Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (4) hoteluri
  (4) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (4) hoteluri
  (7) hoteluri
  (6) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (10) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (10) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (6) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
Cum ajungeţi în Vatra Dornei:

Hoteluri Vatra Dornei

Vatra Dornei

10 hoteluri

 • Scor: 9.26

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 5A , Vatra Dornei

  Hotelul este amplasat la doar 400 de metri de gară.

Hotelul Dorna are o capacitate de cazare de 66 de camere dispuse în camere duble apartamente și Suite Superior. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, internet, telefon, cu acces internațional, seif, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 140 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate atât din bucătăria româneasc Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Dornelor, nr. 10 , Vatra Dornei

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de pârtia de schi "PARC" și pârtia de schi "Dealul Negru".

Hotelul Silva oferă 42 de locuri de cazare dispuse în 18 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, grup sanitar propriu, iar la recepție se găsesc frigidere. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru ședințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dipoziție o Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Republicii, nr. 3 , Vatra Dornei

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, aproape de Parcul Central.

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Carol este o variantă ideală de cazare atât pentru turismul de agrement, cât și pentru cel de afaceri. Hotelul are o capacitate de cazare de 15 camere dispuse în: 1 cameră single, 2 camere duble, 9 garsoniere și 3 apartamente. camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie. Restaurantul hotelul Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Lucian Blaga, nr. 9 , Vatra Dornei

  Hotelul este situat la 100 m de gară și 1,5 km de cel mai apropiat teleschi.

Hotelul Belvedere dispune de 21 de spații de cazare, structurate în: 12 camere duble, 4 camere matrimoniale și 5 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 62 de locuri, dispune de o terasă cu 50 de locuri și oferă o diversificată gamă de preparate atât tradiționale româneșt Detalii »

Hotelul Incom are o capacitate de cazare de 80 de locuri în camere duble, confortabile și dotate cu: tv, frigider, grup sanitar propriu, balcon. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, cu o capacitate de 88 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate tradiționale românești. Detalii »

 • Scor: 7.94

  Sat Poiana Negri, nr. 547 , Vatra Dornei

  Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, între rezervaţia naturală 12 Apostoli şi Vârful Ouşorul.

Hotelul La Bella Vista oferă 10 spații de cazare dispuse în 5 camere matrimoniale și 5 camere twin. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, baie proprie. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda din gama variată de preparate. Barul completează atmosfera restaurantului oferind diverse sortimente de băuturi reci și calde. Pentru conferințe, team Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Negrești, nr. 48 , Vatra Dornei

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, aproape de telescaun.

Hotelul Codrin are o capacitate de cazare de 86 de locuri dispuse în camere cu paturi matrimoniale și camere cu paturi simple. Camerele sunt atent mobilate și dispun de tv, frigider și grup sanitar propriu. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate tradiționale românești, într-o atmosferă plăcută. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, este pusă Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Republicii, nr. 35 , Vatra Dornei

  Hotelul este situat la 150 m de pârtia de schi și la 2,2 km de gară.

Hotelul Bucovina dispune de 88 de locuri de cazare, structurate în: 4 camere single, 19 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, 6 camere triple și 9 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, baie proprie cu cadă sau duș. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină se pot comanda preparate din bucătăria traditională bucovineană și cea internațională. Pentru Detalii »

Hotelul Bradul oferă 312 locuri de cazare dispuse în: 120 camere twin, 30 camerecu pat matrimonial și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 500 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienti individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de conferințe are o capacitate de 120 de locuri Detalii »

Hotelul Procopie și Elisabeta are o capacitate de cazare de 29 de spații de cazare dispuse în: 5 camere single, 10 camere matrimoniale, 12 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu cadă sau duș. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, ce oferă preparate gustăase, într-o atmosferă plăcută. Pent Detalii »