Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (6) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (2) hoteluri
  (15) hoteluri
  (1) hoteluri
  (4) hoteluri
  (8) hoteluri
  (4) hoteluri
  (16) hoteluri
  (13) hoteluri
  (10) hoteluri
  (20) hoteluri
  (6) hoteluri
  (12) hoteluri
  (5) hoteluri
  (21) hoteluri
  (4) hoteluri
  (12) hoteluri
  (9) hoteluri
  (21) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (16) hoteluri
  (9) hoteluri
  (4) hoteluri
  (22) hoteluri
  (3) hoteluri
  (11) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (22) hoteluri
Cum ajungeţi în Venus:

Hoteluri Venus

Venus

22 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul este amplasat la circa 150 m distanţă de plajă.
  de la70lei

Hotelul Favorit are o capacitate de cazare de 243 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu duș, TV, frigider şi balcon pentru camerele de la etaj. Mesele se pot asigura la Restaurant Melodia, ce este situat la aproximativ 20 metri de hotel. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor un bar cu terasă, servicii de secretariat, primire și expediere corespondență, informații turistice, loc de joacă pentru copii, internet wireless în Detalii »

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în nordul staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă.
  de la145lei

Hotelul Melodia  dispune de 109 spații de cazare dispuse în: 30 de camere matrimoniale, 71 de camere twin şi 8 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant și dispun de: TV LCD, minibar, mobilier nou, sistem de climatizare, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr. Apartamentele au în plus living cu canapea extensibilă și baie cu cadă. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri în interior și Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Dem Radulescu, nr. 17 , Venus

  Hotelul este situat in nordul statiunii, la circa 350 m distanță de plajă.
  de la58lei

Hotelul Sanda dispune de 118 spații de cazare, structurate în 116  camere duble, ce pot fi folosite și în regim single și 2 apartamente, cu un dormitor cu pat matrimonial și un living dotat cu o canapea extensibilă. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, frigider, grup sanitar propriu cu duș, iar apartamentele au și aer condiționat. Hotelul dispune de un bar de zi, unde se pot servi diverse sortimente de băuturi și ră Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Dem Rădulescu, nr. 21 , Venus

  Hotelul este situat în nordul stațiunii, la 200 m de plaja din nordul statiunii, înspre Cap Aurora și la 300 m de plaja din estul stațiunii.
  de la60lei

Hotelul Rodica are o capacitate de cazare de 117 camere duble, din care 90 de camere sunt renovate cu mobilie nou, iar 27 de camere standard cu mobilier recondiționat. Toate camerele dispun de: tv, răcitor, grup sanitar propriu cu duș, balcon cu 2 şezlonguri. Hotelul dispune de terasă, bar la recepţie, masa de biliard, parcare, foişor în curte, grătar. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Venus , Venus

  Hotelul se află în zona central sudică a staţiunii, pe faleză.

Hotelul Afrodita oferă 124 de spa'ii de cazare dispuse în: 5 camere single, 80 camere duble matrimoniale, 34 camere duble twin și 5 apartamente. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, internet wireless, balcon, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartele magnetice. Masa se serveşte în restaurantul propriu cu o capacitate de 180 l Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Dem Rădulescu, nr. 19 , Venus

  Hotel este situat în zona centrală a staţiunii, lângă şoseaua de variantă Jupiter-Saturn, la circa 500m distanţă de mare.

Hotelul Corina este un hotel complet renovat, iar prin situarea sa într-o zonă liniştită a staţiunii şi tarifele atractive pe care le practică îl fac alegerea optimă pentru cei care doresc un sejur relaxant la malul mării. Cazarea se asigură în 57 camere cu pat matrimonial şi 57 camere cu 2 paturi, dotate cu băi propri cu uscător de păr, mobilier nou, TV cablu, minibar, iar o parte dintre camere beneficiază de balcon. Micul Detalii »

 • Scor: 9.12

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la circa 150 m distanţă de plajă.

Hotelul Raluca are un design unic fiind singurul hotel circular de pe litoralul românesc, iar clasificarea actuală este obţinută ca urmare a îmbunătăţirilor majore aduse hotelului. Are o frumoasă grădină interioară, amenajată în stil japonez, iar seara oferă un adevărat spectacol de lumină, fiecare din cele 4 nivele ale hotelului fiind luminat diferit în culori calde. Cazarea se face în 131 camere duble cu grup sanitar prop Detalii »

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul este amplasat în nordul staţiunii, la intrarea dinspre Cap Aurora, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Orlando oferă condiţii moderne de cazare în apropierea plajei din staţiunea Venus. Cazarea se face în 90 camere duble moderne şi spaţioase, dotate cu baie proprie cu duş şi uscător de păr, TV satelit, minibar, telefon, aer condiţionat şi internet. Mesele se pot servi în restaurantul propiu ce ofră o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru organizarea de con Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Iuliu Maniu, nr. 9 , Venus

  Hotelul este amplasat în partea de nord a stațiunii, la circa 200m distanţă de plajă.

Hotelul Sunquest oferă condiţii de cazare moderne şi confortabile, precum şi multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber. Cazarea se face în 81 camere duble matrimoniale şi 46 camere cu 2 paturi, confortabile și dotate cu: TV cablu, frigider, radio-casetofon, seif, aer condiţionat, balcon, grup sanitar propriu cu cădiţă de duş și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o ga Detalii »

 • Scor: 9.12

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în sudul staţiunii Venus, direct pe plajă.

