Metro 1 și la 15 minute de centrul orașului.
  de la160lei

Prin eleganța, rafinamentul, serviciile ireproșabile și profesionalismul personalului angajat, acest hotel catalogat la 3 stele se bucură de o apreciere ce se ridică la nivelul de 4 stele. Hotelul Aurelia dispune de 41 de camere, structurate în: camere duble,  simple, matrimoniale, apartamentele junior și senior. Apartamentele Senior Suite sunt formate dintr-o singură cameră cu pat matrimonial și canapea neextensibilă, iar apa Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Iosif Bulbuca,nr. 20 , Timisoara

  Hotelul este situat la 8 minute de Gara de Nord și la 10 minute de aerorport.
  de la47EURO

Hotelul Lido are o capacitate de cazare de 144 de locuri dispuse în 60 de camere: camere single, duble, apartamente junior, suite familiare precum și apartamente DELUXE, iar una din camere este complet echipată pentru persoanele cu dizabilități. Camerele sunt mobilate într-un stil elegant și dotate cu: televizor, internet WIFI, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propr Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Ion Ionescu de la Brad 1 / C , Timisoara

  Hotelul este situat în apropierea complexului comercial Iulius Mall și la 10 minute de centrul orașului.
  de la25EURO

Hotelul Adriatico are o capacitate de cazare de 36 de locuri dispuse în 18 camere cu pat matrimonial și un apartament. Camerele sunt mobilate atent și oferă confortul necesar, fiind dotate cu: cablu tv, internet, linie telefonică, aer condiționat, încălzire individual reglabilă, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 60 de locuri, ce oferă o gamă variată de prepa Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Cozia 51-53 , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la numai 2 km de centrul orașului.
  de la260lei

Hotelul Reghina Blue are o capacitate de cazare de 50 de camere, dispuse în: 36 de camere cu pat matrimonial, 6 camere duble - twin, 6 garsoniere şi 2 apartamente penthouse luxoase. Camerele sunt spațioase, mobilate cu mult bun gust și dotate cu: telefon cu acces internaţional, TV, internet wireless, aer condiționat, control individual al climatizării, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de casă. Camerele au o vedere spec Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Cozia, nr. 91 , Timisoara

  Hotelul este amplasat la 2 km de centrul orașului, la 4 km de Gara de Nord și 10 km de aeroport.
  de la150lei

Hotelul Reghina are o capacitate de cazare de 30 de camere dispuse în: 18 camere single, 6 camere duble, 3 garsoniere și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, cu un design modern și dotate cu: aer condiționat, televizor, telefon internațional, internet, minibar, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Apartamentele dispun, pe lângă dormitor și living și de un office-corner dotat cu facilităti business Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Aristide Demetriade, nr. 6 , Timisoara

  Hotelul este situat la 10 minute de centrul oraşului și 5 minute de centrul comercial Iulius Mall.
  de la85lei

Hotelul Larissa dispune de: 7 camere duble cu duș, 2 camere duble cu cadă, 9 camere duble în regim single, 1 single cu velux, 1 apartament prezidențial cu jacuzzi și 1 apartament VIP cu gradină japoneză. Camerele sunt mobilate modern și cu bun gust și dispun de: internet wireless, TV, telefon cu acces internațional, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Hotelul dispune și de restaurant ce oferă o gamă variată de pr Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Mocsonyi, nr. 8, Piata Sinaia , Timisoara

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice ale orașului.
  de la55EURO

Hotelul  Iosefin Residence este compus doar din apartamente, fiind un concept nou în domeniul hotelier din România. Hotelul dispune de 25 de apartamente structurate în: 10 apartamente business, 8 apartamente standard şi 7 apartamente studio, fiind compuse din hol de primire, living, dormitor, bucătărie şi baie. Acestea sunt atent mobilate, cu mobilă din lemn masiv și sunt utilate cu: internet, TV LCD, telefon internațional, aer c Detalii »

 • Scor: 7.79

  Str. Urseni, nr 16 B , Timisoara

  Hotelul este amplasat într-un cartier rezidențial, la 15 minute de centrul orașului și la 20 de minute de aeroport.
  de la55EURO

Hotelul Casa de la Rosa are o capacitate de cazare de 31 de camere dispuse în: 20 de camere single cu paturi matrimoniale, 6 camere double cu 2 paturi de o persoana și 5 apartamente cu paturi matrimoniale. Camerele sunt amenajate într-o influență clasic mediteraneană iar din dotări nu lipsesc: telefon, TV, internet, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. În restaurantul propriu se pot savura preparate atât din bucătări Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str Lenau, nr 6 , Timisoara

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Piața Revoluției.

