Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (5) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (8) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
Cum ajungeţi în Zalau:

Hoteluri Zalau

Zalau

8 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Str. Crișan, nr. 21 , Zalau

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 10 minute de gară.

Construit în stil clasic îmbinat cu cel modern, oferind serviciile oferite sunt la nivel de 4 stele hotelul este ideal pentru turismul de business, tranzit sau agrement. Hotelul Griff dispune de 25 de spații de cazare, structurate în: 19 camere matrimoniale, 4 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt decorate într-un stil minimalist și oferă facilități moderne, precum: TV LCD, telefon, internet wireless, radio, birou de lucru, cl Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Cetinei, nr. 12 , Zalau

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, la 3 minute de centrul orașului.

Hotelul Royal oferă 22 de spații de cazare dispuse în: 5 single, 15 duble, 5 triple și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, situat la parterul hotelului, dispune de o locație eleganta și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, băuturi alcoolice și răcoritoare. Cram Detalii »

 • Scor: 8.24

  Bld. Mihai Viteazul, nr. 100/i , Zalau

  Hotelul este amplasat la 2 km de centrul orașului și la 1,5 km de gară.

Hotelul Transilvania are o capacitate de cazare de 20 de camere dispuse în: 6 camere single, 8 camere twin și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 400 de locuri, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afac Detalii »

Hotelul Best Western Meses oferă 34 de spații de cazare dispuse în: 20 de camere duble, 10 camere matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu duș sau jacuzzi și uscător de păr. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. În Detalii »

 • Scor: 7.79

  Str. Maxim D. Constantin, nr. 8 , Zalau

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 5 minute de primărie.

Hotelul Brilliant Plaza are o capacitate de 20 de camere, mobilate elegant și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, echipamente de fitness, baie proprie cu cadă, balcon. Mesele se pot seri în restaurantul propriu, cu terasă, ce oferă o preparate gustoase atât din bucătăria românească, cât și cea internațională. Pentru organizarea de simpozioane, seminarii sau ședințe este pusă la dispoziție o Detalii »

 • Scor: 8.68

  Sstr. Corneliu Coposu, nr. 116 , Zalau

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită a hotelului, la 7 km de gară.

Hotelul dispune de 33 de spații de cazare, structurate în 30 camere și 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș. Restaurantul, cu o capacitate de 150 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru conf Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Unirii, nr. 1 , Zalau

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Hotelul Porolissum oferă 76 de spații de cazare dispuse în 74 de camere single, twin și matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate mdern și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, iar camerele de lux dispun și de aer condiționat. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria româ Detalii »

Hotelul Grand Hotel Severus Resort & Spa oferă 35 de spații de cazare dispuse în: 10 camere matrimoniale, 15 camere twin, 3 apartamente Lux, 2 apartamente Standard și 5 apartamente Junior. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Mesele se pot seri în res Detalii »