Hotelul Palace este complet modernizat şi beneficiază de ieşire directă la plajă, dar şi de dotări moderne şi servicii de calitate specifice unui hotel de 4*. Cazarea se face în 90 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, mobilier nou, TV cablu, frigider, telefon, internet, aer condiţionat, balcon. Camerele hotelului au jumătate vedere la mare şi cealaltă jumatate vedere la parcul propriu. Mesele s Detalii »

 • Scor: 9.41

  Venus , Venus

  Hotelul este amplasat în zona central-sudică a staţiunii, la circa 400m distanţă de plajă.

Complexul hotelier Dana cuprinde hotelul Dana, căsuţe şi o frumoasă grădină interioară cu peste 200 specii de plante indigene şi japoneze. Complexul vă oferă condiţii de cazare moderne şi servicii ireproşabile. Cazarea se face în 39 camere cu 2 paturi, 35 camere duble şi 8 garsoniere, toate fiind dotate cu mobilier modern, grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, telefon, aer condiţionat. Mesele se pot servi în r Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Nicolae Iorga, nr. 34 , Venus

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, pe faleză, la numai 20 m de plajă.

Hotelul Carmen oferă cazare în condiţii moderne şi servicii de înaltă calitate, fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din staţiunea Venus Cazarea se face în 90 camere duble spaţioase şi 8 apartamente, dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, frigider, aer condiţionat, internet, balcon cu vedere la mare. Apartamentele au în plus un living cu canapea extensibilă. Mesele se pot serci în restaurantul propri Detalii »

 • Scor: 8.38

  Venus , Venus

  Hotelul este situat la iesirea din statiunea Venus spre Saturn, pe malul lacului Saturn.

Hotel Mezotermale Palace este unul dintre cele mai noi hoteluri din staţiunea Venus şi oferă acces la un modern centru SPA şi de tratament. Hotelul este deschis permanent. Cazarea se face în 52 camere duble cu vedere spre mare sau spre lac, toate având mobilier nou, grup sanitar propriu cu duş sau cadă, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, internet în cameră, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, iar la ba Detalii »

 • Scor: 8.82

  Venus , Venus

  Hotelul este situat in nordul stațiunii, la aproximativ 200 m distanță de plajă.

Hotelul Veronica are o capacitate de cazare de 240 de locuri dispuse în camere duble și apartamente spațioase, dotate cu TV, frigider, internet wireless, grup sanitar propriu cu duş şi balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la barul de zi se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepție, birou de schi Detalii »

 • Scor: 9.26

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în zona nordică a staţiunii, pe faleză, la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Lidia, construcţie parter şi 5 etaje, este o situat pe malul mării şi oferă camere cu vedere la mare. Cazarea se face în 124 camere duble şi 2 apatamente, parţial renovate şi dotate cu grup sanitar propriu cu duş sau cadă, TV cablu, minibar, balcon pentru camerele de la etaj. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotel Detalii »

 • Scor: 8.53

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Brânduşa este un hotel standard pentru categoria sa, însa beneficiază de avantajul de a fi amplasat în centrul staţiunii, în apropierea plajei. Cazarea se face în 82 camere duble şi 2 apartamente, repartizate la parter şi cele 4 etaje ale hotelului, toate fiind dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, balcon, iar la recepție se pot închiria aparate frigorifice. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de Detalii »

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul se află în centrul staţiunii, la circa 150m distanţă de plajă.

Hotelul Claudia dispune de 83 de spații de cazare, structurate în 80 camere duble şi 3 apartamente, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu şi balcon, iar de la recepţie se pot închiria frigidere. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, ce oferă o famă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: bar de zi, seif la recepţie, p Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Nicolae Iorga, nr. 40 B , Venus

  Hotelul este situat în zona Esplanada, la doar 50 m de plajă.

Club Safir are o capacitate de cazare de 14 apartamente, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, sistem de climatizare, internet, balcon. Apartamentele sunt formate din dormitor, living cu canapea extensibilă, bucătărie complet echipată și baie cu cadă. Diminețile se pot începe cu un mic dejun bogat în sala de mese. Sala de mese poate fi transformată în sală de conferințe cu 40 de locuri, ce poate găzdui diverse evenimente. Timpu Detalii »

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a stațiunii, la aproximativ 200 m de plajă.

Hotelul Zamfira are o capacitate de cazare de 324 de locuri dispuse în 146 de camere duble și 12 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, frigider, internet wireless, balcon, grup sanitar propriu cu cabină de duș. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi răcoritoare. Sunt oferite o serie de facilități, precum: păstrarea obiectelor de valoare, grădină interoară, loc de joacă pentru copii, parca Detalii »

 • Scor: 8.82

  Venus , Venus

  Hotelul este amplasat în zona de sud a stațiunii, la aproximativ 300 m de plajă.

Hotelul Vulturul are o capacitate de cazare de 204 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, balcon, iar majoritatea camerelor beneficiază de vedere la mare. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, iar la bar se pot servi diverse băuturi răcoritoare. De asemenea, hotelul dispune și de spațiu de parcare. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Venus , Venus

  Hotelul este situat în partea de sud a stațiuniil, la 100 m de plajă.

Hotelul Cocorul are o capacitate de cazare de 204 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, balcon, iar o parte din camere au vedere spre mare. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate. Timpul liber se poate petrece la bar servind din diversele băuturi oferite. De asemenea, hotelul dispune de seif la recepție și parcare. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Venus , Venus

  Hotelul este localizat în sudul stațiunii, la 100 m de plajă.

Hotelul Pajura are o capacitate de cazare de 156 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu duș, balcon, iar majoritatea camerelor au vedere spre mare. Restaurantul are o capacitate de 350 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate, iar la bar se pot seri diverse sortimente de cafea și băuturi. Hotelul dispune de piscină și parcare proprie. Detalii »