Hotelul Central are o capacitate de cazare de 86 de camere dispuse în 84 camere duble și 2 apartamente. Acestea sunt mobilate elegant și cu toate dotările necesare unei șederi plăcute: aer condiționat, telefon, TV, internet, minibar, jacuzzi, uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate tradiţionale româneşti şi internaţionale. Întâlnirile de afaceri și conferințele se Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Aradului, nr. 85 , Timisoara

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului.

Hotelul Neon are o capacitate de cazare de 15 camere dispuse în camere single şi duble şi un apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute, precum: televizor, internet, rețea telefonică, sisteme de climatizare, minibar, birou, baie proprie. Hotelul dispune de o terasa și 2 restaurante, cu o capacitate de 40 și 120 de locuri, ce își întâmpină clienții cu o gamă variată de p Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Moldovei, nr.10 , Timisoara

  Hotelul este amplasat într-un cartier rezidențial liniștit, la 2 km de centrul orașului.

Hotelul Doria are o capacitate de cazare de 12 camere, atent mobilate și dotate cu: televizor, telefon internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie. Hotelul dispune de terasă și restaurant ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițională românească și internațională. Se oferă și o serie de servicii, precum: room service, spălătorie, parcare și transport la și de Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str Lorena, nr.1 , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, la doar 5 minute de centru și la 10 minute de aeroport.

Hotelul Royal Plaza dispune de 25 de camere structurate în: 4 apartamente, 10 camere duble și 11 camere single. Camerele sunt atent amenajate, cu mult bun gust și dotate conform standardelor internaționale: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, mini bar, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate cu specific românesc și internațional. Este Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Steaua, nr. 54 , Timisoara

  Hotelul este situat la 10 minute de centrul istroric și la 10 minute de Gara de Nord.

Hotelul Koronna are o capacitate de cazare de 28 de camere dispuse în: 9 camere single, 11 camere duble și 8 camere matrimoniale. Camerele au un design deosebit, fiecare fiind diferită și au toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV LCD, internet wireless, telefon, minibar, climatizare controlată individual, baie proprie cu uscător de păr, iar unele camere au și balcon. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 250 de locuri Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Romulus, nr. 36 , Timisoara

  Hotelul este situat la câteva minute de centrul istoric al orașului și la 15 minute de aeroport.

Hotelul Excelsior are o capacitate de cazare de 30 de camere dispune în 27 de camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, decorate elegant și echipate complet pentru a asigura un confort maxim: birou, mini-bar, seif de valori, aer conditionat, televizor, cablu TV, linii telefonice internaționale, baie cu duș și cadă, uscător de păr, halat de baie și papuci de casă. Decorat în stil contemporan, restaurantul hotelului Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Renașterii, nr. 6 , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zona rezidențială a orașului, la 2,5 km de centru.

Hotelul Elisei are o capacitate de cazare de 14 camere, structurate în: camere single, duble și triple. Camerele sunt amenajate cu mobilier clasic și dispun de: televiziune prin cablu, aer condiționat, mini-frigider, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Hotelul dispune de un bar, deschis non-stop, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de băuturi și cocktailuri. De asemenea hotelul dispune și de rec Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, nr. 29 A , Timisoara

  Hotelul este situat la 7 minute de centrul orașului și la 5 km față de aeroport.

