Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (4) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (3) hoteluri
  (11) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (11) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (4) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (11) hoteluri
  (11) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
Cum ajungeţi în Tulcea:

Hoteluri Tulcea

Tulcea

11 hoteluri

 • Scor: 8.68

  Str. Portului, nr. 1 , Tulcea

  Hotelul este situat pe malul Dunării, lângă faleză.

Hotelul Esplanada dispune de 104 spații de cazare structurate în: 63 de camere twin, 25 de camere matrimoniale, 12 camere matrimoniale executive și 4 junior suite. Camerele sunt spațioase, cu  mobilier în stil clasic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet prin cablu și Wi- Fi, minibar, birou de lucru, facilități de pregătire ceai/cafea, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Mese Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Păcii, nr. 6 , Tulcea

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 800 m de gară.

Hotelul Select dispune de 42 de spații de cazare structurate în 41 de camere duble și un apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, sistem de climatizare, minibar, baie porprie cu cadă. Restaurantul, cu o capacitate de 150 de locuri, își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, iar la br se pot servi Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Toamnei, nr. 1 , Tulcea

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Datorită amplasării sale și a serviciilor oferite, hotelul Rex este o variantă oprimă de cazare atât pentru turismul de afaceri sau cel de agrement. Hotelul are o capacitate de cazare de 39 de camere dispuse în: 20 de camere twin, 13 camere duble matrimoniale și 6 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, televizor, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Babadag, nr. 127 , Tulcea

  Hotelul este amplasat la 600 de metri de centrul orașului şi la 2,5 km de gară.

Hotelul City are o capacitate de cazare de 24 de camere duble, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, grup sanitar popriu. Restaurantul, cu o capacitate de 400 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria româneasca, cât și internațională. Barul completează atmosfera deosebită a restaurantului, oferind o diversifica Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Păcii, nr. 20 , Tulcea

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Europolis oferă 125 de locuri de cazare dispuse în 53 de camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul hotelului oferă o gamă variate de preparate din bucătăria națională și cea internațională, fiind ideal pentru evenimente organizate de companii, clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sunt ofe Detalii »

 • Scor: 9.41

  Băltenii de Sus, Comuna Bestepe , Tulcea

  Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe.

Hotelul Wels dispune de 34 de locuri de cazare, structurate în: 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale și 1 doubling (2 camere duble twin cu hol comun, cu băi separate). Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, radio, internet, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr, balcon sau terasă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate tradiționale româ Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Păcii, nr. 3 , Tulcea

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 400 de metri distanţă de malul Dunării.

Hotelul Egreta are o capacitate de cazare de 98 de camere dispuse în: 35 camere cu pat matrimonial, 14 camere cu 1 pat, 33 camere cu 2 paturi și 16 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 200 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Ing. Dumitru Ivanov , Tulcea

  Hotelul este situat pe o insulă, la câteva minute de gară.

Hotelul Insula are o capacitate de cazare de 45 de camere, dotate cu: tv, telefon, frigider, internet, grup sanitar propriu cu duș, uscător de păr și cosmetice. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cinâ pot comanda din gama variată de preparate ale bucătăriei naționale și internaționale. Conferințele ți petrecerile private se pot organiza într-o sală special amenajată. De asemenea, hote Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Isaccei, nr. 2 , Tulcea

  Hotelul este amplasat în zona centrală, pe malul Dunării.

Hotel Delta 3 oferă 230 de locuri de cazare dispuse în 117 camere, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Restaurantul își ăntâmpină oaspeții cu preparate diverse, atât din bucătăria românească cu specialități din pește de apă dulce, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru conferințe, semin Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Isaccei, nr. 2 , Tulcea

  Hotelul este situat pe malul Dunării, aproape de Portul Tulcea.

Hotelul Delta 4 dispune de 94 de camere spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie propie cu cadă și uscător de păr. Restaurantul hotelului este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienti individuali, cine romantice, dejunuri de afaceri. Barul completează atmosfera deosebită a restaurantului, oferind o diversificată gamă de băuturi rafinate. Sala de conferințe ar Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Iuliu Maniu, nr. 33 , Tulcea

  Hotelul este amplasat la 700 de metri de centrul orașului și la 1 km de gară.

Hotelul Corsar dispune de 27 de locuri de cazare structurate în 12 camere spațioase ți dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, grup sanitar propriu cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă preparate din bucătăria românească, în special specialități din pește, cât și din bucătăria internațională. Barul completează atmosfera restaurantului oferind o gamă diversificată de băutur Detalii »