Hotelul Imperial are o capacitate de 22 de camere, dispuse în: 10 camere standard și 12 camere deluxe. Camerele sunt amenajate atât în stil modern cât și în stil clasic, fiind dotate cu: TV, telefon, aer condiționat,  internet wireless, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Hotelul dispune de 2 săli de restaurant, cu o capacitate de 60, respectiv 80 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă v Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Ștrandului nr.12 A , Timisoara

  Hotelul este situat la 2 km de Aeroportul Internațional Traian Vuia și la doar 5 minute de centrul orașului.

Hotelul  Ramina are o capacitate de cazare de 40 de locuri structurate în: camere single, double și un apartament de lux. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și cu dotări la standarde internaționale: TV LCD, telefon, internet Wi-Fi, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie, iar apartamentul are și jacuzzi. Restaurantul are o capacitate de 160 de locuri și își întâmpină clienții cu un meniu diversificat, atât cu s Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Pr. Traian Pelea, nr.39, Izvin , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la 17 km de centrul orașului și la 15 km de aeroport.

Hotelul dispune de 9 camere duble, 1 apartament și 1 casă complex. Camerele sunt decorate unic, cu diferite teme variind între stilul grecesc, japonez şi veneţian. Acestea sunt dotate cu: TV, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în business room, ce are o capacitate de 20 de locuri și este amenajată corespunzător. M Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bdul. Victor Babeș, nr. 25 , Timisoara

  Hotelul este amplasat la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului şi la 15 minute de aeroport.

Hotelul Silva are o capacitate de cazare de 18 camere, ce sunt atent mobilate și dotate cu: TV prin cablu, telefon, aer condiționat, internet wireless, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină clienții cu o gamă variată de meniuri. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii sau diverse evenimente este pusă la dispoziția clienților o sală de conferințe, cu o capacitate de 25 de locuri, special Detalii »

Hotelul are o capacitate de cazare de 120 de locuri dispuse în: camere economy, camere standard, camere business, apartamente executiv sau apartamente imperial. Camerele sunt decorate unic, cu mobilier de colecție și sunt dotate cu: TV, linie telefonică directă internațională, aer condiționat, mini-bar, seif, baie proprie cu cadă sau jacuzzi și uscător de păr. Hotelul dispune de 3 săli de restaurant, cu o capacitate între 70 și Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Mihail Kogălniceanu, nr.8 , Timisoara

  Hotelul este situat la 5 minute de aeroport și la 10 minute de centrul istoric.

Hotelul Pacific are o capacitate de 40 de locuri dispuse în 18 spații de cazare. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, internet, mini bar, seif, sistem de climatizare, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă preparate din bucătăria tradițională românească, ungurească și internațională într-o atmosferă caldă și stilată. În sezonul c Detalii »

 • Scor: 8.24

  Calea Lugojului, nr. 7 , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la doar 1 km de centrul orașului și de aeroport.

Hotelul Club Senator are o capacitate de cazare de 15 camere duble, care pot fi rezervate şi în regim single sau triplu. Camerele sunt spațioase, cu vedere spre grădină, mobilate cu bun gust și dispun de: linie telefonică directă internă și internațională, TV, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Hotelul dispune de 3 săli de restaurant, ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradi Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Dorobanților, nr. 94 , Timisoara

  Hotelul este situat la o distanță de 2.5 Km de aeropor și 6 Km de centrul orașului.

Hotelul 2000 dispune de 56 de camere structurate în camere single și double, 3 apartamente și două apartamente prezidențiale. Acestea sunt atent mobilate și dotate cu toate utilitățile necesare: TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Co Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Radu Tudoran, nr.18 (intr. din Aleea Ghirodei) , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 5 minute de centrul orașului și 10 minute de aeroport.

Hotelul Tresor are o capacitate de cazare de 46 locuri, dispuse în camere cu pat matrimonial și apartamente, dintre care unul prezidențial cu terasă proprie. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: telefon internațional, TV, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci. Mesele se pot servi atât în restaurant, ce are o capacitate de 120 de locuri, cât și în aer li Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bd. Simion Bărnuțiu, nr. 44 , Timisoara

  Hotelul este situat la 2.5 km de centrul orașului și la 8 km de aeroportul din Giarmata.

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 74 de camere confortabile și atent mobilate. Acestea dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar și baie proprie. La parterul hotelului este situat restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, ce se impune prin eleganță și stil. Acestea oferă o gamă variată de meniuri atât din bucătăria românească cât și din ce Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. F.C. Ripensia, nr. 29 A , Timisoara

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului și în apropierea stadionul de fotbal Dan Păltinişanu.

Hotelul Novera dispune de 23 de camere, spațioase, atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. La ultimul etaj al clădirii se află terasa care oferă o privelişte panoramică asupra orașului. Întâlnirile de afaceri, conf Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str.Arieș, nr.19 , Timisoara

  Hotelul este amplasat aproape de Stadionul Dan Păltinişanu și Piața Tineretului.

Hotelul are o capacitate de cazare de 16 camere dispuse în: camere double, camere triple și apartamente. Camerele sunt atent amenajate, conform standardelor internaționale și dotate cu: televizor, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri. Baru Detalii »

 • Scor: 9.71

  Str. Pestalozzi, nr 1A , Timisoara

  Hotelul este amplasat la doar 1,5 km de centrul oraşului și 12 km de Aeroportul Internațional.

Hotelul NH are o capacitate de cazare de 83 de camere dispuse în: 47 camere twin, 31 camere matrimoniale, 3 apartamente și 2 camere pentru persoane cu handicap. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, internet WIFI, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul oferă oaspeților, într-o armosferă placută, o gamă variată de preparate din bucătăria românească şi internaţională, iar bar Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Turda, nr.28 , Timisoara

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la doar 2 kilometri de aeroport.

Hotelul Vandia dispune de 16 camere dispuse în: 11 camere cu pat matrimonial, 4 camere în regim double și 1 apartament spațios. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: Tv cablu, telefon cu acces internațional, aer condiționat, internet, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul, într-o ambianță intimă și relaxantă, oferă un meniu variat din bucătăria românească și internațională, iar barul vine în Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Glad, nr 51-53 , Timisoara

  Hotelul este situat în centrul vechi, într-o zonă liniștită, la doar 3 minute de Gara de Nord.

Hotelul Delpack are o capacitate de cazare de 80 de locuri dispuse în: camere single, double, apartamente junior și apartamente de lux. Fiind construit într-un stil cubist, camerele sunt luminoase, cu un design sofisticat și dotate cu: internet wirless, telefon cu acces internațional, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Apartamentele situate la penhouse sunt inconjurate de o terasă ce oferă o panorama su Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Horia, nr. 110 , Timisoara

  Hotelul este situat într-o zonă ferită de agitația cotidiană, la doar 15 minute de centrul orașului.

Hotelul  Sydney are o capacitate de cazare de 50 de locuri dispuse în: 8 camere cu pat matrimonial , 6 camere duble,  2  apartamente  suite (de  lux)  și 1 apartament  Imperial. Apartament imperial se intinde pe două nivele, având camera de zi, dormitor, șemineu, bar și jacuzzi .Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: televizor, telefon, aer condiționat, minibar și baie proprie. Restaurantul îș Detalii »

 • Scor: 9.12

  Calea Aradului, nr. 58 , Timisoara

  Hotelul este situat la doar 5 minute de centrul orașului și aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Apollo are o capacitate totala de cazare de 41 de locuri dispuse în 27 de camere: 7 camere single, 14 double matrimoniale, 3 double twin și 6 garsoniere. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: telefon, TV, aer condiționat, internet și baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Eroilor de la Tisa, nr. 57 , Timisoara

  Hotelul este amplasat in veinătatea campusul studenţesc și la 2 km de centrul orașului.

Hotelul dispune de 20 de camere single, double și un apartament, utilate conform standardelor internaționale, pentru a oferi confortul necesar. Camerele atent mobilate sunt dotate cu: televizor și cablu TV, telefon, aer condiționat, internet și baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu care, într-o atmosferă modernă și elegantă, își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate. Pentru timpul liber, hote Detalii »